Večdnevni oddihVečdnevni oddih

Sončna Albanska riviera

5 % popust s SPAR plus kartico

Večdnevni oddihVečdnevni oddih

Sončna Albanska riviera

Riviera Vlora, Albanija

Odpravite se na oddih, kjer boste raziskali številne albanske znamenitosti, imeli priložnost poiskusiti tradicionalno albansko kulinariko in poležavati na peščeni plaži sončne Riviere Vloro. Ogledali si boste staro mesto jedro Budve, se sprehodili po ulicah Tirane, obiskali mestece Kruje pod vznožjem gorovja Sar-Salik, občudovali razgled po hriboviti pokraji Albanije in mestu Berat ter obiskali Onufrijev muzej z zbirko del iz 16. stoletja. 

Ponudba
Cena s SPAR plus kartico
Popust s SPAR plus kartico Redna cena
Sončna Albanska riviera 459,00 EUR 5 % 484,00 EUR

 

 

Ponudba vključuje:

 • 9 dnevni oddih na Albanski rivieri za 1 osebo
 • 7x polpenzion v hotelu 3/4*
 • 1x nočitev z zajtrkom v hotelu 3/4*
 • Avtobusni prevoz po programu
 • Zunanji ogledi po programu
 • Osnovno nezgodno zavarovanje
 • Spremstvo ter organizacija izleta
 • Vključena prijavnina

Ponudba velja za termine:

 • 14. 7. 2018 - 22. 7. 2018
 • 4. 8. - 12. 8. 2018
 • 25. 8. - 2. 9. 2018
 • 15. 9. 2018- 23. 9. 2018

Program:

1. dan: LJUBLJANA – NEUM
Odhod iz Ljubljane (parkirišče pri obračališču mestnega prometa Dolgi most) ob 5. uri zjutraj. Vožnja mimo Karlovca do Jadranske obale ter mimo Splita v Neum. Namestitev v hotelu, prosto za osvežitev v morju in nočitev.

2. dan: NEUM – BUDVA – DRAČ
Po zajtrku vožnja mimo Dubrovnika v Črno goro do Budve. Kratek postanek za ogled starega mestnega jedra, nato pa nadaljevanje vožnje mimo Sv. Štefana Skadra v Albanijo. Sledil bo prevoz v obmorsko letovišče Drač ali okolico Tirane, večerja in nočitev v hotelu.

 3. dan: DRAČ – KRUJE - TIRANA – RIVIERA VLORA in SARANDE
Po zajtrku vožnja v prestolnico Tirano, ki leži med rekama Erzen in Išmi. Ogled znamenitosti mesta: mošeje Etem Beya, konjeniškega spomenika, številnih trgov, nekdanjega mavzoleja Enverja Hoxhe. Z avtobusom se bomo odpeljali v staro prestolnico Kruje, ki leži ob vznožju visokega gorovja Sar-Saltik in se ponaša s slikovito trdnjavo narodnega junaka Skenderberga, v kateri domuje sodoben muzej ter s slikovito staro citadelo. Vožnja proti rivieri Vlore. Albanska obala in njene prodnate ter peščene plaže postajajo vedno bolj počitniško atraktivne. Namestitev v hotelu, večerja in nočitev. 

4. dan: RIVIERA VLORA (Berat)
Po zajtrku prosto za kopanje in počitek. Popoldan po želji in za doplačilo izlet v hribovito pokrajino osrednje Albanije, proti mestu Berat. ki se ponaša z izjemno stavbno dediščino pod zaščito UNESCA. Berat, imenovan tudi "mesto tisočerih oken", je naseljen že od 4. st. pr.n.št. Znotraj utrdbe nad mestom bomo obiskali Onufrijev muzej z zbirko del slavnega slikarja ikon iz 16. stoletja, ki nas bo uvedla v bogato tradicijo pravoslavnega krščanstva. Z ogledi bomo nadaljevali v predelu Mangalem, ki ga imenujejo “mesto tisočerih oken”, kjer si bomo lahko ogledali odlično ohranjene elemente otomanske arhitekture. Po želji in za doplačilo kosilo s tradicionalno kulinariko. Večerja in nočitev v hotelu. 

5. dan: RIVIERA VLORA (Gjirocastra)
Po zajtrku prosto za kopanje in počitek. Po želji poldnevni izlet do Gjirokastre, rojstnega mesta Enverja Hoxhe, ki ga imenujejo tudi mesto muzej. Ogled mestnih znamenitosti. Večerja in nočitev v hotelu. 

6. dan: RIVIERA VLORA (Butrint – plaža Ksamil - Saranda)
Po zajtrku prosto za kopanje in počitek. Po želji in za doplačilo celodnevni izlet do Butrintija, arheološkega parka pod zaščito UNESC-a in ogled izkopanin starega rimskega mesta Buthrotum, z rimsko akropolo, gledališčem…Vožnja do ene najlepših plaž v Albaniji, plaže Ksamil, kjer bo čas za osvežitev. Vožnja do Sarande in dalje do hotela. Večerja in nočitev v hotelu. 

7. dan: RIVIERA VLORA (plaže)
Po zajtrku prosto za samostojne oglede, kopanje in počitek. Po želji se boste lahko odpravili na raziskovanje najlepših okoliških plaž. Večerja in nočitev v hotelu. 

8. dan: RIVIERA VLORE – APOLLONIA - NEUM
Po zajtrku vožnja do Apollonie, kjer si bomo v arheološkem parku ogledali ostanke pomembnega pristanišča Apollonia, kjer je bil začetek slovite Vie Egnatia, ki je povezovala zahodni del rimskega cesarstva z vzhodnim in je veljalo za kulturno in umetniško središče Ilirije. Vožnja mimo Skadra v Črno Goro in dalje v Neum. Namestitev v hotelu in nočitev. 

9. dan: NEUM – LJUBLJANA
Po zajtrku bo sledil še zadnji skok v morje in vožnja proti Sloveniji.  

 

Za več informacij se obrnite neposredno na ponudnika storitev na telefonsko številko 080 62 62 ali pišite na elektronski naslov info@klik2go.si.

Imate vprašanje?

Na prodajnem mestu partnerja pokažite SPAR plus kartico in zahtevajte popust!

Z eno SPAR plus kartico lahko ugodnosti koristi cela družina.

Za več informacij pokličite 080 82 44 ali nam pišite.

Lokacija ponudnika

O ponudniku

www.Klik2go.si
Spletna stran Klikni tukaj
Email Klikni tukaj
Telefon 080 62 62
Pišite ponudniku
Brezplačna številka 080 82 44. To je pa res en velik plus.