Večdnevni oddihVečdnevni oddih

Senior program - 3x polpenzion že za 216 EUR!

že od 216 € s SPAR plus kartico

Večdnevni oddihVečdnevni oddih

Senior program - naužijte se novih energij v Rimskih Termah!

Rimske terme ležijo v Rimskih Toplicah, enem najlepših krajev v Sloveniji, le 20 minut iz Celja. Tukaj se prepletajo bogata tradicija in sodobne turistične storitve. Privoščite si oddih od vsakdanjika, polnega nenehnega hitenja. Vrnite se k bistvenemu: pomirjujoči naravi, zdravju, dobremu počutju in sprostitvi. V okolju Rimskih term se boste v čudovitem okolju z edinstveno zdravilno vodo za nekaj časa vrnili v pravi rimski raj.

Hotel Zdraviliški dvor **** ima 76 enoposteljnih in dvoposteljnih sob ter apartmajev za nabiranje nove energije. Vse sobe so opremljene s kopalnico (tuš ali kad), WC, LCD televizorjem, telefonom, mini barom, sefom, klimatsko napravo in priključkom za internet. Na voljo so tudi štiri sobe, prilagojene gibalno oviranim osebam.

Hotel Rimski dvor ****Superior stoji med Hotelom Sofijin dvor in Hotelom Zdraviliški dvor. V terasah se spušča kot zeleni niz ter ustvarja odlično okolje za sproščanje in snovanje novih idej. Za vas imamo 68 dvoposteljnih sob in suit. Vse sobe so opremljene s kopalnico (tuš), WC-jem, LCD televizorjem, telefonom, mini barom, sefom, klimatsko napravo in priključkom za internet. Osem ekskluzivnih suit je opremljenih s savnami, masažnimi kadmi in okroglimi posteljami. Vsaka izmed teh suit pripoveduje svojo zgodbo, ki izhaja iz latinskega poimenovanja zdravilnih rastlin in sadja iz okolice Rimskih Toplic.

Hotel Sofijin dvor **** je opremljen v klasičnem slogu brezčasne elegance. Ponuja 43 luksuzno opremljenih enoposteljnih in dvoposteljnih sob ter hotelskih apartmajev. Vse sobe so opremljene z LCD televizorjem, telefonom, mini barom, sefom, klimatsko napravo in priključkom za internet. Najbolj razkošne sobe imajo balkon ali teraso, s katerih se odpira razgled na bližnje hribovje in Savinjo ter cerkvico Lurd.

Ponudba velja za upokojence in osebe, starejše od 61. leta starosti.

Ponudba velja:

 • od 1.4.2024 do 26.4.2024;
 • od 5.5.2024 do 25.10.2024;
 • od 3.11.2024 do 22.12.2024.

Klasična enoposteljna soba, brez doplačila (Zdraviliški dvor****, Sofijin dvor****superior.
Koriščenje ponudbe je možno od nedelje do petka, vikendi so izključeni.

3x polpenzion za 1 osebo, od NEDELJE do PETKA Cena s SPAR plus kartico
Hotel Zdraviliški dvor**** 216,00 EUR
Hotel Rimski dvor****Superior 237,00 EUR
Hotel Sofijin dvor****Superior 255,00 EUR

 

 

 

Cene so v EUR za 1 osebo  ob minimalno 3 nočitvah. Vse cene vključujejo DDV. Popusti se med seboj ne seštevajo in se izključujejo z ostalimi morebitnimi popusti in akcijami. 

Ponudba vključuje:

 • namestitev v dvoposteljni ali enoposteljni sobi v izbranem hotelu s štirimi zvezdicami;
 • polpenzion (možnost zamenjave večerje za kosilo – ob predhodni najavi);
 • brezplačen prevoz iz železniške postaje Rimske Toplice do hotela (ob predhodni najavi);
 • 1x parafinoterapija (30 min) - parafinska obloga za izboljšanje prekrvavitev, povečanje obsega gibljivosti, in zmanjšanje bolečin v sklepih in mišicah;
 • 1x aroma kromo terapija (20 min)kromoterapija, imenovana tudi barvna terapija, spada med alternativne vire medicine; kromoterapija naj bi z uporabo barvne svetlobe, ob pomanjkanju energije v telesu, le -to ponovno uravnovesila in vzpostavila normalen proces v telesu.; aromaterapija je prav tako oblika alternativne medicine, pri kateri se uporabljajo eterična olja, ki jih lahko inhaliramo in nam tako pomagajo povečati imunsko odpornost; blagodejno delujejo tudi na naše duševno zdravje, saj odpravljajo depresijo, poživljajo, umirjajo, nas popeljejo v miren spanec ali samo sprostijo;
 • najem pohodniških palic;
 • 20 % popust za koriščenje ene storitve v vrednosti nad 40 EUR na osebo v Medicinskem centru Valetuda (popusti se med seboj ne seštevajo in ne veljajo za storitve v akciji);
 • neomejeno kopanje v termalnem bazenskem kompleksu;
 • uporabo kopalnega plašča in copat;
 • pitje termalne vode iz Amalijinega vrelca;
 • neomejen dostop do interneta;
 • celodnevno kopanje na dan prihoda in odhoda;
 • pestra ponudba rekreativnih, sprostitvenih in družabnih animacijskih vsebin.

Obvezna doplačila:

 • parkiranje v hotelski garaži: 1celodnevno – 8,00 EUR;
 • turistična taksa: 2,50 EUR/dan;
 • prijavnina za osebe nad 14 let: 3,00 EUR po osebi na celotno bivanje. 

Priporočila ponudnika storitev:

 • Paket »MINI« - 6 izbranih terapij glede na indikacije za le 125 EUR
 • Paket »MIDI« - 10 izbranih terapij glede na indikacije za le 180 EUR
 • Paket »MAXI« - 17 izbranih terapij glede na indikacije za le 300 EUR

Vse ponudbe se nanašajo na omejeno število sob. Ponudnik si pridržuje pravico do ustavitve sprejema rezervacij brez predhodnega obvestila. Ponudba je informativna. Za dejanski izračun cene aranžmaja se obrnite na rezervacijsko službo. Akcije in popusti se ne seštevajo in jih ni mogoče kombinirati. Akontacija se ob odpovedi rezervacije, ne vrača. Ponudnik si pridržuje pravico do spremembe cen in vsebine programa.

Za koriščenje ugodnosti je obvezna predhodna rezervacija po SPAR plus klub ponudbi. Več informacij in rezervacije na booking@rimske-terme.si ali 03 574 20 11 ali na 03 574 2016.

Fotografije in video so objavljeni z dovoljenjem ponudnika.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Imate vprašanje?

Za več informacij pokličite 080 82 44 ali nam pišite.

Lokacija ponudnika

O ponudniku

Rimske Terme d.o.o.

Rimske Terme d.o.o., Toplice 10, 3272 Rimske Toplice

Spletna stran Klikni tukaj
Email Klikni tukaj
Telefon 03 574 2000
Pišite ponudniku
Brezplačna številka 080 82 44. To je pa res en velik plus.