Dnevni izletiDnevni izleti

Le 39 € - enodnevna vstopnica za obisk čarobnega zabaviščnega parka Gardaland!

22 % popust s SPAR plus kartico

Dnevni izletiDnevni izleti

Zabava za celo družino - doživite nepozaben dan, poln dogodivščin in adrenalina v zabaviščnem parku!

Gardaland, Italija

Gardaland je zabaviščni park, ki se nahaja v bližini jezera Garda v Italiji. Je eden najbolj priljubljenih zabaviščnih parkov v Evropi in ponuja široko paleto atrakcij za obiskovalce vseh starosti. V parku lahko uživate v adrenalinskih doživetjih z roller coasterji, v vodnih atrakcijah, simulatorjih in še več. To ni le prostor za adrenalinske vožnje in zabavo, ampak tudi kraj, kjer se lahko obiskovalci potopijo v čarobne svetove tematskih dežel. Vsak del parka je skrbno oblikovan in ustvarja edinstveno izkušnjo, ki očara in navdušuje obiskovalce. Od avanturističnih potovanj v dežele Vikingov in divjih zahodov do čarobnih pustolovščin v deželi pravljic. Park je tudi kraj, kjer se lahko obiskovalci spočijejo in okrepčajo moči v eni izmed številnih restavracij in kavarn in okusijo različne kulinarične dobrote. Poleg tega park ponuja tudi trgovine z različnimi spominki in izdelki, ki omogočajo obiskovalcem, da s seboj odnesejo delček čarobnosti Gardalanda.

Ne glede na starost ali interese, Gardaland ponuja za vsakogar nekaj in je zagotovo destinacija, ki jo velja obiskati, če si želite doživeti nepozabno in zabavno izkušnjo v čudovitem okolju.

Potrebujete le še nekaj dobre volje in zabava se lahko prične!

Ponudba Cena s SPAR plus kartico Popust s SPAR plus kartico Redna cena
Enodnevna vstopnica
za obisk zabaviščnega parka Gardaland
39,00 EUR 22 % 50,00 EUR

 

 

 

Cena velja za eno osebo. Popusti se med seboj ne seštevajo in se izključujejo z ostalimi morebitnimi akcijami in popusti.  

Cena vključuje 1x enodnevno vstopnico za obisk zabaviščnega parka Gardaland.

Ugodnost velja do 28.10.2024.

Pomembno: 

  • Vstopnice je možno unovčiti do vključno 28.10.2024, na katerikoli uradni obratovalni dan parka.
  • Otroci do višine 90 cm imajo prost vstop in vstopnice ne potrebujejo.
  • Obisk blagajne pred vstopom v zabaviščni park ni potreben, saj boste vstopnico prejeli na elektronski naslov.
  • Odpiralni čas zabaviščnega parka Gardaland

Fotografije in video posnetki so objavljeni z dovoljenjem ponudnika.

Ne spreglejte še več ponudb z ugodnostmi za imetnike SPAR plus kartice.

Za več informacij pišite na info@travelover.si ali pokličite na telefonsko številko 041 601 111.

Zanimivosti:

Čarobni gozd: Zlobna čarovnica načrtuje, da bo začarani gozd in vse njegove prebivalce spremenila v kamen - čarovnik Gardaland potrebuje vašo pomoč, da razbije urok in jo ustavi!

Sequoia magic loop: Vznemerljiva vožnja z vlakcem, ki doseže višino približno 30 m in opravi serijo 180° lupingov, ki vas obračajo na glavo.

Magic show: odkrijte čudovit svet, ki ga je ustvaril čarovnik. Neverjetna predstava združuje neverjetne posebne efekte, akrobacije in plesne sete, ki vas bodo navdušili.

32 adrenalinskih voženj, od tega 7 roller coasterjev in 3 vodne vožnje. Roller coasterji so med bolj priljubljenimi atrakcijami adrenalinskega parka. Blue tornado s hitrostjo supersoničnega leta, vas bo ponesel na misijo, ki vam bo vzela dih, raptor vam bo dal pravo dozo adrenalina s hitro vožnjo, tudi na glavo, in vam vzel dih z navidez nepremagljivimi ovirami med dirko za preživetje, navdušili pa vas bodo tudi Magic Mountain, Sequoia Adventure, Orto Bruco in Mammut

Adrenalinski navdušenci bodo našli užitek v atrakciji Šaman, Space Vertigo, ki vas počasi ponese v vesolje, a padec na trda tla je hiter in nepričakovan, Magic House in glavna atrakcija leta 2016 Oblivion: Črna luknja, ki predstavlja skrivnostno povezavo med našim svetom in tistim, ki je na drugi strani - podajte se na potovanje v vrtoglave višine.

Avanture so vam na voljo v Atlantidi, kjer s čolnom odkrijete izgubljeno mesto Atlantida in njene skrivnosti, Colorado Boat, kjer izkusite dereče vode rek Kolorada in se spuščate po slapovih, Jungle Rapids, Magic Hause, Ramses: II Risveglio, Saltomato, Leteči otok, Transgardaland express, Monorotaia in Ortobruco Tour.

Otroci bodo navdušeni nad Deželo Pujse Pepe! Zabavali pa se bodo lahko tudi v ostalih fantazijskih deželah Petra Pana, Super Baby avanture, Prezzemolo magični vasi, Zabavni ekspres deželi, Otroški piratski deželi, Kung Fu Panda akademiji, Deželi Baby Pilota, Doremi kmetiji in Vola letalu. Lahko se sprehodite tudi po magičnih poteh Fantasy kingdoma kjer je svet glavnega lika Prezzemola oz. Peteršiljčka preprosto prečudovit. 

Imate vprašanje?

Za več informacij pokličite 080 82 44 ali nam pišite.

Lokacija ponudnika

O ponudniku

TraveLover d.o.o.

TraveLover d.o.o., Celovška cesta 150, 1000 Ljubljana

Spletna stran Klikni tukaj
Email Klikni tukaj
Telefon 041 601 111
Facebook Klikni tukaj
Instagram Klikni tukaj
Pišite ponudniku
Brezplačna številka 080 82 44. To je pa res en velik plus.