PrireditvePrireditve

SiTi Teater BTC

15 % popust s SPAR plus kartico

PrireditvePrireditve

Predstave in koncerti

Ponudba Popust s SPAR plus kartico
Vse predstave v SiTi Teatru v BTC Ljubljana 15 %
Koncerti (SiTi za dobro musko; BigBand@SiTi; Drugi)* 15 %

 

 

 

*popust ne velja za koncerte, kjer je to izrecno napisano. 

 

 

Vstopnice lahko kupite na INFO točki v BTC, v hali A in na prodajnem mestu Kompasove poslovalnice v BTC, v hali A. ponudba velja ob predložitvi SPAR plus kartice. Z eno SPAR plus kartico je možen nakup največ dveh vstopnic. Popust ne velja za nakup darilnih bonov, abonente, koncerte in posebne predstave, ki bodo posebej označene (gostovanja iz tujine, dobrodelne prireditve, Silvestrska prireditev …). Popust s SPAR plus kartico se ne sešteva z ostalimi popusti in akcijami.

 

 

Obe poslovalnici, tako INFO točka kot Kompasova poslovalnica, se nahajata v BTC-ju, hala Sever, v pritličnem nivoju. Dostopni sta s strani hale A, kjer sta Kristalna palača in SiMobil. INFO točka je dostopna prek vhoda A3 (nahaja se na desni strani na vogalu, pri dvigalu in stopnicah, ki vodijo v klet in prvo nadstropje). Kompasova poslovalnica pa skozi prvi vhod (A1), takoj za lokaloma Brunch in Mini City (enako na vogalu, pri stopnicah, ki vodijo v klet in prvo nadstropje, tudi dvigalo).

Sobotni dopoldnevi za najmlajše!

Brundagrrrrom!

Igrana predstava Gledališča Koper
Za otroke od 3. leta; dolžina predstave: 30 minut

Ko deklica Živa v gozdu za svojega bolnega brata išče zdravilni divji med, zaide in se lačna in žejna zateče v medvedji brlog, kjer utrujena zaspi. Ko se domov vrne medved Milko in spozna, da je nenapovedana gostja popila njegov malinov sok in pojedla njegovo sladko hruško, se odloči, da bo Živo kruto kaznoval: domov je ne bo spustil toliko časa, dokler ne bo pospravila njegove hiše.

Živa, ki ne pospravlja niti doma, kaj šele na obiskih, mu predlaga, da bi mu raje skuhala čarobni napoj, saj je opazila, da medved Milko ne zna izgovoriti črke r. Odkupila se bo torej tako, da bo medvedu skuhala čarobni napoj, s pomočjo katerega se bo končno naučil reči črko r.

In potem kuhata in mešata in nakuhata čarobno besedo za medveda Milka, ki pa je medved sploh ne more uporabiti, saj je ne zna izgovoriti. Kako bosta rešila to zagato?

In ali lahko tudi medved Milko pomaga Živi? Živa se namreč zelo zelo boji teme … Zakaj pa ne? Ko se iz nasprotnikov spremenimo v prijatelje, je vendar mogoče skoraj vse. S ščepcem prave čarobne besede pa čisto vse.

Ponudba Popust s SPAR plus kartico Redna cena
Brundagrrrrom!
8. 12. 2018 ob 11h
15 % Redne cene si oglejte TUKAJ


Čuk na palici

Otroški lutkovni kabaret

Za otroke od 3. leta; dolžina predstave: 45 minut 

Otroški kabaret predstavlja oživljene protagoniste v lutkovni podobi in uprizarja zbirko uglasbenih pesmi Svetlane Makarovič, ene najbolj priljubljenih slovenskih avtoric za otroke. 

V družbi navihanih, prevzetnih, požrešnih, razvajenih, lažnivih, kratkovidnih in zaljubljenih živali spoznamo življenjske zagate in rešitve. Otroci v predstavi spoznajo tudi različne inštrumente: violino, kitaro, ukulele bas, klarinet, bobne, ksilofon, dežno palico, lončeni bas, oprekelj, činele, glinen ptičke, drumljo ... nekatere od njih lahko ob koncu predstave tudi preizkusijo.

Ponudba Popust s SPAR plus kartico Redna cena
Čuk na palici
15. 12. 2018 ob 11h
15 % Redne cene si oglejte TUKAJ

 


Novoletni koncert

Butični novoletni koncert Anje Bukovec z gosti

Violinistka Anja Bukovec bo tradicijo ekskluzivnih in butičnih novoletnih koncertov nadaljevala z 11. izvedbo na novi, sveži in intimnejši lokaciji SiTi Teatra BTC v Ljubljani v terminu, ko lahko klasična glasba še posebej lepo zaživi, na novega leta dan, 1. januarja 2019.

Po številnih priznanih glasbenih gostih, ki so jo spremljali na preteklih koncertih kot so Boris Cavazza, Andraž Hribar, Zoran Predin, Terrafolk, Nuška Drašček in številni drugi, jo bo letos z obiskom počastila vrhunska, mednarodno uveljavljena harfistka Mojca Zlobko Vajgl. Glasbeni spekter bo oplemenitil Anjin dolgoletni glasbeni spremljevalec, pianist Igor Vićentić.

Repertoar bo poleg biserov novoletne klasične glasbe, romantičnih tango melodij in temperamentnih ritmov predstavil tudi nekaj skladb, napisanih posebej za Anjo.

Program, ki ga pravi glasbeni sladokusci ne smete zamuditi. Vljudno vabljeni.

Ponudba Popust s SPAR plus kartico Redna cena
Anja Bukovec z gosti
1. 1. 2019 ob 20h
15 % Redne cene si oglejte TUKAJ


Spored predstav si lahko ogledate tukaj >>

Spored koncertov si lahko ogledate tukaj >>

Imate vprašanje?

Na prodajnem mestu partnerja pokažite SPAR plus kartico in zahtevajte popust!

Z eno SPAR plus kartico lahko ugodnosti koristi cela družina.

Za več informacij pokličite 080 82 44 ali nam pišite.

Lokacija ponudnika

O ponudniku

SiTi Teater BTC

SiTi Teater BTC, Dvorana Mercurius, BTC City Ljubljana, 1000 Ljubljana

Spletna stran Klikni tukaj
Email Klikni tukaj
Telefon 070 940 940
Pišite ponudniku
Brezplačna številka 080 82 44. To je pa res en velik plus.