PrireditvePrireditve

SiTi Teater BTC

1 + 1 GRATIS s SPAR plus kartico

PrireditvePrireditve

 

 Moški brlog, komedija

 
Zakaj bi svoj praznik praznovale samo ženske? Ob dnevu mučenikov vas vabimo na ogled komedije o odnosih med spoloma kakor jih doživljajo moški.

Moški sovražijo šoping! Ni hujšega kot soboto zabiti v nakupovalnem centru, spremljati ženo in jo spodbujati pri njenih nakupih. Ji svetovati, kateri odtenek iste bluze ali hlač naj si kupi, ali naj se odloči za čevlje z zaponko ali brez. Zato se trije prijatelji vsako soboto izmuznejo svojim ženam in si najdejo zatočišče v kleti nakupovalnega centra, svoj brlog, kjer se počutijo varne in lahko počnejo "moške" stvari, medtem ko njihove žene šopingirajo do nezavesti. Tam lahko v miru poležavajo na kavču, spremljajo nogomet in se ob pivu pritožujejo nad ženami, dokler njihove idile ne zmoti gasilec, ki jim najprej pojasni, da vse, kar počnejo, ni dovoljeno, potem pa se tudi sam hitro pridruži skupini.

Igrajo: Vojko Belšak, Damjan M. Trbovc, Andrej Murenc, Tarek Rashid

Avtor besedila: Kristof Magnusson

Prevajalka: Mojca Kranjc
Režiser in skladatelj: Sandy Lopičić

Produkcija: Slovensko ljudsko gledališče Celje

Ponudba Popust s SPAR plus kartico  Redna cena
Moški brlog
10. 3. 2018 ob 20. uri
1 + 1 GRATIS* 16,00 EUR 

 

 

 

 

*1 + 1 GRATIS pomeni, da ob nakupu ene vstopnice po redni ceni drugo vstopnico za isto predstavo prejmete brezplačno. Ob nakupu ene vstopnice prejete gratis drugo vstopnico iste vrednosti. Popusti se med seboj ne seštevajo.

 

 

Predstave

Ponudba Popust s SPAR plus kartico
Vse predstave v SiTi Teatru v BTC Ljubljana  20 %

 

 

 

 

Vstopnice lahko kupite na INFO točki v BTC, v hali A in na prodajnem mestu Kompasove poslovalnice v BTC, v hali A. ponudba velja ob predložitvi SPAR plus kartice. Z eno SPAR plus kartico je možen nakup največ dveh vstopnic. Popust ne velja za nakup darilnih bonov, abonente, koncerte in posebne predstave, ki bodo posebej označene (gostovanja iz tujine, dobrodelne prireditve, Silvestrska prireditev …). Popust s SPAR plus kartico se ne sešteva z ostalimi popusti in akcijami.

 

 

Obe poslovalnici, tako INFO točka kot Kompasova poslovalnica, se nahajata v BTC-ju, hala Sever, v pritličnem nivoju. Dostopni sta s strani hale A, kjer sta Kristalna palača in SiMobil. INFO točka je dostopna prek vhoda A3 (nahaja se na desni strani na vogalu, pri dvigalu in stopnicah, ki vodijo v klet in prvo nadstropje). Kompasova poslovalnica pa skozi prvi vhod (A1), takoj za lokaloma Brunch in Mini City (enako na vogalu, pri stopnicah, ki vodijo v klet in prvo nadstropje, tudi dvigalo).

Spored predstav si lahko ogledate tukaj >>

Imate vprašanje?

Na prodajnem mestu partnerja pokažite SPAR plus kartico in zahtevajte popust!

Z eno SPAR plus kartico lahko ugodnosti koristi cela družina.

Za več informacij pokličite 080 82 44 ali nam pišite.

Lokacija ponudnika

O ponudniku

SiTi Teater BTC

SiTi Teater BTC, Dvorana Mercurius, BTC City Ljubljana, 1000 Ljubljana

Spletna stran Klikni tukaj
Email Klikni tukaj
Telefon 070 940 940
Pišite ponudniku
Brezplačna številka 080 82 44. To je pa res en velik plus.