PrireditvePrireditve

SiTi Teater BTC

1 + 1 GRATIS s SPAR plus kartico

PrireditvePrireditve

TAK SI

komična uspešnica s Klemnom Slakonjo in Tadejem Tošem

Kaj se zgodi povprečnemu taksistu v slovenski prestolnici, ko v njegov taksi sedejo konceptualni umetnik, novopečeni fužinski vstajnik, brezposelni punker s kravato, duhovnik brez prakse, dementni profesor marksizma in skrivnostna dama z dolgimi nogami?

Nestrpna komedija izpod peresa Gorana Vojnovića ima za sabo že več kot 160 ponovitev in 3 nagrade na festivalu Dnevi komedije 2014 (najboljša predstava po izboru občinstva, najboljša režija - Aleksandar

Popovski, najboljši igralec - Klemen Slakonja),  večkrat nagrajena pa je bila tudi njena postavitev v produkciji zagrebškega Exit Teatra.

besedilo: Goran Vojnović, režija: Aleksandar Popovski, igrata: Tadej Toš in Klemen Slakonja, produkcija: SiTi Teater BTC in Kreker

Ponudba Popust s SPAR plus kartico  Redna cena
Tak si
30. 5., ob 20.30h
1 + 1 GRATIS* Redne cene si oglejte TUKAJ.

 

 

 

*1 + 1 GRATIS pomeni, da ob nakupu ene vstopnice po redni ceni drugo vstopnico za isto predstavo prejmete brezplačno. Ob nakupu ene vstopnice prejete gratis drugo vstopnico iste vrednosti. Popusti se med seboj ne seštevajo.

 

 Predstave

Ponudba Popust s SPAR plus kartico
Vse predstave v SiTi Teatru v BTC Ljubljana  20 %

 

 

 

 

Vstopnice lahko kupite na INFO točki v BTC, v hali A in na prodajnem mestu Kompasove poslovalnice v BTC, v hali A. ponudba velja ob predložitvi SPAR plus kartice. Z eno SPAR plus kartico je možen nakup največ dveh vstopnic. Popust ne velja za nakup darilnih bonov, abonente, koncerte in posebne predstave, ki bodo posebej označene (gostovanja iz tujine, dobrodelne prireditve, Silvestrska prireditev …). Popust s SPAR plus kartico se ne sešteva z ostalimi popusti in akcijami.

 

 

Obe poslovalnici, tako INFO točka kot Kompasova poslovalnica, se nahajata v BTC-ju, hala Sever, v pritličnem nivoju. Dostopni sta s strani hale A, kjer sta Kristalna palača in SiMobil. INFO točka je dostopna prek vhoda A3 (nahaja se na desni strani na vogalu, pri dvigalu in stopnicah, ki vodijo v klet in prvo nadstropje). Kompasova poslovalnica pa skozi prvi vhod (A1), takoj za lokaloma Brunch in Mini City (enako na vogalu, pri stopnicah, ki vodijo v klet in prvo nadstropje, tudi dvigalo).

Spored predstav si lahko ogledate tukaj >>

Imate vprašanje?

Na prodajnem mestu partnerja pokažite SPAR plus kartico in zahtevajte popust!

Z eno SPAR plus kartico lahko ugodnosti koristi cela družina.

Za več informacij pokličite 080 82 44 ali nam pišite.

Lokacija ponudnika

O ponudniku

SiTi Teater BTC

SiTi Teater BTC, Dvorana Mercurius, BTC City Ljubljana, 1000 Ljubljana

Spletna stran Klikni tukaj
Email Klikni tukaj
Telefon 070 940 940
Pišite ponudniku
Brezplačna številka 080 82 44. To je pa res en velik plus.