Večdnevni oddihVečdnevni oddih

3-dnevni izlet v Cinque Terre, Parmo in Mantovo

33 % popust s SPAR plus kartico

Večdnevni oddihVečdnevni oddih

3-dnevni izlet v Cinque Terre, Parmo in Mantovo

Italija

Slikovite ribiške vasice nacionalnega parka Pet dežel

Obiščite slikovite ribiške vasice nacionalnega parka Pet dežel, ki je v zadnjih letih eno najbolj obiskanih območij čudovite Italije. Panoramske fotografije iz ladjice na vasice, romantična vožnja z vlakom po predorih med vasicami ter ohranjene ozke in barvite ulice navdušijo še tako zahtevnega gosta. Obiskali bomo tudi Parmo – rojstno mesto velikega skladatelja Verdija, ki velja za kulinarično prestolnico države in eno najlepših manjših mestec severne Italije – Mantovo.

Ponudba
Cena s SPAR plus kartico
Popust s SPAR plus kartico Redna cena
3-dnevni izlet v Cinque Terre – Pet dežel 133,00 EUR 33 % 199,00 EUR

 

 

Ponudba vključuje:

 • 3-dnevni izlet v Cinque Terre, Parmo in Mantovo za 1 osebo
 • 1x nočitev z zajtrkom v hotelu3* v dvoposteljni sobi
 • Vožnja z ladjo na Cinque Terre
 • Vožnja z vlakom
 • Avtobusni prevoz po programu
 • Zunanji ogledi po programu
 • Ekološke takse v italijanskih mestih
 • Osnovno nezgodno zavarovanje
 • Spremstvo ter organizacija izleta
 • Vključena prijavnina

Doplačila:

 • Enoposteljna soba – 20,00 EUR
 • Turistična taksa, ki se plača v hotelu 1,50 EUR

Program:

1. dan
Odhod iz Slovenije v poznih večernih urah.

2. dan
Vožnja po severni Italiji mimo Benetk, Padove, Bologne do Ligurske obale. Obiskali bomo Porto Venere, kjer bomo opravili jutranji ogled, čas pa bo tudi za jutranjo kavico v mestecu, kjer se je nekoč sprehajal in ustvarjal slavni lord Byron. 

Z ladjico bomo pot nadaljevali mimo vasic Cinqueterre - do največje izmed njih, Monterosso. Sledila bo vožnja z vlakom/turističnim vlakom do sosednje Vernazze in kasneje še do Manarole. Če bo odprta »Via del Amore« se bomo peš sprehodili še do zadnje vasice Riomaggire in se od tam z vlakom vrnili do La Spezie, kjer se bomo ponovno vkrcali na avtobus. V vasicah bo dovolj prostega časa za nakupe, lastne sprehode, fotografiranje in spoznavanje odlične ligurske kulinarike.

Prevoz do hotela in nočitev.

3. dan
Po zajtrku vožnja do centra Parme. Parma velja za spomenik dobrega življenja. Sprehodili se bomo po mestu in videli operno hišo, ki jo je dala zgraditi Napoleonova sestra Marija Luisa, katera je v času vladavine poskrbela za kulturo in dobre cestne povezave. Opera je bila dokončana 1829 in od takrat tam gostujejo najboljši solisti vsega sveta. Tu so prvič uprizorili Verdijevi operi Traviato in Rigoletta, med vrhunce pa štejejo leto 1872, ko sta si Verdijevo Aido ogledala celo waleški princ in danska kraljica. Ustavili se bomo pri mestni katedrali Duomo s škofovsko palačo in krstilnico ter na trgih Garibaldi ter Pace. Morda bo največji vtis na nas naredila Piazza della Pilotta z velikim muzejsko gledališkim kompleksom. V kolikor bo dovolj časa, bomo obiskali tudi kakšno sirarno, kjer izdelujejo slavni parmezan (doplačilo).

Iz Parme se bomo odpravili v ljubko Mantovo. Mesto je bilo nekoč eno najbogatejših mest severne Italije in je bilo utrjeno vrhunsko. Iz treh strani ga še danes obdaja voda, najbolj pa navduši lepo ohranjen renesančni karakter mesta. Sprehodili se bomo po glavnem trgu, trgu Sordello in trgu Mantegna. Čas za zadnje nakupe ali pozno kosilo/zgodnjo večerjo. Pozno popoldne se bomo odpravili proti domu, kamor bomo prispeli v večernih urah.

 

Vstopna mesta:

 • Celje - izpred dvorane Zlatorog ob 22.00 uri.
 • Ljubljana - parkirišče Dolgi most, na obračališču linije LPP ob 23.00 uri;
 • Sežana - izpred hotela Safir ob 23.55 uri.

Odhodi:

 • September: 21. 9. 2018
 • Oktober: 5. 10. 2018

Za več informacij se obrnite neposredno na ponudnika storitev na telefonsko številko 080 62 62 ali pišite na elektronski naslov info@klik2go.si.

Imate vprašanje?

Na prodajnem mestu partnerja pokažite SPAR plus kartico in zahtevajte popust!

Z eno SPAR plus kartico lahko ugodnosti koristi cela družina.

Za več informacij pokličite 080 82 44 ali nam pišite.

Lokacija ponudnika

O ponudniku

www.Klik2go.si
Spletna stran Klikni tukaj
Email Klikni tukaj
Telefon 080 62 62
Pišite ponudniku
Brezplačna številka 080 82 44. To je pa res en velik plus.