Večdnevni oddihVečdnevni oddih

Odkrijte cesarski Dunaj!

34 % popust s SPAR plus kartico

Večdnevni oddihVečdnevni oddih

Odkrijte cesarski Dunaj! 

HB1 hotel Wiener Neudorf Dunaj

Dunaj, Avstrija

Nedavno odprt hotel ponuja moderno opremljene sobe s kopalnico, televizijo, brezžično internetno povezavo, pred hotelom pa je gostom na razpolago brezplačno parkirišče. Pri recepciji se nahaja bar, zajtrkovalnica in udoben kotiček za druženje. Od Dunaja je oddaljen le nekaj kilometrov.

Ponudba
Cena s SPAR plus kartico
Popust s SPAR plus kartico Redna cena
Odkrijte cesarski Dunaj – 2 dni, za 2 osebi 59,00 EUR 34 % 89,00 EUR

 

 

Ponudba vključuje:

  • 2 dni, za 2 osebi
  • 1x nočitev v dvoposteljni sobi
  • 1x samopostrežni zajtrk za 2 osebi
  • Brezplačen dostop do interneta
  • Brezplačno parkirno mesto
  • Ponudba velja od 1. 5. do 1. 11. 2018

Dunaj vas pričakuje z muzeji in zbirkami mednarodnega formata: največja svetovna zbirka slik slikarja Bruegla v Umetnostnozgodovinskem muzeju, največja svetovna zbirka Schieleja v muzejski četrt z Leopoldovim muzejem, Muzej moderne umetnosti, Arhitekturno središče. Albertina je s 60.000 risbami in milijonom grafikami največja grafična zbirka na svetu. Za kraj baročnega veselja do življenja pa velja muzej Liechtenstein.

Dunaj kot glasbeno mesto uživa velik mednarodni sloves. Tu so ustvarjali skladatelji kot Strauß, Mozart, Beethoven in Haydn. Dunajski simfoniki so v samem svetovni vrhu. Državna opera sodi med vodilne mednarodne hiše, Dunajski dečki pa navdušujejo ljubitelje glasbe po vsem svetu. Dunaj se je uveljavil tudi kot prestolnica muzikalov.

Istočasnost tradicionalnega (kavarne, heurigen) in trenutno najpopularnejšega, kot je recimo ponudba restavracij in nakupovanja ter mednarodno priznana prireditvena scena (npr. prireditev Life Ball), vam poda edinstveno življenjsko občutje med zatopljenostjo in aktivnostjo.

Dunaj vas pričakuje še z eno posebnostjo: za tako veliko mesto ima namreč izredno veliko število zelenih in rekreacijskih površin kot so Dunajski gozd, jase v Pratru ali Donavski otok.

Imate vprašanje?

Na prodajnem mestu partnerja pokažite SPAR plus kartico in zahtevajte popust!

Z eno SPAR plus kartico lahko ugodnosti koristi cela družina.

Za več informacij pokličite 080 82 44 ali nam pišite.

Lokacija ponudnika

O ponudniku

www.Klik2go.si
Spletna stran Klikni tukaj
Email Klikni tukaj
Telefon 080 62 62
Pišite ponudniku
Brezplačna številka 080 82 44. To je pa res en velik plus.