Večdnevni oddihVečdnevni oddih

Hedonistična doživetja v Rimskih Termah!

20 % popust s SPAR plus kartico

Večdnevni oddihVečdnevni oddih

V čudovitem okolju Rimskih Term se predajte hedonističnim doživetjem. Privoščite si najboljše, kar vam ponuja stičišče tradicije in sodobnosti.

Rimske terme ležijo v Rimskih Toplicah, enem najlepših krajev v Sloveniji, le 20 minut iz Celja. Tukaj se prepletajo bogata tradicija in sodobne turistične storitve. Privoščite si oddih od vsakdanjika, polnega nenehnega hitenja. Vrnite se k bistvenemu: pomirjujoči naravi, zdravju, dobremu počutju in sprostitvi. V okolju Rimskih term se boste v čudovitem okolju z edinstveno zdravilno vodo za nekaj časa vrnili v pravi rimski raj.

Hotel Zdraviliški dvor **** ima 76 enoposteljnih in dvoposteljnih sob ter apartmajev za nabiranje nove energije. Vse sobe so opremljene s kopalnico (tuš ali kad), WC, LCD televizorjem, telefonom, mini barom, sefom, klimatsko napravo in priključkom za internet. Na voljo so tudi štiri sobe, prilagojene gibalno oviranim osebam.

Hotel Rimski dvor ****Superior stoji med Hotelom Sofijin dvor in Hotelom Zdraviliški dvor. V terasah se spušča kot zeleni niz ter ustvarja odlično okolje za sproščanje in snovanje novih idej. Za vas imamo 68 dvoposteljnih sob in suit. Vse sobe so opremljene s kopalnico (tuš), WC-jem, LCD televizorjem, telefonom, mini barom, sefom, klimatsko napravo in priključkom za internet. Osem ekskluzivnih suit je opremljenih s savnami, masažnimi kadmi in okroglimi posteljami. Vsaka izmed teh suit pripoveduje svojo zgodbo, ki izhaja iz latinskega poimenovanja zdravilnih rastlin in sadja iz okolice Rimskih Toplic.

Hotel Sofijin dvor **** je opremljen v klasičnem slogu brezčasne elegance. Ponuja 43 luksuzno opremljenih enoposteljnih in dvoposteljnih sob ter hotelskih apartmajev. Vse sobe so opremljene z LCD televizorjem, telefonom, mini barom, sefom, klimatsko napravo in priključkom za internet. Najbolj razkošne sobe imajo balkon ali teraso, s katerih se odpira razgled na bližnje hribovje in Savinjo ter cerkvico Lurd.

Ponudba velja od 10. 4. do 28. 4. 2023 in 2. 5. do 25. 6. 2023.

2 x nočitev s polpenzionom za 1 osebo, od NEDELJE do PETKA Cena s SPAR plus kartico Popust s SPAR plus kartico Redna cena
Hotel Zdraviliški dvor**** 134,40 EUR 20 % 168,00 EUR
Hotel Rimski dvor****Superior 150,40 EUR 20 % 188,00 EUR
Hotel Sofijin dvor****Superior 166,40 EUR 20 % 208,00 EUR

 

 

 

Cene so v EUR za 1 osebo v dvoposteljni sobi, v kolikor bivata 2 osebi, pri minimalnem bivanju 2 noči. Vse cene vključujejo DDV. Popusti se med seboj ne seštevajo in se izključujejo z ostalimi morebitnimi popusti in akcijami. 

Ponudba vključuje:

 • namestitev v dvoposteljni sobi v izbranem hotelu s štirimi zvezdicami superior
 • nočitev s polpenzionom
 • neomejeno kopanje v termalnem bazenskem kompleksu
 • prost vstop v fitnes center
 • uporabo kopalnega plašča in copat
 • pitje termalne vode iz Amalijinega vrelca
 • neomejen dostop do interneta
 • celodnevno kopanje na dan prihoda in odhoda
 • pestra ponudba rekreativnih, sprostitvenih in družabnih animacijskih vsebin

Obvezna doplačila:

 • parkiranje v hotelski garaži:
  - do 1 ure – brezplačno;
  - od 1 do 5 ur – 5,00 EUR;
  - do 12 ur – 6,00 EUR;
  - celodnevno – 8,00 EUR;
 • turistična taksa: 2,50 EUR/dan; za otroke od 7. do 14 leta 1,25 EUR/dan in za otroke do dopolnjenega 7. leta – BREZPLAČNO;
 • prijavnina za osebe nad 14 let: 3,00 EUR po osebi na celotno bivanje. 

Priporočila ponudnika storitev:

 • Vstop v savno za hotelske goste:
  - od ponedeljka do petka 13,00 EUR
  - sobota, nedelja in prazniki 15,00 EUR
 • Royal zajtrk v kavarni princese Viktorije 20,00 EUR/osebo
 • Masaža »Valetuda« - masaža celotnega telesa z razstrupljevalnim oljem ob zvoku tibetanske sklede, glineni piling nog, masaža stopal in rok z voskom organske sveče; 90 min; 89,00 EUR/osebo
 • Masaža »Dotik Slovenije« - masaža celotnega telesa s šipkovim oljem, obloga in piling z glino in soljo; 75 min; 75,00 EUR/osebo
 • Rimska masaža - masaža celotnega telesa z olivnim oljem ob zvočni kopeli; 60 min; 65 EUR/osebo
 • Obisk solne sobe; 40 min; 20,00 EUR/odraslo osebo, vsaka nadaljnja odrasla oseba 11,00 EUR

Vse ponudbe se nanašajo na omejeno število sob. Ponudnik si pridržuje pravico do ustavitve sprejema rezervacij brez predhodnega obvestila. Ponudba je informativna. Za dejanski izračun cene aranžmaja se obrnite na rezervacijsko službo. Akcije in popusti se ne seštevajo in jih ni mogoče kombinirati. Akontacija se ob odpovedi rezervacije, ne vrača. Ponudnik si pridržuje pravico do spremembe cen in vsebine programa.

Za koriščenje ugodnosti je obvezna predhodna rezervacija po SPAR plus klub ponudbi. Več informacij in rezervacije na booking@rimske-terme.si ali 03 574 20 11 ali na 03 574 2016.

Fotografije in video so objavljeni z dovoljenjem ponudnika.

Imate vprašanje?

Za več informacij pokličite 080 82 44 ali nam pišite.

Lokacija ponudnika

O ponudniku

Rimske Terme d.o.o.

Rimske Terme d.o.o., Toplice 10, 3272 Rimske Toplice

Spletna stran Klikni tukaj
Email Klikni tukaj
Telefon 03 57 42 000
Pišite ponudniku
Brezplačna številka 080 82 44. To je pa res en velik plus.