Večdnevni oddihVečdnevni oddih

Dobrna, oddih v objemu narave za seniorje!

10 % popust s SPAR plus kartico

Večdnevni oddihVečdnevni oddih

5-dnevni paket za seniorje v Termah Dobrna! Edina ponudba v Sloveniji z BREZPLAČNIM prevozom

Naj vas v jutru vašega oddiha prebudi svežina bližnjih gozdov in vas pospremi v dan poln sprostitve, termalnih užitkov in kulinaričnih razvajanj.

Ne spreglejte SENIOR BONUSOV:

 • BREZPLAČEN PREVOZ po vsej Sloveniji* brez omejitve kilometrov:
  - Vsako nedeljo (prihod) in petek (odhod) pri 5-dnevnem bivanju,
 • brez doplačila za enoposteljno sobo.

 

 

*Rezervacijo brezplačnega prevoza je potrebno sporočiti ob rezervaciji paketa. V kolikor prevoza ne želite koristiti, o tem obvestite ponudnika storitev. Prevozi so na voljo le v okviru navedenega urnika, prevozi izven urnika v okviru programa niso možni.

Depandansa Vila Higiea ****
Vila Higiea se nahaja skoraj v osrčju zdraviliškega parka Term Dobrna, v neposredni bližini Hotela Vita. Zgrajena je bila leta 1855 in je kljub prenovam ohranila nostalgičnost in pridih bogate tradicije, udobnost bivanja pa dopolnjujejo pogledi na gozdove in zdraviliški park. V letu 2020 je bila v celoti obnovljena in poleg moderno opremljenih hotelskih sob ponuja tudi romantično zajtrkovalnico ter prijetno zunanjo teraso. Tu se nahaja tudi restavracija Steak & Burger Dobrna s ponudbo slastnih hamburgerjev in vrhunskih zrezkov. Hotel je opremljen z dvigalom.

Oprema sob: TV, telefon, sef, minibar, ogrevanje z osebno prilagoditvijo, delovna miza, kopalnica (tuš in WC), sušilnik za lase ter možnost uporabe kopalnega plašča. Gostom hotela je na voljo brezplačno parkirišče ter wi-fi dostop.

Od hotela Vita je oddaljena le 50 metrov, kjer so gostom na voljo hotelska recepcija, notranji in zunanji termalni bazen, Arbora SPA (savna, jacuzzi, relaxation area), LaVita masažno-lepotni center, a la carte Restavracija Kamin, kavarna Vita, samopostrežna restavracija Vita, Dobrna Medical, fitnes in hotelska trgovina LaVita.

Depandansa Hotel Park Dobrna ****
Hotel Park se nahaja na mirni lokaciji Term Dobrna, na koncu zdraviliškega parka in je od Hotela Vita oddaljen 300 metrov. Zgrajen je bil leta 1875 ter večkrat obnovljen. Zadnja delna obnova hotela je bila v letu 2020. Hotel razpolaga z dvigalom in poleg ponudbe namestitve v enoposteljnih in dvoposteljnih sobah (twin in double) ter hotelskem apartmaju (suiti) nudi samopostrežno restavracijo, kavarno Park z zunanjo teraso ter VIP savno Par z možnostjo individualnega najema. Hotel je opremljen z dvigalom.

Oprema sob: TV, telefon, sef, minibar, ogrevanje z osebno prilagoditvijo, delovna miza, kopalnica (tuš in WC), sušilnik za lase ter možnost uporabe kopalnega plašča. Gostom hotela je na voljo brezplačno parkirišče ter wi-fi dostop.

Vsa ostala dodatna ponudba je gostom na voljo v Hotelu Vita, kjer se nahajajo hotelska recepcija, notranji in zunanji termalni bazen, Arbora SPA (savna, jacuzzi, relaxation area), LaVita masažno-lepotni center, a la carte Restavracija Kamin, kavarna Vita, samopostrežna restavracija Vita, Dobrna Medical, fitnes in hotelska trgovina LaVita. Hotel Vita se nahaja ob samem vstopu v kompleks zdravilišča. Pod eno streho združuje ponudbo bivanja, wellnessa, zdravstva in kulinarike in dogodkov. V času vašega oddiha vas bo navduševala čudovita okolica, energijsko poln zdraviliški park, številne peš in kolesarske poti ter lepote kraja in njegove okolice.

Ponudba:

 • NOVO! Arbora SPA (sauna, jacuzzi, relaxation area) v hotelu Vita; proti doplačilu;
 • NOVO! Pitnik termalne vode v Zdraviliškem parku;
 • recepcija za vse goste dr nahaja v Hotelu Vita in je odprta 24 ur;
 • gostom hotela Park sta v Restavraciji Park na voljo zajtrk in večerja, kosilo pa v restavraciji Vita (obroki so samopostrežni), gostom Vile Higiea so samopostrežni obroki na voljo v Restavraciji Vita, v hotelu Vita;
 • VIP savna Park – možen zakup individualne savne za razvajanje v dvoje ob penini in sadju ali razvajanje s prijatelji (do 4 osebe);
 • brezplačen brezžični dostop do interneta;
 • brezplačno parkirišče;
 • bazenski kompleks, Arbora Spa, a la carte Restavracija Kamin, masažno-lepotni center La Vita, kavarna Vita z živo glasbo do 4x tedensko in Dobrna Medical se nahajajo v hotelu Vita (oddaljenost ca. 300 m od hotela Park oz. 50 m od vile Higiea).

Dobrodošli v Terme Dobrna, kjer se združujejo bogata tradicija, naravni zdravilni dejavniki, čarobnost neokrnjene narave ter izbrana butična ponudba, kar jih uvršča v sam vrh slovenskega turizma.

5-dnevni oddih za seniorje v Termah Dobrna

Ponudba velja od 10. 11. do 30. 12. 2022.

Cena po osebi, 5x polpenzion Cena s SPAR plus kartico Popust s SPAR plus kartico Redna cena
Hotel Vita**** 279,00 EUR 10 % 310,00 EUR
Vila Higiea**** 274,50 EUR 10 % 305,00 EUR
 Hotel Park****  261,00 EUR 10 %  290,00 EUR 

 

 

 

Cene vključujejo DDV in veljajo po osebi v eno ali dvoposteljni sobi, s polpenzionom za 5 dni. Turistična taksa in enkratna prijavnina nista vključeni. Doplačila po rednem ceniku 2022. Popusti se med seboj ne seštevajo in se izključujejo z ostalimi morebitnimi popusti in akcijami. Ponudba velja le za upokojence.

Ponudba vključuje:

 • 5x polpenzion (samopostrežni obroki),
 • 1x bioptron (10 min) ali termo/crio obloga (10 min)*,
  *svetlobna terapija bioptron omogoča svetlobi, da prodre v globlja tkiva. Uporablja se lahko kot dodatna terapija pri promociji celjenja ran, lajšanju bolečine ali zmanjševanju njene moči, dermatoloških motnjah ali težavah s kožo. Termo/crio obloga je hladna ali topla obloga, ki učinkuje na stimulacijo in prekrvavitev mišic.
 • 1x parafinska obloga za roke (10 min)*,
  *obloga, ki neguje roke in s pomočjo toplotnega učinka parafina lajša težave s sklepi.
 • uporaba kopalnega plašča v času bivanja,
 • kopanje v termalnih bazenih v hotelu Vita na dan prihoda in na dan odhoda,
 • možnost aktivnega oddiha v naravi (sprehodi, pohodi, obisk energijskih točk),
 • brezplačen Wi-Fi dostop in parkirišče v bližini hotela.

Doplačila po osebi na dan:

 • turistična taksa odrasli 2,50 EUR/dan,
 • enkratna prijavnina 1,50 EUR,
 • polni penzion (na ceno polpenziona) 15,00 EUR.

Ostala doplačila: po rednem ceniku 2022.

Ponudba se nanaša na omejeno število sob in je informativna. Pridržujemo si pravico do ustavitve sprejema rezervacij, spremembe cen in vsebine programa brez predhodnega obvestila. Za dejanski izračun cene aranžmaja se obrnite na rezervacijsko službo. Akcije in popusti se ne seštevajo in jih ni mogoče kombinirati. Akontacija se ob odpovedi rezervacije ne vrača. Ponudnik storitve si pridržuje pravico do prilagojenega poslovanja v času omejitvenih ukrepov.

Za koriščenje ugodnosti je obvezna predhodna rezervacija po SPAR plus klub ponudbi. Več informacij in rezervacije na info@terme-dobrna.si ali 03 780 81 10.

Fotografije so objavljene z dovoljenjem ponudnika.

Imate vprašanje?

Za več informacij pokličite 080 82 44 ali nam pišite.

Lokacija ponudnika

O ponudniku

Terme Dobrna d.d.

Terme Dobrna d.d., Dobrna 50, 3204 Dobrna

Spletna stran Klikni tukaj
Email Klikni tukaj
Telefon 080 22 10
Facebook Klikni tukaj
Twitter Klikni tukaj
Pišite ponudniku
Brezplačna številka 080 82 44. To je pa res en velik plus.