Večdnevni oddihVečdnevni oddih

RAZPRODANO: Prvomajski izlet na Costa Bravo in v Barcelono!

10 % popust s SPAR plus kartico

Večdnevni oddihVečdnevni oddih

RAZPRODANO: Prvomajska Costa Brava in Barcelona!

Vabimo vas, da preživite letošnje prvomajske počitnice tam, kjer so temperature vedno prijetne. Slikovita pokrajina Costa Brave navdušuje obiskovalce iz vse zemeljske oble. Spoznajte razlike med špansko in katalonsko kulinariko, obiščite vedno zanimivo svetovljansko Barcelono in spoznajte umetnike, ki so skozi stoletja ponesli ime tega dela Evrope po vsem svetu.

Akcijska cena velja do 15. 2. 2024.

RAZPRODANO: Prvomajska Costa Brava in Barcelona
Cena s SPAR plus kartico
Popust s SPAR plus kartico Redna cena
Odrasli 349,00 EUR 10% 387,40 EUR

 

 

 

*Cena velja za eno odraslo osebo. Ugodnosti se ne seštevajo in ne veljajo skupaj z drugimi morebitnimi akcijami in popusti. 

Cena za otroke:

 • od 2. do 11,99. leta, v sobi z dvema odraslima osebama, na dodatnem ležišču 289,00 EUR;
 • od 12. do 17,99. leta, v sobi z dvema odraslima osebama, na dodatnem ležišču 329,00 EUR.

Ponudba vključuje:

 • 7-dnevni izlet v Barcelono in Costa Bravo;
 • 4x nočitev v dvoposteljni sobi hotela 3*;
 • 4x polni penzion;
 • prevoz s sodobnim turističnim avtobusom po programu;
 • zunanji ogledi po programu, turistično spremljanje in organizacija izleta;
 • vse cestnine in pristojbine;
 • prijavnino.

Obvezno doplačilo (na licu mesta):

 • turistična taksa ni vključena v ceno in se plača na samem potovanju 6,00 EUR/osebo.

Možna doplačila ob prijavi:

 • enoposteljna soba 90,00 EUR;
 • izlet v Figueras in Girono (vključena vstopnica za muzej Salvadorja Dalija) 20,00 EUR/osebo, otroci do 18. leta 15,00 EUR/osebo;
 • Monserat in Barcelona (dan 4) 20,00 EUR/osebo, otroci do 18. leta 15,00 EUR/osebo;
 • ogled stadiona Camp Nou v primeru, da bo stadion tisti dan odprt za javnost;
 • odhod iz Maribora ali Slovenske Bistrice 30,00 EUR/osebo (odhod se organizira v primeru najmanj 20 prijavljenih iz posameznega odhodnega mesta);
 • odhod iz Celja 20,00 EUR/osebo (odhod se organizira v primeru najmanj 20 prijavljenih iz posameznega odhodnega mesta).

Program izleta:

Prvi dan
(27.4.): Ljubljana–Italija–Monako
Odhod avtobusa iz Slovenije proti španski pokrajini Kataloniji. Pot vas bo vodila mimo številnih znanih italijanskih mest kot so Benetke, Verona in Genova. V nočnih urah boste prečkali italijansko-francosko mejo ter se počasi spustili v Monako. Sledil bo sprehod do Oceanografskega inštituta, katedrale in knežje palače. Z avtobusom se boste zapeljali po progi Formule 1 in postanek v Monaku končali pred slavnim casinojem, ki vedno na ogled ponudi luksuzna vozila. Sledi nočna vožnja do francosko-španske meje.
 
Drugi dan
(28.4.): Francija–Lloret de Mar
V dopoldanskih urah boste prečkali francosko-špansko mejo in pot nadaljevali proti znanemu katalonskemu letovišču Lloret de Mar. Ob prihodu v hotel vas bo pričakalo kosilo, sledilo bo prosto popoldne, ki ga lahko preživite na čudoviti lokalni peščeni plaži. Večerja in nočitev.
 
Tretji dan
(29.4..): Lloret de Mar–Barcelona–Lloret de Mar
Po zajtrku si boste ogledali katalonsko prestolnico Barcelono. Pot vas bo za začetek vodila mimo bikoborske arene Monumental, nato sledi prvi postanek za zunanji ogled nedokončanega templja svete družine – Sagrada Familia. Sledi avtobusni ogled znamenitosti v središču mesta – Arc de Triumph, Placa de Catalunya, Casa Milà ter Casa Batlló. Pot vas bo nato vodila proti drugemu »templju« Barcelone – stadion Camp Nou. Prosti čas za ogled stadiona (individualno doplačilo pri blagajni). V popoldanskih urah si ogledate še olimpijski grič Montjuic ter ogled sklenili na najbolj znani ulici v Barceloni, slavni La Rambli, na kateri je tudi slovita tržnica Boqueria. Prosti čas za samostojno raziskovanje mesta. Sledi vožnja v hotel in nočitev.
 
Četrti dan
(30.4.): Monserat in Barcelona
Četrti dan se boste podali na katalonsko sveto goro Montserrat (doplačilo), kjer stoji samostan s čudovitim razgledom na pokrajino, in kjer hranijo kipec črne Marije. Montserrat velja za najsvetejši kraj Kataloncev, vsak Katalonec mora vsaj enkrat letno na goro. Popoldan bo čas za še en skok v Barcelono, kjer boste lahko v prostem času uživali v središču mesta. Pozno popoldan povratek nazaj proti hotelu. Večerja in nočitev.
 
Peti dan
(1.5.): Tossa de Mar – Figueres - Girona
Po zajtrku vas bo pot vodila do majhnega ribiškega mesta Tossa de Mar, kjer se boste sprehodili do trdnjave, ki se bohoti nad obalo. Sledil bo prosti čas za samostojni sprehod ob obali. Po ogledu se boste zapeljali do hotela, kjer bo čas za kosilo. Po kosilu se boste odpravili do bližnjega Figueresa (doplačilo), mesta, kjer se je rodil in deloval Salvador Dali. Sledil bo ogled muzeja in nekaj prostega časa, da začutite utrip mesteca. Na poti proti hotelu se boste ustavili v bližnji Gironi (doplačilo). Mesto velja za španske Benetke, prav tako pa vse goste navduši mogočna gorska katedrala Matere Božje iz 11. stoletja. Kratek sprehod boste zaključili na trgu neodvisnosti v središču mesta. Sledil bo prosti čas za samostojno raziskovanje mesta. Povratek v hotel in večerja.
 
Šesti  dan
(2.5.): Lloret de Mar–Cannes
Po zajtrku se boste odpravili proti domu, vendar pot ne bo minila brez postankov. Za začetek se boste ustavili v mestecu Grass, kjer si boste ogledali eno izmed slavnih parfumerij v mestu. Lokalni mojstri vam bodo pokazali način priprave parfuma, seveda pa boste imeli možnost nakupa francoskih dišav. Sledil bo še skok v mondeno mesto Cannes, ki je znano po filmskem festivalu. Ob Azurni obali se boste sprehodili do festivalne palače, nato sledi malo prostega časa. Povratek na avtobus in nočna vožnja proti domu.
 
Sedmi  dan
(3.5.): Francija–Italija–Slovenija      
Nočna vožnja proti Sloveniji. Prihod v Ljubljano v zgodnjih dopoldanskih urah. 

Termin odhoda:

 • 27.4. do 3.5.2024.

Odhodna mesta:

 • Maribor - glavna avtobusna postaja ob 13:15 uri;
 • Celje - parkirišče izpred dvorane Zlatorog ob 14:00 uri;
 • Ljubljana - parkirišče Dolgi most, na obračališču linije LPP ob 15:00 uri;
 • Sežana - izpred hotela Safir ob 16:00 uri.

Minimalno število za zagotovitev termina je 40 potnikov. Odhod iz posameznega odhodnega mesta je zagotovljen v primeru prijave najmanj 20 potnikov. V primeru manjšega števila udeležencev agencija ne zvišuje cene. 

Ugodnost velja na dan odhoda za razpisani termin. Akcijska cena velja do 15.2.2024. Po tem datumu se cena lahko spremeni. Informacijo o ceni preverite neposredno pri ponudniku storitve. Za koriščenje Spar plus akcije je potrebno ob nakupu predložiti kartico. 

Ne spreglejte še več ponudb z ugodnostmi za imetnike SPAR plus kartice.

Za več informacij in rezervacije pišite na info@travelover.si ali pokličite 041 601 111.

Fotografije so objavljene z dovoljenjem ponudnika.

Imate vprašanje?

Za več informacij pokličite 080 82 44 ali nam pišite.

Lokacija ponudnika

O ponudniku

TraveLover d.o.o.

TraveLover d.o.o., Celovška cesta 150, 1000 Ljubljana

Spletna stran Klikni tukaj
Email Klikni tukaj
Telefon 041 601 111
Facebook Klikni tukaj
Instagram Klikni tukaj
Pišite ponudniku
Brezplačna številka 080 82 44. To je pa res en velik plus.