Večdnevni oddihVečdnevni oddih

Atlantida Boutique hotel - vir navdiha, dobrega počutja, razvajanja in miru

do 39 % popust s SPAR plus kartico

Večdnevni oddihVečdnevni oddih

Edini luksuzni hotel te vrste v Rogaški Slatini je odlično zavetje za trenutke, ko potrebujete mir in sprostitev. Umik od vsakodnevnega stresa, popolna zasebnost ter luksuzna namestitev.

Petzvezdična doživetja, ki temeljijo na 400-letni tradiciji zdravilne mineralne vode, bodo v vas prebudila novo vitalno energijo. Prepustite se prepletu mitov in realnosti, tradiciji in sodobnosti, edinstveni mineralni vodi, aktivnosti v naravi, lokalni kulinariki in kulturnem dogajanju.

Za vse, ki se ne želite zadovoljiti s povprečjem. Ker želite tudi na oddihu udobje, ki se sklada z vašim življenjskim slogom. Sprostite se v dizajnerskem ambientu, v luksuznih pametnih sobah ter apartmajih z nadstandardno opremo.

Atlantida Boutique hotel 5*, odprt v letu 2016, boste našli v Rogaški Slatini. V kraju, kjer vas bo navdušila 400-letna tradicija, zgodovinske znamenitosti, bogastvo mineralne vode Donat Mg, z magnezijem najbogatejša naravna mineralna voda na svetu, ter neokrnjena narava in tam, kjer boste uživali v kakovostnem in sproščujočem oddihu. Atlantida Boutique hotel***** je edini luksuzni hotel te vrste v okolici in je namenjen vsem, ki se želite umakniti vsakodnevnemu stresu in tistim, ki vas navdušuje odlična hotelska arhitektura z najvišjim nivojem prestiža in popolno zasebnostjo.

Hotel se nahaja v mirnem, v naravo vpetem okolju, a v neposredni bližini Medical centra in centralnega parka. Primarno poslanstvo hotela skrb za vaše prijetno bivanje in dobro počutje, ki ga želimo pričarati v luksuznih dvoposteljnih pametnih sobah in apartmajih, z nadstandardno opremo. Ob tem nam je zelo pomembno, da se dobro počutite tudi v ostalih delih hotela, kjer vas pričakujemo - v baru hotelskega preddverja, glavni restavraciji, klubu & restavraciji À la carte ter v dvorani za fitnes. V hotelskem Wellness & Spa centru, ki se nahaja v prvem nadstropju, bomo poskrbeli za vašo ponovno vzpostavitev ravnovesja misli, telesa in duha. Tukaj boste preprosto uživali v ogrevanem notranjem bazenu, whirlpoolu, v prostorih za počivanje in na zunanji terasi v naravnem okolju, v Oazi savn, ki vključuje dve finski savni in turško savno, v solni sobi ter v prijetnih, mirnih kotičkih za masaže ter nego telesa in obraza.

Atlantida Boutique Hotel*****, poimenovan po mitološkem otoku Atlantida, ki je najbolj znan po svojih domnevnih naprednih predzgodovinskih civilizacijah, je danes sodoben »otok« novih doživetij, zdravilne mineralne vode, vrhunske kulinarike, wellessa, športa in čudovite narave v Rogaški Slatini.

Poletni wellness oddih v Atlantidi

Ponudba velja od 1.7. do 30.9.2024, vse dni v tednu.

Ponudba
Cena s SPAR plus kartico
Popust s SPAR plus kartico Redna cena
1x polpenzion v dvoposteljni sobi SUPERIOR za 2 osebi
250,00 EUR 28 % 346,00 EUR
2x polpenzion v dvoposteljni sobi SUPERIOR za 2 osebi 380,00 EUR 39 % 620,00 EUR

 

 

 

Popusti se med seboj ne seštevajo in se izključujejo z ostalimi morebitnimi popusti in akcijami. 

Ponudba vključuje:

 • POLPENZION, ki vključuje bogat samopostrežni zajtrk s sezonskimi živili iz lokalnega okolja in pester izbor menijev za večerjo z bogatim bifejem solat, sira, sadja in sladic;
 • neomejeno kopanje v notranjem hotelskem bazenu in masažnem bazenu ter vstop v Oazo savn (klasična in panoramska finska savna ter turška savna). Vključena je tudi brezplačna uporaba senčnika, kopalnega plašča in brisač;
 • vstop v hotelski fitnes;
 • steklenico mineralne vode Donat v sobi ob prihodu;
 • neomejeno uporabo WiFi povezave;
 • prost vstop v Casino Fontana (velja za starejše od 18 let);
 • animacijski program po razporedu.

Popusti za otroke:

 • Otrok do 1 leta: brezplačno (brez lastnega ležišča).
 • Otrok od 1 leta do 11,99 leta: 50,00 €/BB na noč (na pomožnem ležišču).
 • Otrok do 11,99. leta: 30 % popust (na osnovnem ležišču).

Doplačila po osebi na dan:

 • varovana garaža: 10,00 EUR na avtomobil (do zapolnitve mest);
 • odrasla oseba na dodatnem ležišču: 30 % popust;
 • early check-in (ob 10.00) ali late check-out (do 18.00): 30,00 EUR na sobo.
 • turistična taksa: odrasli 3,00 EUR na dan; otroci od 7. do 18. leta: 1,50 EUR na dan; invalidi in otroci do 7. leta so oproščeni plačila takse;
 • enkratna prijavnina 2,50 EUR/osebo.

Fotografije in video posnetki so objavljeni z dovoljenjem ponudnika.

Več informacij na info@atlantida-rogaska.com in +386 (0)3 6201 600. 

Imate vprašanje?

Za več informacij pokličite 080 82 44 ali nam pišite.

Lokacija ponudnika

O ponudniku

Atlantida Rogaška d. o. o.

Atlantida Rogaška d. o. o., Cvetlični hrib 1, 3250 Rogaška Slatina

Spletna stran Klikni tukaj
Email Klikni tukaj
Telefon +386 (0)3 6201 600
Facebook Klikni tukaj
Pišite ponudniku
Brezplačna številka 080 82 44. To je pa res en velik plus.