Večdnevni oddihVečdnevni oddih

7-dnevni paket za seniorje v Termah Dobrna!

10 % popust s SPAR plus kartico

Večdnevni oddihVečdnevni oddih

7-dnevni paket za seniorje v Termah Dobrna!

Naj vas v jutru vašega oddiha prebudi svežina bližnjih gozdov in vas pospremi v dan poln sprostitve, termalnih užitkov in kulinaričnih razvajanj.

Ne spreglejte SENIOR BONUSOV:

 • BREZPLAČEN PREVOZ po vsej Sloveniji* brez omejitve kilometrov:
  • vsak ponedeljek (prihod) in ponedeljek (odhod) pri 7-dnevnem bivanju,
 • brez doplačila za enoposteljno sobo.

*Rezervacijo brezplačnega prevoza je potrebno sporočiti ob rezervaciji paketa. V  kolikor prevoza ne želite koristiti, o tem obvestite ponudnika storitev. Prevoze so na voljo le v okviru navedenega urnika, prevozi izven urnika v okviru programa niso možni.

Hotel Vita****

Hotel Vita**** se nahaja ob samem vstopu v kompleks zdravilišča. Pod eno streho združuje ponudbo bivanja, wellnessa, zdravstva, kulinarike in dogodkov. V času vašega oddiha vas bo navduševala čudovita okolica, energijsko poln Zdraviliški park, številne peš in kolesarske poti ter lepote kraja in njegove okolice.

Opremljenost sob: TV, telefon, sef, kopalnica (kad/tuš, WC), sušilnik za lase, sobe so klimatizirane. V sobah je na voljo tudi brezplačen brezžični dostop do interneta.

Depandansa Hotel Park Dobrna ****

Hotel je primeren za vse, ki si želijo preživljati prosti čas v zelenem in čistem kraju, ob izrednem okolju Zdraviliškega parka in sosednjih gozdov. Poskrbijo tudi za sprostitev in trenutke v dvoje v VIP savni Park, za kulinariko v Restavraciji Park, za užitke in umiritev duha pa v poletnih mesecih ob izvrstni kavi na sončni terasi hotela Park s pogledi na zelen Zdraviliški park. V Depandansi Hotel Park so dobrodošli tudi hišni ljubljenčki (omejeno število sob, vstop malim hišnim ljubljenčkom v restavracijo hotela ni dovoljen).

Opremljenost sob: TV, telefon, sef, kopalnica (tuš, WC), sušilnik za lase, sobe v mansardi so klimatizirane. V sobah je na voljo tudi brezplačen brezžični dostop do interneta.

Ponudba:

 • recepcija se za vse goste nahaja v Hotelu Vita in je odprta 24 ur;
 • gostom hotela Park sta v Restavraciji Park na voljo zajtrk in večerja, kosilo pa v restavraciji Vita v hotelu Vita (obroki so samopostrežni);
 • VIP savna Park – možen zakup individualne savne za razvajanje v dvoje ob penini in sadju ali razvajanje s prijatelji (do 4 osebe);
 • brezplačen brezžični dostop do interneta;
 • bazenski kompleks, Dežela savn, masažno-lepotni center La Vita in Medicinski center Dobrna se nahajajo v hotelu Vita.

Dobrodošli v termalno zdravilišče Terme Dobrna, kjer se združujejo zdravilni dejavniki z naravnimi danostmi ter sodobno medicinsko znanostjo, kar ga uvršča v sam vrh slovenskega turizma.

7-dnevni oddih za seniorje v Termah Dobrna

Ponudba velja od 14. 1. do 30. 6. 2022.

Cena po osebi, 7 dni, 7x polpenzion Cena s SPAR plus kartico Popust s SPAR plus kartico Redna cena
Hotel Vita**** 365,40 EUR 10 % 406,00 EUR
Depandansa hotel Park**** 340,20 EUR 10 % 378,00 EUR

 

 

 

Cene vključujejo DDV in veljajo po osebi v eno ali dvoposteljni sobi, s polpenzionom za 7 dni. Turistična taksa in enkratna prijavnina nista vključeni. Doplačila po rednem ceniku 2022. Popusti se med seboj ne seštevajo in se izključujejo z ostalimi morebitnimi popusti in akcijami. Ponudba velja le za upokojence

Ponudba vključuje:

 • 7x polpenzion (samopostrežni obroki),
 • 2x bioptron (10 min) ali termo/crio obloga (10 min)*,
  *svetlobna terapija bioptron omogoča svetlobi, da prodre v globlja tkiva. Uporablja se lahko kot dodatna terapija pri promociji celjenja ran, lajšanju bolečine ali zmanjševanju njene moči, dermatoloških motnjah ali težavah s kožo. Termo/crio obloga je hladna ali topla obloga, ki učinkuje na stimulacijo in prekrvavitev mišic.
 • 1x parafinska obloga za roke (10 min)*,
  *obloga, ki neguje roke in s pomočjo toplotnega učinka parafina lajša težave s sklepi.
 • uporaba kopalnega plašča v času bivanja,
 • kopanje v termalnih bazenih v hotelu Vita na dan prihoda in na dan odhoda,
 • možnost aktivnega oddiha v naravi (sprehodi, pohodi, obisk energijskih točk),
 • brezplačen Wi-Fi dostop in parkirišče v bližini hotela.

Doplačila po osebi na dan:

 • turistična taksa odrasli 2,50 EUR/dan,
 • enkratna prijavnina 1,50 EUR,
 • polni penzion (na ceno polpenziona) 15,00 EUR.

Ostala doplačila: po rednem ceniku 2022.

POSEBNA UGODNOST SAMO ZA SENIORJE: 30-minutna masaža*: 30 EUR namesto 40 EUR!
*klasična ročna masaža združuje grške, kitajske, egipčanske in rimske ročne tehnike masiranja. Aktivira sproščanje hormonov sreče, prinaša energetsko ravnotežje in osvobaja stres. Za popolno sproščenost vašega telesa in duha.

TURISTIČNI BONI: V VSEH HOTELIH JE MOŽNO UNOVČITI TURISTIČNE BONE PO POGOJIH, DOLOČENIH S STRANI PRISTOJNIH INSTITUCIJ. Za dodatne informacije se obrnite na ponudnika storitev.

Ponudba se nanaša na omejeno število sob in je informativna. Pridržujemo si pravico do ustavitve sprejema rezervacij, spremembe cen in vsebine programa brez predhodnega obvestila. Za dejanski izračun cene aranžmaja se obrnite na rezervacijsko službo. Akcije in popusti se ne seštevajo in jih ni mogoče kombinirati. Akontacija se ob odpovedi rezervacije ne vrača. Ponudnik storitve si pridržuje pravico do prilagojenega poslovanja v času omejitvenih ukrepov.

Za koriščenje ugodnosti je obvezna predhodna rezervacija po SPAR plus klub ponudbi. Več informacij in rezervacije na info@terme-dobrna.si ali 03 780 81 10.

Fotografije so objavljene z dovoljenjem ponudnika.

Imate vprašanje?

Za več informacij pokličite 080 82 44 ali nam pišite.

Lokacija ponudnika

O ponudniku

Terme Dobrna d.d.

Terme Dobrna d.d., Dobrna 50, 3204 Dobrna

Spletna stran Klikni tukaj
Email Klikni tukaj
Telefon 080 22 10
Facebook Klikni tukaj
Twitter Klikni tukaj
Pišite ponudniku
Brezplačna številka 080 82 44. To je pa res en velik plus.