Večdnevni oddihVečdnevni oddih

Valamar - All you can holiday

10 % popust s SPAR plus kartico

Večdnevni oddihVečdnevni oddih

Valamar - All you can holiday

Naj Valamar poskrbi za vaš nepozaben dopust

Si želite dopust za vso družino s številnimi zabavnimi vsebinami, ali le romantično potovanje, obogateno z obiski srednjeveških gradov in večerjami s pogledom na sončni zahod? Luksuzne počitnice, sproščanje na plaži, počitek v naravi? Dovolite, da Valamar, s svojo izjemno gostoljubnostjo, poskrbi za vaš nepozaben dopust. 

Ne glede na to, za kaj se boste odločili, v izbranih namestitvah vas čakajo nepozabna počitniška doživetja.

Izkoristite posebno ponudbo, ki velja v izbranih namestitvenih objektih ponudnika Valamar, v Istri ter na otokih Krk in Rab!

Razvajajte se v antičnem mestu Poreč!
Antično mesto Poreč, eno najbolj priljubljenih turističnih destinacij na Hrvaškem, se vam prijazno dobrika z zahodne obale istrskega polotoka. V svojem atraktivnem zgodovinskem jedru še vedno skrbno čuva najlepši spomenik zgodnjebizantinske umetnosti v Sredozemlju – Evfrazijevo baziliko iz 6. stoletja, ki je pod budno Unescovo zaščito. Združite sproščanje na urejenih plažah z raziskovanjem izjemnih naravnih in zgodovinskih znamenitosti Poreča ter njegove okolice in jih prepletite v nepozabno počitniško doživetje. Oglejte si bogato ponudbo družinskega letovišča Valamar Tamaris na polotoku Lanterna in izkoristite ponudbo družinam prijaznega hotela Valamar Pinia Hotel, ali izberite elegantno sobo ali suito v butičnem hotelu Valamar Riviera Hotel & Residence. Rezervirajte namestitev po svojih željah!

Dopustujte ob bisernih plažah Rabca!
Če iščete sproščujoč dopust na Jadranu ob najatraktivnejših istrskih plažah in turkiznem morju, obiščite Rabac. Turistično mestece v slikovitem zalivu na vzhodni obali Istre vas bo očaralo s svojimi naravnimi lepotami in veličastnim pogledom na kvarnerske otoke. Še posebej vas bodo navdušile dolge sprehajalne poti ob dišečem sredozemskem rastju in atraktivne plaže z naravnim prodom ter kristalno čistim morjem. Izberite hotel po svojem okusu in uživajte v kakovostnih storitvah ter brezskrbnem oddihu. Na voljo so vam storitve v hotelih Miramar Sunny Hotel by Valamar 3*, Allegro Sunny Hotel by Valamar 3* in Valamar Sanfior Hotel & Casa 4*.

Izberite idealno namestitev ob morju na otoku Rabu!
Če vas privlačijo sproščanje na peščenih plažah ob kristalno čistem morju, aktivnosti v čudoviti naravi, sprehodi po starih mestnih ulicah in uživanje v okusni otoški kulinariki, je otok Rab najboljša izbira za vas. Oglejte si ponudbo in se odločite za namestitev ob morju po svoji meri. Izbirate lahko med sodobnim hotelom Valamar Padova ali šarmantnim hotelom Valamar Collection Imperial Hotel v bližini starega mestnega jedra mesta Rab. Če želite svoji družini privoščiti nepozaben oddih, rezervirajte namestitev v enem izmed petih hotelov v sklopu San Marino Sunny resort by Valamar 3* v Loparju. Vseh pet hotelov se nahaja v gozdu borovcev, 200 m od znamenite peščene Rajske plaže na otoku, dolge 1.500 m, s plitvim in čistim morjem, pestrimi vsebinami za vso družino ter izjemno športno in gostinsko ponudbo.
 

Poiščite romantičen kotiček ob turkiznem morju na otoku Krk!
Odkrijte Baško - eno najboljših hrvaških dopustniških destinacij na skrajnem jugu otoka Krka. Mestece leži v slikovitem zalivu z znamenito plažo Vela, dolgo 1.800 m. Plaža z drobnimi prodnatimi kamenčki in kopanje v čistem, turkiznem morju s peščenim morskim dnom, to je pravi užitek za vso družino! Za posebno doživetje poskrbi tudi spektakularen razgled na modro morje in gole skale bližnjega otoka Prvića in hribčke, ki zaščitniško obdajajo baščansko dolino, iz daljav pa privabljajo poglede vrhovi mogočne planine Velebit. V hotelu Corinthia Baška Sunny by Valamar, poleg znamenite plaže Vela, vas čaka  atraktiven in nepozaben družinski dopust. Na voljo vam je tudi namestitev v Valamar Koralj Hotel 3*. Relax & wellness hotel na otoku Krk je oddaljen od mesta Krk le 10 minut. Do plaže v idiličnem zalivu pa vas loči le 50 m.

Za rezervacije in informacije se obrnite na ljubeznive sodelavce rezervacijskega centra Valamar in izkoristite dodaten 10 % popust na vse cene, objavljene na uradnih Valamarjevih spletnih straneh, vključno s posebnimi ponudbami ( popusti iz ponudbe Valamar Plus Cluba ne veljajo).

Ponudba velja od 24. 2. 2020 do 31. 12. 2020, razen v terminu od 25. julija do 20. avgusta 2020.

Ponudba*
Cena s SPAR plus
kartico
Popust s SPAR
plus kartico
Redna cena
Valamar Padova hotel 4*, Rab, otok Rab najnižja objavljena
spletna cena na
www.valamar.com 
(vključno s popusti)
- 10 % popust
10 %

najnižja
objavljena
spletna cena na
www.valamar.com
(vključno s popusti)

Valamar Collection Imperial Hotel 4*, Rab, otok Rab
San Marino Sunny resort by Valamar 3*, Lopar, Rab
Valamar Koralj Hotel 3*, Krk, Krk
Corinthia Baška Sunny Hotel by Valamar 3*, Baška, Krk
Valamar Pinia Hotel 3*, Poreč
Valamar Riviera Hotel & Residence 4*, Poreč
Valamar Tamaris Resort 4*, Lanterna, Poreč
Miramar Sunny Hotel by Valamar 3*, Rabac
Allegro Sunny Hotel by Valamar 3*, Rabac
Valamar Sanfior Hotel & Casa 4*, Rabac

 

 

 

*Popust iz programa Valamar Plus Club ne velja in se ne sešteva z zgoraj navedenim popustom. 

Obrnite se na ljubeznive sodelavce rezervacijskega centra Valamar in izkoristite dodaten 10 % popust na vse najnižje cene, objavljene na uradni spletni strani www.valamar.com, vključno z vsemi popusti v danem trenutku (popust iz programa Valamar Plus Club ne velja in se ne sešteva z navedenimi popusti).

Ponudba velja izključno za rezervacije opravljene preko Valamarjevega rezervacijskega centra.

Za dodatne informacije in rezervacije pišite na reservations@valamar.com ali pokličite +385 52 465 000.
Natančen znesek prihranka in končno ceno lahko vedno preverite s klicem na klicni center ali s pomočjo elektronske pošte na naslov reservations@valamar.com

Imate vprašanje?

Za več informacij pokličite 080 82 44 ali nam pišite.

Lokacija ponudnika

O ponudniku

Valamar Riviera d.d.

Valamar Riviera d.d. , Stancija Kaligari 1, 52440 Poreč, Hrvaška

Spletna stran Klikni tukaj
Email Klikni tukaj
Telefon +385 52 465 000
Facebook Klikni tukaj
Pišite ponudniku
Brezplačna številka 080 82 44. To je pa res en velik plus.