Večdnevni oddihVečdnevni oddih

V Istanbul z letalom

5 % popust s SPAR plus kartico

Večdnevni oddihVečdnevni oddih

V Istanbul z letalom

Obiščite mesto vseh mest!

Nakup po promocijski ceni je možen do 15. 10. 2018. Kupon za uveljavljanje popusta je unovčljiv od 15. 10. 2018 do 31. 3. 2019.

Veljavnost ponudbe od 13. 9. 2018 do 15. 10. 2018.

Ponudba
Cena s SPAR plus kartico
Popust s SPAR plus kartico Redna cena
3-dnevni izlet v Istambul z letalom za eno osebo 217,00 EUR 5 % 229,00 EUR
4-dnevni izlet v Istambul z letalom za eno osebo 241,00 EUR   5 %  256,00 EUR

 

 

Ponudba vključuje:

  • 3-dnevni ali 4-dnevni izlet v Istambul z letalom za 1 osebo
  • Povratni letalski prevoz (Ljubljana – Istanbul – Ljubljana)
  • 2x ali 3x nočitev v dvoposteljni sobi hotela 4-5* za 1 osebo
  • 2x ali 3x zajtrk za 1 osebo
  • lokacija hotela je v centru, stari del Istanbula
  • Letališke takse
  • Prijavnina vključena v ceno 

Program:

1. dan: Ljubljana–Istanbul

Prihod na ljubljansko letališče dve uri pred poletom. Polet v Istanbul. Namestitev v hotelu. Sprehod po osvetljenem mestu.

2. in 3. dan:  Istanbul, znamenite tržnice, križarjenje po Bosporju, Opojne vonjave orienta

Pred vami bosta dneva namenjena raziskovanju enega od najbolj zanimivih mest na svetu. Predlagamo vam, da obiščete glavne mestne znamenitosti kot so Modra mošeja, cerkev Sv. Modrosti (Hagia Sofia - dolgo časa največja cerkev krščanskega sveta, kasneje spremenjena v mošejo, danes muzej), palača Topkapi (palača osmanskih sultanov, danes muzej z zbirkami porcelana, draguljev, orožja in drugih dragocenosti), nekdanji Hipodrom, podzemna cisterno Yerebatan Saray

Lahko si boste ogledali veličastno mošejo Sulejmana Veličastnega, obiskali moderni del mesta Taxim, se spustili po ozkih ulicah starega mesta na obalo Zlatega roga do egiptovske tržnice začimb, kjer vas bodo prevzele vonjave Orienta – dišave, začimbe in vrvež trgovskega središča mesta.

Lahko se odločite za križarjenje po Bosporju, morski ožini med Evropo in Azijo in seveda ne pozabite obiskati znamenito pokrito tržnico Kapali čaršija, največjo na svetu, kjer se boste poskusili z orientalskim barantanjem, spili čaj ali kavo in se sprehajali med več kot 5000 trgovinicami, zlatarskimi delavnicami in prodajalnami spominkov, keramike, usnja, tekstila. Seveda je Istanbul tudi mesto, ki vas z lahkoto premami z nakupi. Predlagamo, da obiščete tudi Areno Sinan Erdem Sport, kjer se je odvijala nedavna slovenska košarkarska pravljica. Zvečer se sprehodite po starem delu mesta do Sultanahmeta, kjer boste lahko opazovali osvetljene minarete in palače nekdanje prestolnice treh imperijev. Polet letala  proti Ljubljani.

Odhodi: Kupon je unovčljiv od 15. 10. 2018 do 31. 3. 2019 (kuponi so unovčljivi vsak dan, skladno z voznim redom poletov na relaciji Ljubljana - Istanbul - Ljubljana, glede na razpoložljiva mesta na letalu).

Obvezna je predhodna rezervacija s šifro kupona na e-mail: info@klik2go.si do 15. 10. 2018 do 12:00 ure oz. do zasedenosti prostih mest. Rezervacija velja, ko je pisno potrjena s strani ponudnika in je poravnana prijavnina. V e-mailu na zgoraj navedeni naslov OBVEZNO posredujte vaše ime in priimek tako, kot sta napisana v potnem listu ( v nasprotnem primeru ne odgovarjamo za morebitne dodatne stroške oz. odpoved rezervacije), kontaktni elektronski naslov in kontaktno mobilno številko. Priporočamo, da se o prostih terminih pozanimate na tel. št. 080 62 62. 

Imate vprašanje?

Na prodajnem mestu partnerja pokažite SPAR plus kartico in zahtevajte popust!

Z eno SPAR plus kartico lahko ugodnosti koristi cela družina.

Za več informacij pokličite 080 82 44 ali nam pišite.

Lokacija ponudnika

O ponudniku

www.Klik2go.si
Spletna stran Klikni tukaj
Email Klikni tukaj
Telefon 080 62 62
Pišite ponudniku
Brezplačna številka 080 82 44. To je pa res en velik plus.