Večdnevni oddihVečdnevni oddih

Terme Dobrna, sprostitev sredi neokrnjene narave

10 % popust s SPAR plus kartico

Večdnevni oddihVečdnevni oddih

Umirite misli in obnovite dobro počutje

Zaradi svoje lokacije so Terme Dobrna odlična izhodiščna točka za izlete in potepanja po okolici: knežje mesto Celje, Velenje, Žalec in Pivska Fontana, center vesoljskih tehnologij Nordung, Rogla in Pot med krošnjami itd. Okolica Term Dobrna nudi številne možnosti preživljanja prostega časa v naravi. Gostom je na voljo gozdna trim steza in tenis igrišče, kot tudi številne pohodne in kolesarske poti, najmlajše goste pa v parku pričakujejo številna igrala.

Hotel Vita****

Hotel Vita**** kot osrednji hotel Term Dobrna združuje vso ponudbo pod eno strehom kjer so gostom na voljo termalno kopališče z notranjim in zunanjim bazenom, Arbora SPA (savna, jacuzzi, relaxation area), LaVita masažno-lepotni center, a la carte Restavracija Kamin, kavarna Vita, samopostrežna restavracija Vita, Dobrna Medical, fitnes in hotelska trgovina LaVita. Gostom hotela je na voljo brezplačno parkirišče ter wi-fi dostop. Hotel nudi namestitev v enoposteljnih, dvoposteljnih sobah ali družinskih sobah - suitah. Sobe so opremljene s TV, telefonom, sefom, minibarom, ogrevanjem/hlajenjem z osebno prilagoditvijo, delovno mizo, kopalnico (kad/tuš in WC), sušilnikom za lase ter možnost uporabe kopalnega plašča.
Check in: 13.00
Check out: 10.00

Depandansa Vila Higiea****

se nahaja skoraj v osrčju zdraviliškega parka Term Dobrna, v neposredni bližini Hotela Vita. Vila Higiea je bila zgrajena leta 1855 in je kljub prenovam ohranila nostalgičnost in pridih bogate tradicije, udobnost bivanja pa dopolnjujejo pogledi na gozdove in zdraviliški park. Vila Higiea je bila v letu 2020 v celoti obnovljena in poleg moderno opremljenih hotelskih sob ponuja tudi romantično zajtrkovalnico ter prijetno zunanjo teraso. V hotelu se nahaja restavracija Steak & Burger Dobrna s ponudbo slastnih hamburgerjev in vrhunskih zrezkov. Udobnost bivanja dopolnjujejo pogledi na gozdove in zdraviliški park. Tukaj boste umirili misli in obnovili dobro počutje. Hotel je opremljen z dvigalom in nudi namestitev v enoposteljnih, dvoposteljnih (twin) sobah ter hotelskem apartmaju (suiti). Sobe so opremljene s TV, telefonom, sefom, minibarom, ogrevanjem z osebno prilagoditvijo, delovno mizo, kopalnico (tuš in WC), sušilnikom za lase ter možnost uporabe kopalnega plašča. Gostom hotela je na voljo brezplačno parkirišče ter wi-fi dostop. Vila Higiea se nahaja 50 metrov od Hotela Vita, kjer so gostom na voljo hotelska recepcija, notranji in zunanji termalni bazen, Arbora SPA (savna, jacuzzi, relaxation area), LaVita masažno-lepotni center, a la carte Restavracija Kamin, kavarna Vita, samopostrežna restavracija Vita, Dobrna Medical, fitnes in hotelska trgovina LaVita.
Check in: 13.00
Check out: 10.00
Prijava in odjava sta na recepciji v hotelu Vita.

Depandansa hotela Park****

se nahaja na mirni lokaciji Term Dobrna, na koncu zdraviliškega parka in je od Hotela Vita oddaljen 300 metrov. Zgrajen je bil leta 1875 ter večkrat obnovljen. Zadnja delna obnova hotela je bila v letu 2020.
Hotel razpolaga z dvigalom in poleg ponudbe namestitve v enoposteljnih in dvoposteljnih sobah (twin in double) ter hotelskem apartmaju (suiti) nudi samopostrežno restavracijo, kavarno Park z zunanjo teraso ter VIP savno Par z možnostjo individualnega najema. Sobe so opremljene s TV, telefonom, sefom, minibarom, ogrevanjem z osebno prilagoditvijo, delovno mizo, kopalnico (tuš in WC), sušilnikom za lase ter možnostjo uporabe kopalnega plašča. Gostom hotela je na voljo brezplačno parkirišče ter wi-fi dostop. Vsa ostala dodatna ponudba je gostom na voljo v Hotelu Vita, kjer se nahajajo hotelska recepcija, notranji in zunanji termalni bazen, Arbora SPA (savna, jacuzzi, relaxation area), LaVita masažno-lepotni center, a la carte Restavracija Kamin, kavarna Vita, samopostrežna restavracija Vita, Dobrna Medical, fitnes in hotelska trgovina LaVita.
Check in: 13.00
Check out: 10.00
Prijava in odjava sta na recepciji v hotelu Vita.

Boutique Hotel Dobrna****

je edinstven štirizvezdični hotel, ki zaradi svoje avtentičnosti, edinstvenega karakterja in lege nudi popolno udobje in intimnost bivanja za še tako izoblikovane okuse. Hotel izvira iz leta 1862, popolno obnovo pa je doživel leta 2020. Skozi desetletja je gostil eminentno gospodo, ki je v Dobrno prihajala iz cele Evrope. Od Hotela Vita je oddaljen 250 metrov. Hotel nudi namestitev v 13 ekskluzivni superior, deluxe in premium sobah. Sobe so opremljene s TV, telefonom, sefom, minibarom, ogrevanjem/hlajenjem z osebno prilagoditvijo, delovno mizo, kopalnico (tuš, WC), sušilnikom za lase, počivalnikom (deluxe, premium), kuhalnikom vode za topel napitek. V hotelu se nahaja tudi zajtrkovalnica Boutique bar, vsa ostala dodatna ponudba pa je gostom na voljo v Hotelu Vita, kjer se nahajajo hotelska recepcija, notranji in zunanji termalni bazen, Arbora SPA (savna, jacuzzi, relaxation area), LaVita masažno-lepotni center, a la carte Restavracija Kamin, kavarna Vita, samopostrežna restavracija Vita, Dobrna Medical, fitnes in hotelska trgovina LaVita. Zaradi svoje lokacije so Terme Dobrna odlična izhodiščna točka za izlete in potepanja po okolici : knežje mesto Celje, Velenje, Žalec in Pivska Fontana, center vesoljskih tehnologij Nordung, Rogla in Pot med krošnjami itd. Okolica Term Dobrna nudi številne možnosti preživljanja prostega časa v naravi. Gostom je na voljo gozdna trim steza in tenis igrišče, kot tudi številne pohodne in kolesarske poti, najmlajše goste pa v parku pričakujejo številna igrala.
Check in: 15.00
Check out: 12.00
Prijava in odjava sta na recepciji v hotelu Vita.

Dobrodošli v termalno zdravilišče Terme Dobrna, kjer se združujejo zdravilni dejavniki z naravnimi danostmi ter sodobno medicinsko znanostjo, kar ga uvršča v sam vrh slovenskega turizma. Naj vas v jutru vašega oddiha prebudi svežina bližnjih gozdov in vas pospremi v dan poln sprostitve, termalnih užitkov in kulinaričnih razvajanj.

Termalni oddih v Termah Dobrna

Ponudba velja od 6. 11. do 23. 12. 2022, ob minimalnem bivanju 2 noči.

1x polpenzion, v dvoposteljni sobi, po osebi na dan Cena s SPAR plus kartico Popust s SPAR plus kartico Redna cena
Hotel Vita**** 70,20 EUR 10 % 78,00 EUR
Hotel Vila Higiea**** 68,40 EUR 10 % 76,00 EUR
Hotel Park**** 65,70 EUR 10 % 73,00 EUR

 

 

 

Cene vključujejo DDV in veljajo po osebi v dvoposteljni sobi, ob minimalnem bivanju 2 noči. Turistična taksa in enkratna prijavnina nista vključeni. Doplačila po rednem ceniku 2022. Popusti se med seboj ne seštevajo in se izključujejo z ostalimi morebitnimi popusti in akcijami. 

Ponudba vključuje:

 • polpenzion (samopostrežni obroki),
 • kopanje v termalnih bazenih v hotelu Vita na dan prihoda in na dan odhoda,
 • uporaba kopalnega plašča v času bivanja,
 • možnost aktivnega oddiha v naravi (sprehodi, pohodi, obisk energijskih točk),
 • brezplačen Wi-Fi dostop in parkirišče v bližini hotela.

Popusti za otroke v sobi z dvema odraslima (na skupnem ali dodatnem ležišču):

 • otroci do 3,99 leta – BREZPLAČNO*
 • otroci od 4 do 9,99 leta 50% popusta*
 • otroci od 10 do 13,99 leta 30% popusta*

Popusti za otroke v sobi z enim odraslim:

 • otroci do 3,99 leta – BREZPLAČNO* + doplačilo za enoposteljno sobo za odraslo osebo
 • otroci od 4 do 9,99 leta 50% popusta*
 • otroci od 10 do 13,99 leta 30% popusta*

*bivanje, polpenzion in vstop v bazene
Popusti za otroke veljajo za starost otroka na dan odhoda iz namestitve, na dodatnem ali lastnem ležišču.

Doplačila po osebi na dan:

 • turistična taksa:
  - odrasli 2,50 EUR/dan,
  - otroci od 7. do 14 leta 1,25 EUR/dan,
  - otroci do dopolnjenega 7. leta – BREZPLAČNO,
 • enkratna prijavnina 1,50 EUR,
 • enoposteljna soba 22,00 EUR,
 • polni penzion (na ceno polpenziona) 15,00 EUR,
 • suita (Park, Higiea, Vita)/sobo 15,00 EUR,
 • superior suita (Vita)/sobo 35,00 EUR,
 • balkon (Vita)/sobo 7,00 EUR,
 • otroška postelja 10,00 EUR,
 • obrok za otroka (od 4. do nedopolnjenega 12. leta) 10,00 EUR,
 • hišni ljubljenčki – pes (Park)/dan 40,00 EUR,
 • pozen odhod – do 17. ure 30,00 EUR.

Butični wellness v Termah Dobrna

Ponudba velja od 28. 10. 2022 do 30. 12. 2022 in od 1. 1. 2023 do 31. 1. 2023, ob minimalnem bivanju 2 noči.

1x polpenzion, v superior dvoposteljni sobi, po osebi na dan Cena s SPAR plus kartico Popust s SPAR plus kartico Redna cena
Boutique hotel Dobrna**** 108,00 EUR 10 % 120,00 EUR

 

 

 

Cene vključujejo DDV in veljajo po osebi v superior dvoposteljni sobi, ob minimalnem bivanju 2 noči. Turistična taksa in enkratna prijavnina nista vključeni. Doplačila po rednem ceniku 2022 in 2023. Popusti se med seboj ne seštevajo in se izključujejo z ostalimi morebitnimi popusti in akcijami. Ponudnik si pridržuje pravico do spremembe vsebine.

Ponudba vključuje:

 • namestitev v izbrani sobi (superior, deluxe, premium),
 • samopostrežni zajtrk v zajtrkovalnici Boutique bar
 • strežena večerja 4-hodni degustacijski menu v a la carte restavraciji Kamin,
 • neomejen vstop v Arbora spa (savna, jacuzzi, relaxation area),
 • kopanje v termalnih bazenih v hotelu Vita na dan prihoda in na dan odhoda,
 • uporabo kopalnega plašča v času bivanja,
 • uporabo kuhalnika vode za čaj in kavni napitek,
 • brezplačen Wi-Fi dostop in parkirišče v bližini hotela.

Doplačila po osebi na dan:

 • turistična taksa odrasli 2,50 EUR/dan,
 • enkratna prijavnina 1,50 EUR (od 1.1.2023 dalje 2,00 EUR),
 • single use 35,00 EUR,
 • deluxe soba 10,00 EUR,
 • premium soba 25,00 EUR,
 • balkon (Superior, premium)/sobo 15,00 EUR
 • podaljšano bivanje – do 17.00 ure 30,00 EUR.

Ponudbe se nanašajo na omejeno število sob. Ponudnik si pridržuje pravico do ustavitve sprejema rezervacij brez predhodnega obvestila. Ponudba je informativna. Za dejanski izračun cene aranžmaja se obrnite na rezervacijsko službo ponudnika. Akcije in popusti se ne seštevajo in jih ni mogoče kombinirati. Akontacija se ob odpovedi rezervacije ne vrača. Ponudnik si pridržuje pravico do spremembe cen in vsebine programa.

Za koriščenje ugodnosti je obvezna predhodna rezervacija po SPAR plus klub ponudbi. Več informacij in rezervacije na info@terme-dobrna.si  ali 080 22 10.

Fotografije in video so objavljeni z dovoljenjem ponudnika.

Imate vprašanje?

Za več informacij pokličite 080 82 44 ali nam pišite.

Lokacija ponudnika

O ponudniku

Terme Dobrna d.d.

Terme Dobrna d.d., Dobrna 50, 3204 Dobrna

Spletna stran Klikni tukaj
Email Klikni tukaj
Telefon 080 22 10
Facebook Klikni tukaj
Twitter Klikni tukaj
Pišite ponudniku
Brezplačna številka 080 82 44. To je pa res en velik plus.