Branje in izobraževanjeBranje in izobraževanje

Soba po načinu escape rooma oz. sobe pobega, tudi za otroke!

30 % popust s SPAR plus kartico

Branje in izobraževanjeBranje in izobraževanje

Med poletnimi počitnicami se v sobah pobega lahko igrate kar 30% ceneje!

Gre za sobo po načinu escape room oz. sobi pobega. Ja, tudi Otroška akademija jo ima, a pozor, v njej se lahko igrajo le otroci in njihova bujna domišljija.

Kako igra poteka?

V sobah poteka doživljajska igra, v kateri je veliko logičnih, matematičnih, jezikovnih ugank, itd. Cilj igre je, da so vse naloge uspešno opravljene in da otroci na koncu najdejo Čarobni prstan, Čudežni napoj, Svetlobni meč ali formulo za zdravilo bolezni Norih krav. Cel čas igre otroke spremlja animator, ki skrbi za varnost in tudi pomaga s kakšnim namigom, če ga otroci potrebujejo. Igra traja 60 minut, ob koncu otroci dobijo tudi spominsko plaketo in dve fotografiji, ki ju prejmete po elektronski pošti.

V Otroški akademiji so na voljo štiri sobe pobega. Izbirate lahko med naslednjimi:

Skrivnostna soba Vilinov (7 – 9 let)

V deželo Šajersko se je prikradel zloben zmaj Smaug in Vilinom ukradel prstan. Zaradi tega se je nad deželo strnila tema. S prijatelji imate na voljo le 60 minut, da deželo Šajersko odrešite večne teme in najdete čarobni prstan.

Zakleta Bradavičarka (8+ let)

Skorajda ni otroka, ki še ne bi slišal za mladega čarovnika, ki je hodil na znano čarovniško šolo Bradavičarko. Šola je polna skrivnosti, ugank in urokov. Profesor Noruč je v svoji sobi pripravil čudežni napoj, do katerega pa bi se radi prikradli tudi Mrlakensteinovi privrženci. Boš s prijatelji našel čudežni napoj in rešil Bradavičarko, preden bo prepozno? Na voljo imaš le 60 minut časa.

Nori znanstvenik Nace (9+ let)

Znanstvenik Nace že dolgo časa živi v osami in v svojem laboratoriju dela različne tajne poskuse. En dan se mu poskus izjalovi in Nace se okuži s smrtonosnim virusom norih krav. Med svojimi zapiski, ker je izgubil obe očesi, ne najde več formule za zdravilo. Mu boš s svojo ekipo znanstvenikov pomagal najti zdravilo in v 60 minutah pobegnil iz laboratorija preden se z virusom norih krav okužiš tudi ti?  

Jedi akademija (8+ let)

Si želiš postati intergalaktični borec za vse dobro? Želiš tudi ti obvladati silo in postati pravi Jedi? Pripelji svoje prijatelje in preizkusite se v nalogah in izzivih, ki vam jih je pripravil mojster Joda ter osvojite svoj svetlobni meč. Vendar pohitite, prebuja se temna stran sile, ki grozi miru v galaksiji! Boste uspeli postati borci za dobro stran in zaščititi galaksijo preden bo prepozno? Imate le 60 minut časa. Naj bo sila z vami!

Ponudba
Cena s SPAR plus kartico
Popust s SPAR plus kartico Redna cena
za 2 otroka 35,00 EUR 30 % 50,00 EUR
za skupino 3 do 5 otrok 45,50 EUR 30 % 65,00 EUR
za skupino 6 do 8 otrok 56,00 EUR 30 % 80,00 EUR

 

 

 

Ugodnosti se ne seštevajo in ne veljajo skupaj z drugimi morebitnimi akcijami in popusti.

Popust velja na igranje v katerikoli sobi pobega v času poletnih počitnic od 1. 7. 2019 do 31. 8. 2019 od 14:00 do 20:00 ure. Termin je potrebno predhodno rezervirati.

Za rezervacije in več informacij pišite na info@otroska-akademija.si ali pokličete 080 86 55.

Več o Otroški akademiji na www.otroska-akademija.si/escape-room.

Imate vprašanje?

Na prodajnem mestu partnerja pokažite SPAR plus kartico in zahtevajte popust!

Z eno SPAR plus kartico lahko ugodnosti koristi cela družina.

Za več informacij pokličite 080 82 44 ali nam pišite.

Lokacija ponudnika

O ponudniku

Otroška akademija d.o.o.

Otroška akademija d.o.o., Stegne 7, 1000 Ljubljana

Šmartinska 106 (prostori)

Spletna stran Klikni tukaj
Email Klikni tukaj
Telefon 080 86 55
Facebook Klikni tukaj
Pišite ponudniku
Brezplačna številka 080 82 44. To je pa res en velik plus.