Večdnevni oddihVečdnevni oddih

Skok v Valencio!

14 % popust s SPAR plus kartico

Večdnevni oddihVečdnevni oddih

4-dnevni ali 5-dnevni izlet v eno izmed najlepših mest v Španiji!

Pobeg v eno izmed najlepših mest v Španiji!

Splet zgodovinskega in modernega znanstvenega pridiha vas bo navdušil ob prvem pogledu. Če si mesta radi ogledujete na kolesu, je to odlična priložnost, da se na dveh kolesih popeljete skozi park Jardi del Turia, izsušeno strugo reke, do dobro poznanih in impresivnih zgradb mesta Ciudad de Las Artes y las Ciencias.

Poleg številnih znamenitosti in umetnosti vas bo Valencia zagotovo navdušila tudi z vrhunsko kulinariko – paello, različnimi tappasi, jedmi iz fižola, artičok, pršuta, lokalnega sadja in zelenjave, z naravnimi sokovi in odličnimi vini …

Valencia vas preprosto navduši: sonce, morje, peščene plaže, vrhunska kulinarika, kitara in flamenko ...

Ugodnost velja za odhode do 23. 12. 2020

Ponudba
Cena s SPAR plus kartico
Popust s SPAR plus kartico
Redna cena
Skok v Valencio, 4-dni 259,00 EUR 14 % 300,00 EUR
Skok v Valencio, 5-dni 294,00 EUR  14 %  340,00 EUR 

 

 

 

*Cena velja za eno odraslo osebo. Ugodnosti se ne seštevajo in ne veljajo skupaj z drugimi morebitnimi akcijami in popusti. Ugodnost velja pri prijavi oz. nakupu paketa za 2 potnika.

Ponudba vključuje:

  • 4 ali 5-dnevni izlet v Valencio z letalom, za eno osebo;
  • povratna letalska karta z vključenimi letališkimi taksami;
  • namestitev v hotelu 3*, v dvoposteljni sobi;
  • 3/4 nočitev z zajtrkom;
  • 1 kos ročne prtljage (10 kg, dimenzije: 55 cm x 40 cm x 20 cm).
  • Prijavnina vključena v ceno.

Doplačilo:

  • turistična taksa ni vključena v ceno in se plača direktno v hotelu.

Ime hotela boste izvedeli v obvestilu ob odhodu.

ODPOVED - Odpoved rezervacije brez 100 % odpovednih ni možna, razen v primeru vplačila zavarovanja rizika odpovedi in upravičenega ter dokumentiranega razloga.

SPREMEMBE CEN - Dopušča se možnost spremembe cen (v primeru dviga cen letalskih kart) - o tem boste obveščeni ob predložitvi želenega termina potovanja. Cena za ponudbo velja do razprodaje akcijskih prostih mest!

Predlogi za ogled znamenitosti:

Mesto znanosti in umetnosti (Ciudad de Las Artes y las Ciencias) – futuristični kompleks, v katerem lahko najdemo čudovite stavbe, ki se združujejo v sodoben znanstveni in kulturni park.

L'Ocenografic -  Največji akvarij v Evropi, lociran v avantgardnem arhitekturnem kompleksu Ciutat de les Artes y las Ciencias. Resničen poklon morjem in oceanom našega planeta.

Biopark – eden največjih živalskih vrtov na svetu.

La Llotja de la Seda – Mogočna zgradba iz 15. stoletja pod okriljem UNESCA, ki je čudovit primer gotske arhitekture Valencije v zlati dobi, ko je bilo mesto eno izmed glavnih kulturnih in trgovskih središč v Evropi.

Katedrala – Gotska katedrala iz 13. stoletja z umetnostjo iz renesanse, baroka in neoklasicističnih poudarkov je sedaj hram poslikav znanih umetnikov iz Rima.

Jardin del Turia – stara izsušena rečna struga reke Turia je bila v 80. letih izsušena in spremenjena v čudovit park, ki s svežim zrakom privablja k rekreaciji.

Plaža La Marvallosa – za vse, ki želite na svojem pobegu začutiti tudi morski vetrič, je samo nekaj minut iz starega mestnega jedra mediteranska plaža, obdana z zlatim peskom. Na promenadi ob plaži se lahko v eni izmed restavracij okrepčate tudi z značilno špansko hrano. Lahko pa obiščete katero izmed ostalih mestnih plaž: Playo las Arenas, Playo Cabanyal ali Playo de Patacona. 

Mercado Central (Osrednja tržnica) – obiščite eno najlepših in največjih tržnic v Evropi; na številnih stojnicah vas vabijo k nakupu lokalnih dobrot, težko se boste uprli barvitemu sredozemskemu sadju in zelenjavi, vonju po svežem kruhu, kavi … vsak dan, od ponedeljka do sobote. Zagotovo boste našli kaj za svoj okus in poskusili nekaj novega.

Za več informacij in rezervacije pišite na info@klik2go.si ali pokličite 041 601 111.

Imate vprašanje?

Na prodajnem mestu partnerja pokažite SPAR plus kartico in zahtevajte popust!

Z eno SPAR plus kartico lahko ugodnosti koristi cela družina.

Za več informacij pokličite 080 82 44 ali nam pišite.

Lokacija ponudnika

O ponudniku

www.Klik2go.si
Spletna stran Klikni tukaj
Email Klikni tukaj
Telefon 041 601 111
Pišite ponudniku
Brezplačna številka 080 82 44. To je pa res en velik plus.