Dnevni izletiDnevni izleti

Prva gozdna soba pobega na svetu!

20 % popust s SPAR plus kartico

Dnevni izletiDnevni izleti

Prva gozdna soba pobega na svetu!

Prvi gozdni escape room na svetu te čaka v gozdu pri Ljubljani!

Iščete nekaj drugačnega? Edinstveno aktivnost primerno tako za prijatelje, kot tudi za družine, sodelavce …? Tukaj je idealna rešitev za vas. Gozdna soba pobega je igra reševanja ugank v naravi, zasnovana po vzoru escape room računalniških iger.

Zberite skupino 2 do 5 soigralcev in v gozdni sobi brez sten, le z močjo svoje pameti in seveda s ščepcem sreče, sodelovanja, iznajdljivosti, v eni uri poiščite skrite namige, rešite uganke in odklenite zadnjo ključavnico, da uspešno rešite zastavljeno nalogo!

Rezervirajte svoj termin in se prepustite dogodivščini v naravi.

Zaljubljeni zmaj
Ljubljana, kraj nesrečne ljubezni? Ne za vsakogar! Morda za Prešerna in Primičevo Julijo, za Urško in Povodnega moža … Kaj pa zmaj? Njegovo srce gori za zmajčico, ki trohni v grajski ječi. Ste dovolj srčni, da mu pomagate rešiti izvoljenko?

Igra je pripravljena za 2-5 oseb. Primerna je za starejše nad 15 let, mlajši se jo lahko udeležijo v spremstvu odraslih. Za rešitev ugank ima vaša ekipa na voljo 90 minut.

Ujemi polha
Se upaš spustiti polha na plano? Tokrat bo pobegnil polh. V največ eni uri, v najbolj gozdno gozdnem pobegu. Kaj je gozd in kaj je igra? Kje se skrivajo uganke, sledi do polha? Na drevesu ali pod njim? Boš postal polhov najboljši prijatelj?

Igra je pripravljena za 2-5 oseb. Primerna je za starejše nad 13 let, mlajši se jo lahko udeležijo v spremstvu odraslih. Za rešitev ugank ima vaša ekipa na voljo 60 minut.

Vila Angelika
Gozdna vila Angelika je v hudih skrbeh! Ne najde čarobne rožmarinove paličice, s katero zdravi bolne in odganja zle duhove! Štrene sta ji zmešali čarovnica Smrdaprda in njena ljubosumna metla, ki je paličico odpeljala kdove kam. Otroci, rešite uganke in pomagajte Angeliki najti izgubljeno paličico!

Igra je pripravljena za 3-6 otrok, starih med 8 in 13 let, ki potrebujejo spremstvo odrasle osebe. Za rešitev ugank imajo na voljo 60 minut.

Ponudba Cena s SPAR plus kartico Popust s SPAR plus kartico Redna cena
Zaljubljeni zmaj
56,00 EUR 20 % 70,00 EUR
Ujemi polha 48,00 EUR 20 %  60,00 EUR
Vila Angelika 48,00 EUR 20 % 60,00 EUR


 

 

 

Cena velja za eno igro/skupino. Ugodnosti se ne seštevajo in ne veljajo skupaj z drugimi morebitnimi akcijami in popusti. 

Za rezervacijo termina in plačilo kliknite tukaj.

Več skrivnosti >>

Kako do popusta?

Pokličite GOZDNE na 064 172 432 ali pa jim zaupajte želje na contact@gozdne.si ter jim sporočite, da imate SPAR plus kartico! Dobili boste kodo, s katero boste pri rezervaciji na spletni strani uveljavljali popust.

Z eno SPAR plus kartico lahko ugodnosti koristi cela družina.

Za več informacij pišite na contact@gozdne.si ali pokličite 064 172 432.

Lokacija ponudnika:
 

Save

Imate vprašanje?

Za več informacij pokličite 080 82 44 ali nam pišite.

O ponudniku

GOZDNE, Zavod za sproščanje, rekreacijo in ustvarjanje v naravi

GOZDNE, Zavod za sproščanje, rekreacijo in ustvarjanje v naravi, Čučkova ulica 16, 1000 Ljubljana

Spletna stran Klikni tukaj
Email Klikni tukaj
Telefon +386 64 172 432
Facebook Klikni tukaj
Pišite ponudniku
Brezplačna številka 080 82 44. To je pa res en velik plus.