Večdnevni oddihVečdnevni oddih

Poletje ob Ohridu in na Jadranu

5 % popusta s SPAR plus kartico

Večdnevni oddihVečdnevni oddih

Poletje ob Ohridu in na Jadranu

Veljavnost: 23. 6. do 23. 9. 2018

Ponudba
Cena s SPAR plus kartico
Popust s SPAR plus kartico Redna cena
Poletje ob Ohridu in Jadranu 364,00 EUR 5 % 384,00 EUR

 

Ponudba vključuje:

  • 9 dnevni oddih na Jadranu in ob Ohridu za 1 osebo
  • 7x polpenzion v hotelu 3/4*
  • 1x nočitev z zajtrkom v hotelu 3/4*
  • Avtobusni prevoz po programu
  • Zunanji ogledi po programu
  • Osnovno nezgodno zavarovanje
  • Spremstvo ter organizacija izleta
  • Vključena prijavnina

Termin:

 

15. 9. 2018- 23. 9. 2018

Program:

1. dan: LJUBLJANA – NEUM
Odhod iz Ljubljane (parkirišče pri obračališču mestnega prometa Dolgi most) ob 5. uri zjutraj. Vožnja mimo Karlovca do Jadranske obale ter mimo Splita v Neum. Namestitev v hotelu, prosto za osvežitev v morju in nočitev. 

2. dan: NEUM – BUDVA – DRAČ
Po zajtrku vožnja mimo Dubrovnika v Črno goro do Budve. Kratek postanek za ogled starega mestnega jedra, nato pa nadaljevanje vožnje mimo Sv. Štefana v Albanijo, in dalje mimo Skadra v staro  prestolnico Kruje, ki leži v vznožju visokega gorovja Sar-Saltiku. Sledil bo prevoz v obmorsko letovišče Drač, večerja in nočitev v hotelu.

3. dan: DRAČ - TIRANA – OHRID
Po zajtrku vožnja v prestolnico Tirano, ki leži med rekama Erzen in Išmi. Ogled znamenitosti mesta: mošeje Etem Beya, konjeniškega spomenika, številnih trgov, nekdanjega mavzoleja Enverja Hoxhe. Po ogledu vožnja mimo Elbasana v Makedonijo do Ohridskega jezera. Večerja in nočitev v hotelu.

 4. dan: OHRID
Po zajtrku prosto za kopanje in počitek; po želji in za doplačilo izlet v Strugo in do samostana Sv. Jovana Bigorskega.

5. dan: OHRID - SV. NAUM
Po zajtrku sprehod po mestu z ogledom njegovih spomenikov in znamenitih cerkva, okrašenih s prelepimi ikonostasi in bizantinskimi freskami ter vzpon na mogočno Samuelovo trdnjavo nad mestom, od koder je čudovit pogled na jezero in okolico. Popoldne vožnja ob Ohridskem jezeru do Sv. Nauma, kjer bo ogled starodavnega samostana z dragocenim ikonostasom in sprehod po prelepi samostanski okolici. Večerja in nočitev v hotelu.

6. dan: OHRID
Po zajtrku prosto za kopanje in počitek; po želji in za doplačilo izlet z avtobusom na planino Galičica (1.568 m), od koder je čudovit razgled na Ohridsko in Prespansko jezero. Kratek postanek v Oteševem, nato pa vožnja v Bitolo, ker si bomo ogledali čudovite mozaike antične Herakleje in se sprehodili po starem bazarju. Popoldne vrnitev v hotel, večerja in nočitev.

7. dan: OHRID
Po zajtrku prosto za samostojne oglede, kopanje in počitek. Večerja in nočitev v hotelu. 

8. dan: OHRID - SKOPJE – BEOGRAD
Po zajtrku vožnja mimo Tetova v Skopje in ogled mestnih znamenitosti: starega kamnitega mostu, trdnjave Kale, cerkve Sv. Spasa, Mustafa-Pašine džamije in sprehod po slikoviti stari čaršiji. Popoldne vožnja na sever, mimo Leskovca in Niša v Beograd. Po želji večerja v Skadarliji. Nočitev. 

9. dan: BEOGRAD – LJUBLJANA
Po zajtrku ogled srbske prestolnice, s slovitim Kalemegdanom, največjo pravoslavno cerkvijo na Balkanu, cerkev Sv. Save, stadiona na Marakani, Dedinj s Hišo cvetja ter za konec sprehod po živahni promenadi, po Knez-Mihajlovi ulici. Pozno popoldne se bomo odpravili proti Sloveniji, kamor bomo prispeli v poznih večernih urah.   

Za več informacij se obrnite neposredno na ponudnika storitev na telefonsko številko 080 62 62 ali pišite na elektronski naslov info@klik2go.si  

Imate vprašanje?

Na prodajnem mestu partnerja pokažite SPAR plus kartico in zahtevajte popust!

Z eno SPAR plus kartico lahko ugodnosti koristi cela družina.

Za več informacij pokličite 080 82 44 ali nam pišite.

Lokacija ponudnika

O ponudniku

www.Klik2go.si
Spletna stran Klikni tukaj
Email Klikni tukaj
Telefon 080 62 62
Pišite ponudniku
Brezplačna številka 080 82 44. To je pa res en velik plus.