PrireditvePrireditve

Plácido Domingo prihaja v Ljubljano!

10 % popust s SPAR plus kartico

PrireditvePrireditve

Plácido Domingo prihaja v Ljubljano!

Bolj kot je Plácido Domingo študiral, potoval in nastopal, bolj se je poglabljala njegova ljubezen do glasbe in kot je sam nekoč dejal: »Na mestu kamor sodiš si šele takrat, ko postane jasno, da nihče več ne dosega tvoje ravni strasti.«  Vsestranski umetnik, ki je dolga leta deloval v sloviti zasedbi Trije tenorji, je s svojo predanostjo glasbi postal eden najboljših in najvplivnejših opernih pevcev v zgodovini. 

V svoji dolgoletni karieri je uprizoril kar 150 tenorskih vlog, kar do sedaj ni uspelo še nobenemu tenoristu. V zadnjem času postaja vse bolj prepoznaven kot dirigent in v tej vlogi se bo predstavil tudi na koncertu v Gallusovi dvorani, kjer nas bo z udarnimi ritmi in veličastnimi melodijami popeljal skozi Verdijev Rekviem, ki velja za dragulj iz zakladnice klasične glasbe. 

Ponudba Popust s SPAR plus kartico
Plácido Domingo, dirigent
G. Verdi: Rekviem
17. 6. 2019 ob 20. uri, Cankarjev dom
10 %

 

 

 

Vstopnice za predstavo lahko s SPAR plus kartico kupite 10 % ceneje na blagajni Križank in prek spleta. Za nakup prek spleta vpišite promocijsko kodo Domingo10. Popusti se med seboj ne seštevajo in se izključujejo z ostalimi morebitnimi popusti in akcijami ter ne veljajo na dan prireditve.

Več informacij je na voljo na www.ljubljanafestival.si, blagajna@ljubljanafestival.si ali telefonski številki   01 241 60 00.

Imate vprašanje?

Na prodajnem mestu partnerja pokažite SPAR plus kartico in zahtevajte popust!

Z eno SPAR plus kartico lahko ugodnosti koristi cela družina.

Za več informacij pokličite 080 82 44 ali nam pišite.

Lokacija ponudnika

O ponudniku

Festival Ljubljana

Festival Ljubljana, Trg francoske revolucije 1, 1000 Ljubljana

Spletna stran Klikni tukaj
Email Klikni tukaj
Telefon +386 (0)1/241 60 00
Facebook Klikni tukaj
Pišite ponudniku
Brezplačna številka 080 82 44. To je pa res en velik plus.