Avto in financeAvto in finance

Osebne poštne znamke!

do 25 % popust s SPAR plus kartico

Avto in financeAvto in finance

Ujemite svoje najlepše trenutke na osebne poštne znamke!

Se bliža pomemben dogodek v vašem življenju? Zakaj ne bi sorodnikov, prijateljev in znancev presenetili z izvirnim pisnim povabilom? Z osebnimi znamkami boste na poseben način zaznamovali svoje dragocene življenjske trenutke in dogodke (rojstvo, poroka, abraham, rojstni dan…).

Osebne poštne znamke pa so lahko tudi lepo darilo. Presenetite svoje najdražje ter jim letos za božič podarite osebne poštne znamke z njihovo podobo ali drugim, vam dragim motivom. 

Osebna poštna znamka je storitev Pošte Slovenije, ki omogoča izdelavo osebne poštne znamke s poljubnim motivom znotraj okvirja.

Izkoristite 25-odstotni popust s SPAR plus kartico za izdelavo osebnih poštnih znamk za pošiljanje po Sloveniji (A in B) ali 10-odstotni popust za izdelavo osebnih poštnih znamk za pošiljanje v tujino (C in D). Na spletni strani izberite akcijo SPAR, v polje GESLO vpišite besedo Spar in z nekaj kliki oblikujte in naročite svoje osebne poštne znamke. Sedaj še posebej ugodno. 

Popust velja za spletna naročila in naročila oddana po e-pošti, od 10. novembra do 10. decembra 2017. Najmanjše možno naročilo je 20 osebnih poštnih znamk. Akcijski popust in ostali popusti se ne seštevajo. Za priznanje popusta ob spletnem naročilu vpišite v polje Geslo besedo Spar, pri naročilu po e-pošti osebne.znamke@posta.si je treba to geslo zapisati v sporočilo. 

Postopek naročanja

Izberite kakovostno osvetljeno fotografijo in jo vstavite v izbran okvir. Vaša osebna poštna znamka ima lahko rumen, moder, rdeč, zelen, siv ali bel okvir. Izbirate pa lahko tudi med posebnimi tematskimi okvirji, kot so: vabilo, ljubezen, čestitke, rojstni dan, abraham, moj ljubljenček, božič, novo leto in letni časi – pomlad, poletje, jesen in zima.

Najmanjše naročilo osebnih poštnih znamk je 20 kosov znamk z enakim motivom oziroma 1 pola z 20 enakimi znamkami. Naročite lahko znamke z nazivnimi vrednostmi A, B, C in D* v pokončnem ali ležečem formatu.

Ponudba
Cena s SPAR plus kartico
Popust s SPAR plus kartico Redna cena za polo znamk
Izdelava osebnih poštnih znamk A 13,80 EUR 25 % 18,40 EUR
B 14,85 EUR 25 % 19,80 EUR
C 27,00 EUR 10 % 30,00 EUR
D 31,86 EUR 10 % 35,40 EUR

 

 

 

Cene v tabeli so navedene za najmanjše možno naročilo, to je 20 znamk enake vrednosti (A, B, C ali D).  Popust velja za spletna naročila in naročila oddana po e-pošti, od 10.11. do 10. 12. 2016. Akcijski popust in ostali popusti se ne seštevajo. Za priznanje popusta ob spletnem naročilu vpišite v polje Geslo besedo Spar, pri naročilu po e-pošti osebne.znamke@posta.si je treba to geslo zapisati v sporočilo.

 

*Kaj pomenijo nazivne vrednosti A, B, C in D?
A – oznaka za vrednost poštnine za standardno pismo v domačem prometu
B – oznaka za vrednost poštnine za navadno pismo prvega masnega razreda (20 g) v domačem prometu
C – oznaka za vrednost poštnine za standardno pismo v mednarodnem prometu
D – oznaka za vrednost poštnine za navadno pismo prvega masnega razreda v mednarodnem prometu

Imate vprašanje?

Na prodajnem mestu partnerja pokažite SPAR plus kartico in zahtevajte popust!

Z eno SPAR plus kartico lahko ugodnosti koristi cela družina.

Za več informacij pokličite 080 82 44 ali nam pišite.

Lokacija ponudnika

O ponudniku

Pošta Slovenije d.o.o.

Pošta Slovenije d.o.o., Slomškov trg 10, 2500 Maribor

Spletna stran Klikni tukaj
Email Klikni tukaj
Telefon (02) 449 2000
Pišite ponudniku
Brezplačna številka 080 82 44. To je pa res en velik plus.

Želite prejemati kupone s popusti v trgovinah Spar?

Želite prejemati kupone tudi na svoj telefon preko SMS sporočil? Vpišite spodnje podatke in kliknite Pošlji.

Kuponi s popusti, ki jih pošiljamo na vaš elektronski naslov, se lahko razlikujejo od kuponov, ki jih pošiljamo na mobilni telefon. VEČ vaših kontaktnih podatkov bomo imeli, več kuponov vam bomo imeli možnost poslati!