Lepota in zdravjeLepota in zdravje

Medicinski center Valetuda, Rimske terme

do 20 % popust s SPAR plus kartico

Lepota in zdravjeLepota in zdravje

Spoštovani,

obveščamo vas, da so na podlagi objavljenega Odloka in v skladu z vladnimi ukrepi od sobote, 24. 10. 2020, hoteli Rimske terme do nadaljnjega zaprti za turistične goste.

 

Poskrbite za svoje dobro počutje. Najsodobnejša tehnologija, združena z neokrnjeno naravo.

Rimske terme ležijo v Rimskih Toplicah, enem najlepših krajev v Sloveniji. Tukaj se prepletajo bogata tradicija in sodobne turistične storitve. Privoščite si oddih od vsakdanjika, polnega nenehnega hitenja. Vrnite se k bistvenemu: pomirjujoči naravi, zdravju, dobremu počutju in sprostitvi. V okolju Rimskih term se boste v čudovitem okolju z edinstveno zdravilno vodo za nekaj časa vrnili v pravi rimski raj.

V Rimskih Termah deluje eden najbolje opremljenih medicinsko rehabilitacijskih centrov v Sloveniji. Pod vodstvom izkušenih fizioterapevtov ter vrhunskih strokovnjakov za rehabilitacijo izvajajo rehabilitacijske programe, ki vam pomagajo pri okrevanju po poškodbah in boleznih.

Posebnost medicinskega centra je, da do vsakega gosta, pacienta, pristopajo individualno glede na potrebe in omejitve, ki temeljijo na posameznikovem zdravstvenem stanju. Pri predpisovanju vrst terapij stremijo k zmanjšanju bolečine, povrnitvi telesnih moči in funkcij ter boljšemu splošnemu počutju. Bolnike naučijo pravilnih prijemov za lažji vsakdan in jim povrnejo nasmeh na obraz. Vsakemu se maksimalno posvetijo, strokovno pa sledijo enotni doktrini, ki je veljavna v slovenskem prostoru.

V Rimskih termah se z namenom zdravljenja koristita naravna zdravilna dejavnika, ki sta termalna voda in klima, ter sodobne aparature za fizikalno terapijo. Svoje poslanstvo uspešno opravljajo pri zdravljenju stanja po poškodbah in operacijah na lokomotornem sistemu s funkcijsko prizadetostjo, pri nevroloških bolnikih, ortopedskih bolnikih, kakor tudi pri kompleksni rehabilitaciji zaradi poškodb, (prometne, športne, delovne nezgode).

Ponudba velja od 05. 10. 2020 do 23. 12. 2020.

Ponudba Cena s SPAR plus kartico Popust s SPAR plus kartico Redna cena
MIDI PAKET (pregled pri zdravniku + 10 izbranih terapij glede na indikacije; skupinske vaje v Re_ha bazenu) 108,00 EUR 20 % 135,00 EUR
Terapevtska masaža hrbet in noge ali roke (40 min) 32,00 EUR 20 % 40,00 EUR

 

 

 

Cene veljajo za eno osebo. Popusti se med seboj ne seštevajo in se izključujejo z ostalimi morebitnimi popusti in akcijami.

Odpiralni čas:

 • od ponedeljka do petka: od 8. do 15. ure;
 • ob sobotah: od 8. do 12. ure;
 • ob nedeljah in praznikih: zaprto.

Medicinski center Valetuda se nahaja v 3. nadstropju hotela Rimski dvor. Za vse navedene storitve so potrebne predhodne rezervacije;  več informacij in rezervacije na zdravstvo@rimske-terme.si in 03 57 42 070.

Ponudba za bivanje

Hotel Zdraviliški dvor **** ima 76 enoposteljnih in dvoposteljnih sob ter apartmajev za nabiranje nove energije. Vse sobe so opremljene s kopalnico (tuš ali kad), WC, LCD televizorjem, telefonom, mini barom, sefom, klimatsko napravo in priključkom za internet. Na voljo so tudi štiri sobe, prilagojene gibalno oviranim osebam.

Hotel Rimski dvor **** stoji med Hotelom Sofijin dvor in Hotelom Zdraviliški dvor. V terasah se spušča kot zeleni niz ter ustvarja odlično okolje za sproščanje in snovanje novih idej. Za vas imamo 68 dvoposteljnih sob in suit. Vse sobe so opremljene s kopalnico (tuš), WC-jem, LCD televizorjem, telefonom, mini barom, sefom, klimatsko napravo in priključkom za internet. Osem ekskluzivnih suit je opremljenih s savnami, masažnimi kadmi in okroglimi posteljami. Vsaka izmed teh suit pripoveduje svojo zgodbo, ki izhaja iz latinskega poimenovanja zdravilnih rastlin in sadja iz okolice Rimskih Toplic.

Znebite se utrujenosti in stresa, svoje življenje napolnite s pozitivno energijo, uravnotežite telo in duha ter zaživite v harmoniji.

Ponudba velja od 05. 10. 2020 do 23. 12. 2020, ob minimalnem bivanju 2 noči, vse dni v tednu.

Ponudba ne velja v času jesenskih počitnic, od 26. 10. do 1. 11. 2020.

1x polpenzion, vse dni v tednu Cena s SPAR plus kartico* Popust s SPAR plus kartico Redna cena
Hotel Zdraviliški dvor**** 54,52 EUR 53 % 116,00 EUR
Hotel Rimski dvor**** 72,60 EUR 45 % 132,00 EUR

 

 

 

Cena velja za eno osebo, ob minimalnem bivanju 2 noči, vse dni v tednu. Popusti se med seboj ne seštevajo in se izključujejo z ostalimi morebitnimi popusti in akcijami.

Ponudba vključuje:

 • namestitev v dvoposteljni sobi v izbranem hotelu s štirimi zvezdicami;
 • polpenzion (bogat samopostrežni zajtrk in večerja);
 • neomejeno kopanje v termalnem bazenskem kompleksu;
 • parkiranje v hotelski garažni hiši;
 • uporaba kopalnega plašča in copat;
 • prost vstop v fitness center;
 • pitje termalne vode iz Amalijinega vrelca;
 • neomejen dostop do interneta;
 • pester animacijski program;
 • ogled muzeja Rimskih term;
 • celodnevno kopanje na dan prihoda in odhoda.

Popusti za otroke:

 • otrok do dopolnjenega 8. leta, v sobi z dvema odraslima osebama, brez dodatnega ležišča: brezplačno.

Doplačila:

 • dvoposteljna soba (single use) Hotel Rimski dvor: 28,00 EUR/dan;
 • klasična enoposteljna soba Hotel Zdraviliški dvor: 21,00 EUR/dan;
 • polni penzion odrasli: 16,00 EUR/na osebo/dan;
 • turistična taksa: 2,50 EUR/dan;
 • prijavnina: 3,00 EUR. 

Za več informacij in rezervacije pišite na booking@rimske-terme.si ali pokličite 03 57 42 000.

Wellness center Amalija

V sodobno zasnovanem Wellness centru Amalija, ki vas bo očaral z bogato tradicijo, se boste povezali z naravo, začutili bogato modrost naših prednikov in si povrnili življenjsko energijo. Naravne danosti zaokroža ponudba unikatnih kopeli vodnih nimf, bazeni, zasnovani po vzoru rimskih kopališč, vrhunske savne, pestra ponudba masaž, nege telesa in obraza, fitness center in frizerski salon. V želji, da v vas prebudijo harmonijo in doživetje popolnosti vam ponujajo svet, odmaknjen od realnosti.

Ponudba velja od 05. 10. 2020 do 23. 12. 2020.

Ponudba od ponedeljka do četrtka* Cena s SPAR plus kartico* Popust s SPAR plus kartico Redna cena
3 urna karta za kopanje v Rimskih termah 10,40 EUR 20 % 13,00 EUR
3 urna karta za kopanje v Rimskih termah s samopostrežnim kosilom 20,30 EUR 30 % 29,00 EUR

 

 

 

 

*Kupon kupite na wellness recepciji hotela Rimski dvor (4. nadstropje). Ponudba velja za karte za odrasle. Cena velja za eno osebo. Popusti se med seboj ne seštevajo in se izključujejo z ostalimi morebitnimi popusti in akcijami. Ponudba velja od ponedeljka do četrtka. Petki, sobote, nedelje in prazniki so izključeni. 

Več informacij in rezervacije na wellness@rimske-terme.si in 03 57 42 030.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Imate vprašanje?

Za več informacij pokličite 080 82 44 ali nam pišite.

Lokacija ponudnika

O ponudniku

Rimske Terme d.o.o.

Rimske Terme d.o.o., Toplice 10, 3272 Rimske Toplice

Spletna stran Klikni tukaj
Email Klikni tukaj
Telefon 03 57 42 000
Pišite ponudniku
Brezplačna številka 080 82 44. To je pa res en velik plus.