Večdnevni oddihVečdnevni oddih

Malta, z letalom iz Ljubljane, odlična izbira za jesenske počitnice!

do 25 % popust s SPAR plus kartico

Večdnevni oddihVečdnevni oddih

Dobrodošli v hotelu Sunflower, hotelu sonca, zabave in brezskrbnega uživanja!

Qawra, Malta

Malta je največji od treh otokov, ki sestavljajo malteški arhipelag. Leži sredi Sredozemskega morja neposredno južno od Italije in severno od Libije. Otok je dolg 27 km, širok 14,5 km, skupna površina je 246 km². Glavni kraj je Valletta, največji kraj pa Birkirkara. Za pokrajino so značilni nizki griči s terasastimi polji. Stalno naseljena sta samo največja otoka, Malta in Gozo. 

Vreme na Malti je stabilno, blaga klima Sredozemlja je idealna za počitnice in primerna za vse generacije. 

Preživite letošnje jesenske počitnice na majhnem otočju, obsijanem z zlatim soncem, obdanim s čudovitimi peščenimi plažami in kristalnim morjem, sredozemsko klimo in fantastično morsko hrano v južni Evropi, znanem tudi kot biser Sredozemlja.

Ponudba velja od 30. 10. 2019 do 3. 11. 2019 (4 noči).

Ponudba - Sunflower hotel 3*
Storitev
Cena s SPAR plus kartico
Popust s SPAR
plus kartico
Redna cena
dvoposteljna standard soba 1/2  nočitev z zajtrkom 319,00 EUR 22 % 409,00 EUR
enoposteljna standard soba 1/1  nočitev z zajtrkom 399,00 EUR 20 % 499,00 EUR
dvoposteljna standard soba 1/2  polpenzion 359,00 EUR 23 % 469,00 EUR
enoposteljna standard soba 1/1  polpenzion 466,00 EUR 15 % 549,00 EUR
cena za 1. otroka do 12 let (v sobi z 2 odraslima) 1/2+1  nočitev z zajtrkom 269,00 EUR  25 % 359,00 EUR
cena za 3. odraslo osebo (12-99) 1/2+1  nočitev z zajtrkom 299,00 EUR   22 % 385,00 EUR
cena za 1. otroka do 12 let (v sobi z 2 odraslima) 1/2+1  polpenzion 299,00 EUR    22 % 385,00 EUR
cena za 3. odraslo osebo (12-99) 1/2+1  polpenzion 259,00 EUR   15 %  425,00 EUR

 

 

 

Cena velja za eno osebo. Ugodnosti se ne seštevajo in ne veljajo skupaj z drugimi morebitnimi akcijami in popusti. 

Hotel Sunflower

Lokacija: Hotel Sunflower se nahaja na mirni lokaciji, 10 min hoje od morja, v Qawri v zalivu St. Paul. Ob promenadi ob plaži in glavnem trgu se nahajajo številne restavracije, bari, trgovine.

Plaža: Del kamnite in del peščene plaže.

Bazen/i: Notranji hotelski bazen je pozimi ogrevan. Na panoramski terasi hotela s pogledom na Sredozemsko morje in podeželje, se nahaja zunanji bazen in ležalniki.

Gostinska ponudba: Hotel ponuja restavracijo, 24-urni bar s prigrizki, kavarno. Poleg odličnega zajtrka je gostom na voljo tudi kosilo ali večerja za doplačilo.

Sobe: Vse sobe imajo  klimo, balkon z vrtno garnituro, tv, kopalnica (prha, toaleta).

Wellness: Spa salon, zunanji bazen, notranji bazen, masaže proti doplačilu.

Internet: Brezplačen WiFi.

Cena vključuje:

 • povratni letalski prevoz iz Ljubljane na Malto za eno osebo;
 • 4x nočitev v izbranem tipu sobe;
 • 4x izbrano storitev;
 • povratni transfer do hotela;
 • predstavnika na destinaciji;
 • osnovno zavarovanje.

Doplačila:

 • doplačilo v kraju, na osebo: ekološka taksa od 18 let 2,00 EUR za celotno bivanje;
 • po želji doplačilo za polpenzion: 12,00 EUR na dan, na osebo.

Predlogi za oglede znamenitosti in spoznavanje Malte:

 • Valletta: glavno mesto je uvrščeno na seznam UNESCO kulturne dediščine. Simpatične ozke ulice, hiše z barvitimi balkoni in pogled na pristanišče ter živahno dogajanje na Sredozemskem morju.
 • St. Julians: eno bolj priljubljenih turističnih področij. Če imate radi mestni vrvež, restavracije in kavarne ter promenado tik ob morju, vam bo tukaj zagotovo všeč. Za ljubitelje nočnega življenja.
 • Hal Saflieni Hypogeum: podzemni tempelj velja za svetovno bogastvo, saj naj bi to bil edini tovrstni podzemni tempelj na svetu. Čas nastanka sega 5000 let nazaj, njegov nastanek pa še danes ni povsem znan. Ker so v njem našli več kot 7000 okostij, se sklepa, da je bil tempelj nekakšno pokopališče. Zaradi zgodovinske vrednosti je tempelj uvrščen na seznam UNESCO.
 • Palača Velikega mojstra: zgrajena je bila med 16. in 18. stoletjem kot palača velikega mojstra reda svetega Janeza, ki je vladal na Malti, in je bila znana tudi kot Vladna palača. Sčasoma je postala Guvernerjeva palača, zdaj ima v njej sedež predsednik Malte.
 • Sostolnica Sv. Janeza: baročna rimskokatoliška sostolnica v Valletti je posvečena svetemu Janezu Krstniku. Gradili so jo malteški vitezi reda svetega Janeza v 16. stoletju po naročilu mojstra Jeana de la Cassièrja kot samostansko cerkev svetega Janeza.
 • Mdina: čarobno srednjeveško mesto Mdina velja za posebno doživetje. Čudovito obnovljene ulice, peščena barva hiš, barvita vrata ...
 • Katakombe Sv. Pavla: nahajajo se v mestu Rabat in so labirint hodnikov, ki vodijo do številnih grobov.
 • Dingli klifi: obvezno za vse pohodnike.
 • Ribiška vasica Marsaxlokk: za ljubitelje morskega življenja in kulinarike.
 • Zabaviščni park Splash & Fun – nahaja se v kraju Bahar ich-Chak, med zalivom St. Paul in Sliema. Park sestavljata tematski park in vodni park, kateri ima na tem območju Sredozemlja največje tobogane. Pričakujejo vas tobogani, valovi, animacije in druge vodne dogodivščine. https://www.splashandfunmalta.com/
 • Malta Marine Park: otrokom in odraslim nudi enkratno priložnost za občudovanje, spoznavanje in druženje z delfini, morskimi levi, papigami, legvani in drugimi živalmi. https://www.marineparkmalta.com/
 • Popeye Village park – nahaja se v bližini Melliehe, nedaleč od zaliva Anker. Izvirna vasica je bila zgrajena leta 1980 za snemanje filma/muzikala o mornarju Popaju. Lahko si ogledate pravljične hiške, se slikate s Popajem in njegovo Olivo … na voljo so bazen, tobogan, lena reka, otroška železnica in številne druge znamenitosti. https://popeyemalta.com/
 • otok Comino – majhen otoček, ki se nahaja med Malto in Gozom, je povsem nenaseljen. Modra laguna (Blue Lagoon) s svojo turkizno modro barvo in kristalno čisto vodo predstavlja pravi mali raj na zemlji; tu so posneli nekaj prizorov iz istoimenskega filma Plava laguna. Na otoku se nahaja trdnjava, do katere se lahko sprehodite; utrdbo in njeno okolico so izkoristili za snemanje filma o Grofu Monte Cristu. Na plovbi proti Cominu si lahko ogledate nekaj čudovitih jam ali iz kristalno čistega morja občudujete skalne čeri v svojih izjemnih oblikah.

Naj bodo vaše jesenske počitnice tokrat vznemirljive. Pojdite nekam, kjer še niste bili ter uživajte v raziskovanju in spoznavanju novih krajev in običajev. Za raziskovanje Malte lahko izkoristite cenovno ugodno in odlično urejeno mrežo avtobusnih prevozov, vešči avtomobilske vožnje po desni strani pa lahko najamete avto ali skuter. Za obisk otoka Comino in Gozo lahko najamete ladjico ali pa se tja odpeljete s trajektom.


Splošni pogoji in navodila so sestavni del programov in so na voljo na spletni strani www.britannia-tours.si ter v poslovalnici ponudnika.

Dodatne informacije in rezervacije: telefon +386 (0)8 201 4990; e-mail: info@britannia-tours.si.

Imate vprašanje?

Na prodajnem mestu partnerja pokažite SPAR plus kartico in zahtevajte popust!

Z eno SPAR plus kartico lahko ugodnosti koristi cela družina.

Za več informacij pokličite 080 82 44 ali nam pišite.

Lokacija ponudnika

O ponudniku

BRITANNIA SERVICES LIMITED, BRITANNIA TOURS, Podružnica Celje

BRITANNIA SERVICES LIMITED, BRITANNIA TOURS, Podružnica Celje, Prešernova ulica 2, 3000 Celje

Spletna stran Klikni tukaj
Email Klikni tukaj
Telefon +386 (0)8 201 4990
Facebook Klikni tukaj
Pišite ponudniku
Brezplačna številka 080 82 44. To je pa res en velik plus.