Večdnevni oddihVečdnevni oddih

Lukov dom na Kopah

do 25 % popust s SPAR plus kartico

Večdnevni oddihVečdnevni oddih

Lukov dom na Kopah

Pohorje je idilična veriga vrhov, razpeta me Štajersko in Koroško. Je naravna oaza in zelena posebnost slovenskega gorskega sveta. Zaznamujejo ga obsežni gozdovi, šotna barja z jezeri in široke travne planjave. Pohorje je čudež narave in neokrnjen biser z obilnim rastlinskim in živalskim svetom.

Gorsko-turistični center Kope leži na skrajnem zahodnem in najvišjem delu Pohorja. Pozimi so Kope raj za smučarje, v poletnim mesecih pa ponujajo brezmejne možnosti za ljubitelje kolesarjenja, neokrnjeno naravo za lahkotne sprehode in zahtevnejše pohode, prostrane gozdove, bogate z gozdnimi sadeži ter veliko privlačnih priložnosti za aktivno druženje, sproščanje in nepozaben oddih.

Lukov dom
Lukov dom je prijazen in domač namestitveni objekt v neokrnjeni naravi na Kopah. Nudi prvovrstno udobje in lahko sprejme do 180 gostov v prijetno opremljenih, prostornih sobah.

Ponudba - Lukov dom* Cena s SPAR plus kartico Popust s SPAR plus kartico Redna cena
Jesenski paket:
od 1. 9. 2019 do 30. 9. 2019
139,00 EUR 18 % 169,00 EUR
Poletni paket –
1. 6. 2019 do 31. 8. 2019
179,00 EUR  25 %  239,00 EUR 

 

 

 

*Ugodnosti se ne seštevajo in ne veljajo skupaj z drugimi morebitnimi akcijami in popusti. 

Ponudba vključuje:

  • 2x polpenzion v sobah z kopalnico;
  • program po urniku.

Doplačila:

  • prijavnina 1,00 EUR, na osebo;
  • turistična taksa 1,50 EUR, na osebo, na dan (odrasli) in 0,75 EUR, na osebo, na dan (otroci).

Dodatne informacije in rezervacije: telefon +386 2 88 39 850 ali rezervacije@kope.si.

Obisk Kop je primeren za enodnevni izlet ali večdnevne počitnice, saj je za vsakega obiskovalca vsak dan na izbiro pestra paleta dogajanja. 

Poletne aktivnosti

Holcerčkova pravljična dežela, Družinska pustolovščina na Kopah – Pravljične Kope v poletnem času privabijo na obisk veliko druži z otroki. V 3-urnem programu se v največji poletni atrakciji, družinski pustolovščini na Kopah, otroci skupaj s starši odpravijo na čisto pravo pustolovščino z maskoto po imenu Holcerček.

Mini zoo in igralni park na prostem – V mesecu maju se živalice iz doline za nekaj časa preselij ona Kope, kjer prebivajo v mini živalskem vrtu. Drugačna vrsta zabave, ki vas popelje v skrivnostni svet osupljivih lepot.

Bike park Kope – Adrenalinska poslastica je zagotovo Bike park Kope, ki se nahaja sredi pohorskega gozda, natančneje na Pungartu. Na progi najdete več elementov kot so drup up, step up, super flow.

Pohodništvo – Pohorje je izjemna pohodniška destinacija ki vas bo brez dvoma očarala. Obsežni gozdovi, šotna barja z jezeri ter obsežne travne planjave bodo vaši stalni spremljevalci na barvitih poteh po naravni oazi, Pohorju.

Energetske točke – Energetske točke se nahajajo na vrhu Pungarta, do tja se lahko odpravite peš ali s sedežnico. Doživeli boste telesno in duševno sprostitev, čiščenje telesnih energijskih centrov ali t.i. čaker, spodbuditev telesne energije ter celostne psihofizične podobe. 

Petelinje jezero – Ime je dobilo po divjem petelinu, saj je na tem območju rastišče omenjenega petelina. Poleti je jezero priljubljena točka med vsemi, ki iščejo malo miru, da pobegnejo iz mestnega vrveža in uživajo na lesenih ležalnikih ob jezeru.

Disc golf – Je igra, zelo podobna tradicionalnemu golfu, le da namesto udarjanja žoge v luknjo, mečemo disk (frizbi) v posebej oblikovano kovinsko košaro. Cilj je isti: končati progo s čim manjšim številom metov.

Gorski wellness in Alfa sfera – Gorski wellness v Lukovem domu sestavljajo štiri savne in sicer turška, bio, finska in infrardeča, Kneippova kopel in Alfa sfera pa sta za popolno sprostitev misli.

Holcerija – Nepozaben humoristični šov, v katerem udeleženci spoznajo in sodelujejo pri starih gozdarskih opravilih s starimi orodji, dogajanje pa povezujeta humorist in pravi pohorski Holcer. 

Urnik aktivnosti preverite tukaj.

Imate vprašanje?

Na prodajnem mestu partnerja pokažite SPAR plus kartico in zahtevajte popust!

Z eno SPAR plus kartico lahko ugodnosti koristi cela družina.

Za več informacij pokličite 080 82 44 ali nam pišite.

Lokacija ponudnika

O ponudniku

VABO d.o.o.

VABO d.o.o., Glavni trg 43, 2380 Slovenj Gradec

Spletna stran Klikni tukaj
Email Klikni tukaj
Telefon 02 88 39 850
Facebook Klikni tukaj
Pišite ponudniku
Brezplačna številka 080 82 44. To je pa res en velik plus.