Večdnevni oddihVečdnevni oddih

London, mini mestne počitnice!

14 % popust s SPAR plus kartico

Večdnevni oddihVečdnevni oddih

Na 3-dnevne ali 4-dnevne mini počitnice z letalom v kraljevi London!

Obiščite kraljevi London, ki letno privabi več kot 15 milijonov obiskovalcev ter jih očara s svojim kulturnim pridihom. Gre za enega izmed najbolj živahnih središč sveta, ki si ga lahko preprosto ogledate tudi iz slavnega Hop-On Hop-Off avtobusa, znamenitosti izven mesta pa kar vabijo turiste na odlične enodnevne izlete in vodena potovanja.

Ugodnost velja za odhode do 23. 12. 2020.

Ponudba
Cena s SPAR plus kartico
Popust s SPAR plus kartico
Redna cena
London – Mini počitnice v mestu, 3-dni 224,00 EUR 14 % 260,00 EUR
London – Mini počitnice v mestu, 4-dni 259,00 EUR  14 %  300,00 EUR 

 

 

 

*Cena velja za eno odraslo osebo. Ugodnosti se ne seštevajo in ne veljajo skupaj z drugimi morebitnimi akcijami in popusti. Ugodnost velja pri prijavi oz. nakupu paketa za 2 potnika.

Ponudba vključuje:

 • 3 ali 4-dnevne počitnice z letalom, za eno osebo;
 • povratna letalska karta z vključenimi letališkimi taksami;
 • namestitev v hotelu 3*, v dvoposteljni sobi;
 • 2/3 nočitev z zajtrkom;
 • 1 kos ročne prtljage (10 kg, dimenzije: 55 cm x 40 cm x 20 cm).
 • Prijavnina vključena v ceno.

Doplačilo:

 • turistična taksa ni vključena v ceno in se plača direktno v hotelu.

Ime hotela boste izvedeli v obvestilu ob odhodu.

ODPOVED - Odpoved rezervacije brez 100 % odpovednih ni možna, razen v primeru vplačila zavarovanja rizika odpovedi in upravičenega ter dokumentiranega razloga.

SPREMEMBE CEN - Dopušča se možnost spremembe cen (v primeru dviga cen letalskih kart) - o tem boste obveščeni ob predložitvi želenega termina potovanja. Cena za ponudbo velja do razprodaje akcijskih prostih mest!

Predlogi za ogled znamenitosti:

 • London Eye (Londonsko oko): Kolo nad Temzo slovi kot največje evropsko opazovalno kolo. To veliko kolo, visoko kar 135 m, v pol ure nudi veličasten panoramski pogled na mesto z okolico. Ob sončnem vremenu sega razgled vse do 40 km oddaljenih vasi in gradu Windsor. Priporočamo, da si spektakularen ogled mesta iz druge perspektive rezervirate vnaprej. Sicer gre za eno izmed novejših londonskih znamenitosti, ki je bila odprta leta 2000 v sklopu praznovanja novega tisočletja.
 • Buckinghamska palača: mogočna palača velja za eno izmed najznamenitejših zgradb Velike Britanije. Zgrajena leta 1837, predstavlja Londonsko rezidenco kraljeve družine, tako lahko obiskovalci doživijo izjemno priljubljen prizor, menjavo straže.
 • Parlament: prvotno znan kot dom kraljevi družini vse do leta 1512, kasneje so ga zajeli ognjeni zublji in ga v celoti uničili. Obnova je potekala v gotskem slogu, vidni pa so ostanki stare palače. Obkrožajo ga trije glavni stolpi, najznamenitejši pa je Elizabetin, ki se dviguje v višino 96 metrov, znan tudi kot Big Ben.
 • The Tower Bridge: Most arhitekta, ki je takrat zmagal na natečaju, povezuje severni in južni breg reke Temze. Včasih se je uporabljal kot dvižni most, ki sedaj ni več v uporabi. Iz mosta se razprostira čudovit razgled nad mestom, hkrati je možen tudi ogled razstave o tem, kako je bil zgrajen, ter kako so s pomočjo hidravlike v preteklosti dvigovali ta veličasten most.
 • St. Paul's Cathedral (katedrala Sv. Pavla): mogočna katedrala je visoka 111 metrov, njena kupona pa je med najvišjimi na svetu. Tehta kar 65 tisoč ton, zgrajena pa je v treh etažah, na katere se lahko tudi povzpnete. V katedrali Sv. Pavla sta se poročila princ Charles in Diana.
 • Westminstrska opatija: nekdanja cerkev, ki je bila v 11. stoletju zasnovana izpod rok Edvarda Osvajalca, kjer še danes potekajo kraljevi obredi kot so denimo bili kronanje kraljice Elizabete ali pogrebna slovesnost ob smrti princese Diane leta 1997.
 • Camden Town: obiščite barviti in živahni Camden Town, kjer boste našli znamenite tržnice The Stablesh Maket, Camden Lock, Camden Lock Village; na stojnicah boste našli vse od oblačil, dodatkov, do okusne hrane.
 • Oxford Street: sprehodite se po najbolj prometni nakupovalni ulici v Evropi; znana je po številnih trgovinah, med njimi boste našli trgovine z izdelki najbolj znanih svetovnih blagovne znamke. 
 • muzej voščenih lutk Madame Tussaud's: obiščite muzej in se slikajte z znanimi osebami iz sveta slavnih. Srečali boste znane pevce, igralce, politike, znanstvenike …

Odločite se lahko tudi za poldnevni izlet z ladjo ob Temzi v Greenwich, kjer se nahaja observatorij z označeno časovno ločnico. Ljubitelji Harrya Potterja si lahko v poldnevnem izletu ogledate snemalne studije Warnrerja Brossa … Izbirate lahko tudi med ogledi drugih znanih turističnih znamenitosti: veliko zanimivih muzejev, ki so v večini brezplačni (British Museum – največ arheoloških izkopanin z vsega sveta; Museum of Science, Natural History Museum …), nebotičnik Skygarden (160 metrov visok nebotičnik, kjer se v 37. nadstropju nahaja terasa s čudovitim razgledom na London), akvarij London Sea Life, Covert Garden (na voljo so vam številni pubi in restavracije), lahko pa si ogledate kakšen muzikal, ki bo na ogled v času vašega obiska kraljevega mesta.

Lokalni prevozi: V Londonu imajo avtobuse (Bus), podzemno železnico (Tube), nadzemne vlake (Overground), tramvaje (Tram), DLR železnico (avtomatsko, brez šoferja), rečne avtobuse (River bus) in železnico (Rail).

Za več informacij in rezervacije pišite na info@klik2go.si ali pokličite 041 601 111.

Imate vprašanje?

Na prodajnem mestu partnerja pokažite SPAR plus kartico in zahtevajte popust!

Z eno SPAR plus kartico lahko ugodnosti koristi cela družina.

Za več informacij pokličite 080 82 44 ali nam pišite.

Lokacija ponudnika

O ponudniku

www.Klik2go.si
Spletna stran Klikni tukaj
Email Klikni tukaj
Telefon 041 601 111
Pišite ponudniku
Brezplačna številka 080 82 44. To je pa res en velik plus.