PrireditvePrireditve

Ljubljana Festival – Vročekrvni flamenko z Marío Pagés

10 % popust s SPAR plus kartico

PrireditvePrireditve

Ljubljana Festival –  10 % popust s SPAR plus kartico za Vročekrvni flamenko z Marío Pagés, ki velja tudi na dan dogodka!

»Ne zemlja ne zrak nista bila ista, ko je plesala María Pagés.« je o zvezdi flamenka Maríi Pages zapisal portugalski pesnik José Saramago, Nobelov nagrajenec za literaturo.

Špansko plesalko iz Seville je flamenko zasvojil, ko je bila še dekle. Doslej je ustvarila že 21 koreografij, v katerih je razvila svojo lastno estetiko in edinstven slog, ki posebno pozornost posveča tudi rokam. Z njimi raziskuje meje telesa, pripoveduje zgodbe in svoje izkušnje. Med zvezde jo je izstrelil koreografski in plesni vložek v predstavi Riverdance 1995, v dolgoletni karieri pa je med drugim sodelovala s Plácidom Domingom, Mihailom Barišnikovom, Tamaro Rojo, Oscarjem Niemeyerjem in drugimi.

V ljubljanskih Križankah bo predstavila svojo najnovejšo koreografijo Oda času, ki v ospredje postavlja minljivost časa in njegov vpliv na človeško telo, čustva, hrepenenje, umetnost in življenje. Na odru bo skupaj s plesalci in glasbeniki ustvarila večer čutnega flamenka, ki ga je Unesco razglasil za eno od mojstrovin svetovne kulturne dediščine.

Ponudba Popust s SPAR plus kartico
Vročekrvni flamenko z Marío Pagés;
Križanke, 4. 7. 2019, ob 21. uri
10 %

 

 

 

Vstopnice za predstavo lahko s SPAR plus kartico kupite 10 % ceneje na blagajni Križank ali prek spleta. Za nakup prek spleta vpišite promocijsko kodo SPARPLUS. Popusti se med seboj ne seštevajo in se izključujejo z ostalimi morebitnimi popusti in akcijami. Popust velja tudi na dan dogodka.

Več informacij na www.ljubljanafestival.siblagajna@ljubljanafestival.si ali 01 241 60 00.

Imate vprašanje?

Na prodajnem mestu partnerja pokažite SPAR plus kartico in zahtevajte popust!

Z eno SPAR plus kartico lahko ugodnosti koristi cela družina.

Za več informacij pokličite 080 82 44 ali nam pišite.

Lokacija ponudnika

O ponudniku

Festival Ljubljana

Festival Ljubljana, Trg francoske revolucije 1, 1000 Ljubljana

Spletna stran Klikni tukaj
Email Klikni tukaj
Telefon +386 (0)1/241 60 00
Facebook Klikni tukaj
Pišite ponudniku
Brezplačna številka 080 82 44. To je pa res en velik plus.