PrireditvePrireditve

Ljubljana Festival – Središče vaših doživetij že 67 let!

10 % popust s SPAR plus kartico

PrireditvePrireditve

Vrhunci 67. Ljubljana Festivala

Poletje je prekratko za več kot 80 dogodkov 67. Ljubljana Festivala, ki jih nestrpno pričakujemo v prihodnjih mesecih. Kakovost in žanrska raznovrstnost, ki festival postavljata na položaj vodilnega ponudnika kulturnih vsebin v Evropi, sta se tudi tokrat uresničili v privlačnem programu.

Otvoritev z opero Aida na Kongresnem trgu bo obogatena z veličastnimi kostumi, lipicanci in več kot 400 nastopajočimi umetniki. Plesali boste z zvezdo flamenka Marío Pagés, italijansko zasedbo Aterballetto in prvakinjo Bolšoja Svetlano Zakharovo, prisluhnili najlepšim opernim zborom Orkestra Münchenskega radia in Zbora Bavarskega radia, Mahlerjevi 2. simfoniji ter opernim arijam z zvezdniškim Thomasom Hampsonom in Eleno Mosuc. Na sporedu bosta Traviata in gostovanje iz Rusije, ki bo postreglo s scensko in vsebinsko izjemno zanimivima muzikaloma Onjeginov demon ter Mojster in Margareta. Festival bo sklenila poslovilna turneja enega največjih dirigentov sodobnega časa, Zubina Mehte, ki bo vodil Izraelsko filharmonijo, po koncu pa bo nastopila še ena glasbena legenda, dirigent Charles Dutoit. Kot poletje je tudi to besedilo prekratko za vse festivalske prireditve, zato obiščite spletno stran www.ljubljanafestival.si in naredite svoj izbor vrhuncev sezone.

Vabljeni na prireditve 67. Ljubljana Festivala. S kartico Spar lahko pri blagajni Križank izkoristite 10 % popust. Pri spletnem nakupu lahko popust uveljavite s kodo SPAR*.

Dogodki 67. Ljubljana Festivala

Ponudba Popust s SPAR plus kartico
Vstopnice za predstave v okviru 67. Ljubljana Festivala* 10 %

 

 

 

* Vstopnice za predstave v okviru 67. Ljubljana Festivala lahko s SPAR plus kartico kupite 10 % ceneje na blagajni Križank. Popusti ne veljajo za koncert Marcusa Millerja, Stanleyja Clarka, Vlada Kreslina in muzikala Mamma Mia!

 

 

Popusti se ne seštevajo in ne veljajo na dan prireditve.

Več informacij na https://ljubljanafestival.si.

Imate vprašanje?

Na prodajnem mestu partnerja pokažite SPAR plus kartico in zahtevajte popust!

Z eno SPAR plus kartico lahko ugodnosti koristi cela družina.

Za več informacij pokličite 080 82 44 ali nam pišite.

Lokacija ponudnika

O ponudniku

Festival Ljubljana

Festival Ljubljana, Trg francoske revolucije 1, 1000 Ljubljana

Spletna stran Klikni tukaj
Email Klikni tukaj
Telefon +386 (0)1/241 60 00
Facebook Klikni tukaj
Pišite ponudniku
Brezplačna številka 080 82 44. To je pa res en velik plus.