PrireditvePrireditve

Koncerti v SiTi Teatru

15 % popust s SPAR plus kartico

PrireditvePrireditve

Koncerti v SiTi Teatru 

SiTi za dobro musko v sezoni 2018/19 na odru SiTi Teatra BTC že sedmo leto gosti izjemne glasbenike, ki predstavljajo svoj akustičen program.

Bigband@Siti: Trije tenorji

Big Band RTV Slovenija in Jure Pukl, Lenart Krečič, Tadej Tomšič, dir. Tadej Tomšič

Peti abonmajski večer bo namenjen trem vrhunskim in mednarodno priznanim slovenskim tenor saksofonistom. Tadej Tomšič, Jure Pukl in Lenart Krečič bodo v ospredju uprizorili pravo bitko saksofonov v oporo big bandu in dialogu z njim. Da bo večer še ognjevitejši, bodo v goste povabili dandanes najboljšega ameriškega bobnarja, Jeffa "Tain" Wattsa. Program bo pripravil in vodil Tadej Tomšič.

Ponudba Popust s SPAR plus kartico Redna cena
Big Band RTV Slovnija in Trije tenorji
16. 2. 2019 ob 20h
15 % Redne cene si oglejte TUKAJ

Nuška Drašček: Re-belle - koncert posvečen Edith Piaf

Nuška Drašček, ki občinstvo navdušuje s svojim glasom, odrsko prisotnostjo ter izredno širokim repertoarjem, se po razprodanih koncertih vrača na naš oder s francoskimi šansoni, s katerimi je zaslovela Edith Piaf. Na tokratnem koncertu bomo prisluhnili uspešnicam Hymne à l'amour, L'accordéoniste, Mon manège a moi, Padam, Mon Dieu in Je ne regrette rien ter tudi malo manj znanim šansonom, med katerimi so Les amants d'un jour, L'homme à la moto ali Carmen's story.  

Ponudba Popust s SPAR plus kartico Redna cena
Nuška Drašček: Re-belle
koncert posvečen Edith Piaf
21. 2. 2019 ob 20. uri
15 % Redne cene si oglejte TUKAJ.


Adi Smolar

SiTi za dobro musko – akustični koncert

"Se počasi daleč pride, se prav počasi spletejo vezi, dokler mi sonce ne zaide, iskal poti bom do ljudi!"

Tako nam Adi Smolar v eni izmed mnogih svojih pesmi preprosto opiše pot, ki jo je prehodil od leta 1981, ko je imel svoj prvi samostojni koncert, do danes, ko velja za enega izmed najizvirnejših, najplodnejših in najpopularnejših kantavtorjev pri nas.

Ponudba Cena s SPAR plus kartico Popust s SPAR plus kartico Redna cena
Adi Smolar
14. 3. 2019 ob 20. uri
5,10 EUR 15 % Redne cene si oglejte TUKAJ


Neomi

SiTi za dobro musko – akustični koncert

Neomi so ljubljanka skupina, ki je v slovenski prostor zaplavala v letu 2011 s prvim albumom Poglej in pesmimi, kot so Odpri oči, Čudovito ter Poglej. Sicer so od pretežno akustičnega jazz pop-a pa sedaj obrnili ploščo in se žanrsko preselili v nekaj bolj surovega, v indie/elektro pop, a s tokratnim koncertom se ponovno poklanjajo akustiki.

Ponudba Cena s SPAR plus kartico Popust s SPAR plus kartico Redna cena
Neomi
18. 4. 2019 ob 20. uri
5,10 EUR 15 % Redne cene si oglejte TUKAJ

Popust ne velja za koncerte, kjer je to izrecno napisano. Vstopnice lahko kupite na INFO točki v BTC, v hali A in na prodajnem mestu Kompasove poslovalnice v BTC, v hali A. ponudba velja ob predložitvi SPAR plus kartice. Z eno SPAR plus kartico je možen nakup največ dveh vstopnic. Popust ne velja za nakup darilnih bonov, abonente, koncerte in posebne predstave, ki bodo posebej označene (gostovanja iz tujine, dobrodelne prireditve, Silvestrska prireditev …). Popust s SPAR plus kartico se ne sešteva z ostalimi popusti in akcijami.

Obe poslovalnici, tako INFO točka kot Kompasova poslovalnica, se nahajata v BTC-ju, hala Sever, v pritličnem nivoju. Dostopni sta s strani hale A, kjer sta Kristalna palača in SiMobil. INFO točka je dostopna prek vhoda A3 (nahaja se na desni strani na vogalu, pri dvigalu in stopnicah, ki vodijo v klet in prvo nadstropje). Kompasova poslovalnica pa skozi prvi vhod (A1), takoj za lokaloma Brunch in Mini City (enako na vogalu, pri stopnicah, ki vodijo v klet in prvo nadstropje, tudi dvigalo).

Preverite napovednik dogodkov in obiščite koncert po svojem okusu.

Imate vprašanje?

Na prodajnem mestu partnerja pokažite SPAR plus kartico in zahtevajte popust!

Z eno SPAR plus kartico lahko ugodnosti koristi cela družina.

Za več informacij pokličite 080 82 44 ali nam pišite.

Lokacija ponudnika

O ponudniku

SiTi Teater BTC

SiTi Teater BTC, Dvorana Mercurius, BTC City Ljubljana, 1000 Ljubljana

Spletna stran Klikni tukaj
Email Klikni tukaj
Telefon 070 940 940
Pišite ponudniku
Brezplačna številka 080 82 44. To je pa res en velik plus.