PrireditvePrireditve

Koncerti v SiTi Teatru

15 % popust s SPAR plus kartico

PrireditvePrireditve

Koncerti v SiTi Teatru 

SiTi za dobro musko v sezoni 2018/19 na odru SiTi Teatra BTC že sedmo leto gosti izjemne glasbenike, ki predstavljajo svoj akustičen program.

Neomi - Zaradi poškodbe pevke je koncert odpovedan. Nadomestni termin je sreda, 8. 5. 2019, ob 20.30 uri.

SiTi za dobro musko – akustični koncert

Neomi so ljubljanka skupina, ki je v slovenski prostor zaplavala v letu 2011 s prvim albumom Poglej in pesmimi, kot so Odpri oči, Čudovito ter Poglej. Sicer so od pretežno akustičnega jazz pop-a pa sedaj obrnili ploščo in se žanrsko preselili v nekaj bolj surovega, v indie/elektro pop, a s tokratnim koncertom se ponovno poklanjajo akustiki.

Ponudba Popust s SPAR plus kartico Redna cena
Neomi
18. 4. 2019 ob 20. uri - ODPOVEDANO!
Nadomestni termin je sreda,
8. 5. 2019, ob 20.30 uri.
15 % Redne cene si oglejte TUKAJ

Menjava vstopnic za nadomestni termin Neomi ni potrebna. V primeru neustreznosti nadomestnega termina pa je vstopnice možno:

- zamenjati za kateri drugi dogodek rednega programa v SiTi Teatru BTC (obveznem vnaprejšnji dogovor na info@sititeater.si);
- vrniti na istem prodajnem mestu in pridobiti nazaj kupnino (v primeru spletnega nakupa posredujte potrdilo p nakupu na info@sititeater.si).

Katero koli izmed možnosti je potrebno urediti najkasneje do 25.4.2019.

Popust ne velja za koncerte, kjer je to izrecno napisano. Vstopnice lahko kupite na INFO točki v BTC, v hali A in na prodajnem mestu Kompasove poslovalnice v BTC, v hali A. ponudba velja ob predložitvi SPAR plus kartice. Z eno SPAR plus kartico je možen nakup največ dveh vstopnic. Popust ne velja za nakup darilnih bonov, abonente, koncerte in posebne predstave, ki bodo posebej označene (gostovanja iz tujine, dobrodelne prireditve, Silvestrska prireditev …). Popust s SPAR plus kartico se ne sešteva z ostalimi popusti in akcijami.

Obe poslovalnici, tako INFO točka kot Kompasova poslovalnica, se nahajata v BTC-ju, hala Sever, v pritličnem nivoju. Dostopni sta s strani hale A, kjer sta Kristalna palača in SiMobil. INFO točka je dostopna prek vhoda A3 (nahaja se na desni strani na vogalu, pri dvigalu in stopnicah, ki vodijo v klet in prvo nadstropje). Kompasova poslovalnica pa skozi prvi vhod (A1), takoj za lokaloma Brunch in Mini City (enako na vogalu, pri stopnicah, ki vodijo v klet in prvo nadstropje, tudi dvigalo).

Preverite napovednik dogodkov in obiščite koncert po svojem okusu.

Imate vprašanje?

Na prodajnem mestu partnerja pokažite SPAR plus kartico in zahtevajte popust!

Z eno SPAR plus kartico lahko ugodnosti koristi cela družina.

Za več informacij pokličite 080 82 44 ali nam pišite.

Lokacija ponudnika

O ponudniku

SiTi Teater BTC

SiTi Teater BTC, Dvorana Mercurius, BTC City Ljubljana, 1000 Ljubljana

Spletna stran Klikni tukaj
Email Klikni tukaj
Telefon 070 940 940
Pišite ponudniku
Brezplačna številka 080 82 44. To je pa res en velik plus.