PrireditvePrireditve

Koncerti v SiTi Teatru

15 % popust s SPAR plus kartico

PrireditvePrireditve

Koncerti v SiTi Teatru 

SiTi za dobro musko v sezoni 2018/19 na odru SiTi Teatra BTC že sedmo leto gosti izjemne glasbenike, ki predstavljajo svoj akustičen program.

Nuška Drašček: Re-belle
Koncert posvečen Edith Piaf

Nuška Drašček je ena najbolj priljubljenih slovenskih pevk, ki občinstvo navdušuje s svojim glasom, odrsko prisotnostjo ter izredno širokim repertoarjem, ki sega vse od opere do jazza, bluesa, popa, gospela, muzikala in šansona. Po devetih letih je izdala nov samostojni album - tokrat s francoskimi šansoni, s katerimi je zaslovela Edith Piaf in s katerimi Nuška že nekaj let navdušuje na koncertnih odrih. Želja po zgoščenki s takšno tematiko se je z vsakim koncertom povečevala, saj so bili odzivi publike resnično navdihujoči. Na zgoščenki lahko prisluhnete Nuškinemu izboru šansonov, ki jih povezujejo v slovenščino prevedene pesmi Jacquesa Preverta v interpretaciji Borisa Cavazze. 

Naslov "Re-Belle" ima dvojni pomen: na eni strani opisuje Edith Piaf, "upornico", svobodno žensko, La Piaf, ki je živela po svojih pravilih in s silovitostjo "končnosti"; rdeča nit njene umetnosti je ljubezen, ki je tudi "l'oiseau rebelle, que nul ne peut t'apprivoiser" ("uporniška ptica, ki je nihče ne more udomačiti" - vzeto iz Habanere, najbolj znane arije iz opere Carmen G. Bizeta, ki je tudi ena najljubših opernih vlog Nuške Drašček in katere zgodbo opiše zadnja skladba na zgoščenki). Po drugi strani pa naslov "Re-Belle" pomeni "ponovno lepa", s čimer namiguje na ponovno obujene in minimalistične aranžmaje njenih skladb. 

Na tokratnem koncertu bomo prisluhnili uspešnicam, kot so Hymne à l'amour, L'accordéoniste, Mon manège a moi, Padam, Mon Dieu in Je ne regrette rien ter tudi malo manj znane šansone, med katerimi so Les amants d'un jour, L'homme à la moto ali Carmen's story.  

Vokal: Nuška Drašček
Klavir: Jaka Pucihar

Ponudba Popust s SPAR plus kartico Redna cena
Nuška Drašček – Re-Belle
7. 4. 2019 ob 20. uri
15 % Redne cene si oglejte TUKAJ

Alya – iz dnevne sobe
Koncert ob izidu albuma

Koncert 'Iz dnevne sobe', je glasbena poslastica in nova zgodba Alyinega ustvarjanja - tako je tudi naslov njenega najnovejšega albuma, ki je izšel letos na dan žena, tokrat pa gre za uradni koncert ob izidu albuma.

Obeta se nam prav poseben glasbeni večer z ‘okusom’, ki bo še bolj oseben, intimen in na katerem bo Alya predstavila nekaj novih pesmi, hkrati pa poslušalcem ponudila tisto najboljše iz preteklih let svojega glasbenega ustvarjanja, v drugačnih - akustičnih aranžmajih.

Po koncertu pa sledi pravo sladko razvajanje - pogostitev vseh obiskovalcev s kozarčkom 'Penine Alya', Radgonskih Goric + catering!

Število vstopnic je omejeno!

Ponudba Popust s SPAR plus kartico Redna cena
Alya – iz dnevne sobe
15. 4. 2019 ob 20h
15 % Redne cene si oglejte TUKAJ


Neomi

SiTi za dobro musko – akustični koncert

Neomi so ljubljanka skupina, ki je v slovenski prostor zaplavala v letu 2011 s prvim albumom Poglej in pesmimi, kot so Odpri oči, Čudovito ter Poglej. Sicer so od pretežno akustičnega jazz pop-a pa sedaj obrnili ploščo in se žanrsko preselili v nekaj bolj surovega, v indie/elektro pop, a s tokratnim koncertom se ponovno poklanjajo akustiki.

Ponudba Popust s SPAR plus kartico Redna cena
Neomi
18. 4. 2019 ob 20. uri
15 % Redne cene si oglejte TUKAJ

Popust ne velja za koncerte, kjer je to izrecno napisano. Vstopnice lahko kupite na INFO točki v BTC, v hali A in na prodajnem mestu Kompasove poslovalnice v BTC, v hali A. ponudba velja ob predložitvi SPAR plus kartice. Z eno SPAR plus kartico je možen nakup največ dveh vstopnic. Popust ne velja za nakup darilnih bonov, abonente, koncerte in posebne predstave, ki bodo posebej označene (gostovanja iz tujine, dobrodelne prireditve, Silvestrska prireditev …). Popust s SPAR plus kartico se ne sešteva z ostalimi popusti in akcijami.

Obe poslovalnici, tako INFO točka kot Kompasova poslovalnica, se nahajata v BTC-ju, hala Sever, v pritličnem nivoju. Dostopni sta s strani hale A, kjer sta Kristalna palača in SiMobil. INFO točka je dostopna prek vhoda A3 (nahaja se na desni strani na vogalu, pri dvigalu in stopnicah, ki vodijo v klet in prvo nadstropje). Kompasova poslovalnica pa skozi prvi vhod (A1), takoj za lokaloma Brunch in Mini City (enako na vogalu, pri stopnicah, ki vodijo v klet in prvo nadstropje, tudi dvigalo).

Preverite napovednik dogodkov in obiščite koncert po svojem okusu.

Imate vprašanje?

Na prodajnem mestu partnerja pokažite SPAR plus kartico in zahtevajte popust!

Z eno SPAR plus kartico lahko ugodnosti koristi cela družina.

Za več informacij pokličite 080 82 44 ali nam pišite.

Lokacija ponudnika

O ponudniku

SiTi Teater BTC

SiTi Teater BTC, Dvorana Mercurius, BTC City Ljubljana, 1000 Ljubljana

Spletna stran Klikni tukaj
Email Klikni tukaj
Telefon 070 940 940
Pišite ponudniku
Brezplačna številka 080 82 44. To je pa res en velik plus.