PrireditvePrireditve

Komedija pod zvezdami 2019

15 % popust s SPAR plus kartico

PrireditvePrireditve

GUSTAV FILM

Komedija pod zvezdami 2019

Ljubljanski grad, grajsko dvorišče, Grajska planota 1, od 28. 8. do 31. 8. 2019

Za ljubitelje gledališča, smeha in čarobnih poletnih noči!

Tudi letos se na Ljubljanski grad vrača tradicionalni festival Komedija pod zvezdami. V čudovitem ambientu grajskega dvorišča bo festival otvorila komedija Kuzman Profesor mlajši z jubilejno 100. ponovitvijo, sledijo Đurologija s karizmatičnim Brankom Đurićem Đurom, Predstava za vsako priložnost z Ladom Bizovičarjem in Tako ti je, mala s Tanjo Ribič.

V primeru, da zvezde ne bodo naklonjene izvedbi na prostem, bodo predstave odigrane na odru Festivalne dvorane, Vilharjeva 11 s pričetkom ob 21. uri.

Predstave Gustav filma so znane širom Slovenije, kot kakovostne predstave, ki privlačijo množice gledalcev. Celo tako, da se nekateri gledalci znova in znova vračajo in pogledajo isto predstavo tudi večkrat.

Vabljeni k obisku in podpori neodvisnemu festivalu, ki ga poganja obilo dobre volje. 

Ponudba* Cena s SPAR plus kartico Popust s SPAR plus kartico Redna cena
Profesor Kuzman mlajši; sreda, 28. 8., ob 20.30 uri 15,30 EUR 15 % 18,00 EUR
Đurologija; četrtek, 29. 8., ob 20.30 uri 17,00 EUR 15 % 20,00 EUR
Predstava za vsako priložnost; petek, 30. 8., ob 20.30 uri 17,00 EUR 15 % 20,00 EUR
Tako ti je, mala; sobota, 31. 8., ob 20.30 uri 15,30 EUR 15 % 18,00 EUR

  

 

 

*Popust je možno izkoristiti ob predložitvi SPAR plus kartice na prodajnem mestu info točka BTC – dvorana A, najkasneje dan pred predstavo. Popust ne velja na dan predstave. Popusti se med seboj ne seštevajo. Z eno SPAR plus kartico je možen nakup največ dveh vstopnic za posamezno predstavo.

 

 

Več informacij je na voljo na spletni strani www.komedijapodzvezdami.si  ali telefonski številki 041 940 920.

Profesor Kuzman mlajši – komedija o di(v)jakih in (m)učiteljih!

Ste pripravljeni na najzabavnejše šale na temo šole?

Uroš Kuzman nas v monokomediji popelje na ekskurzijo po spominih na piflanje, plonkanje, pisanje in špricanje. Uroš, edini slovenski komik z doktoratom iz matematike, je v tej krohotanja in hihitanja polni blok uri profesor, ki smo si ga vsi vedno želeli: sproščen, duhovit in ga bolj kot golo predavanje zanima to, da iz nas izvleče največ - smeha.

Dolgoletni stand-up komik, izjemno cenjen tako s strani kolegov kot strani občinstva, je širšo prepoznavnost dosegel z nastopi v oddajah Na žaru z Ladom Bizovičarjem, kjer je pošteno popekel Jana Plestenjaka in - na njegovo izrecno željo - tudi samega predsednika Boruta Pahorja. Poznamo ga tudi iz oddaje Ugriznimo znanost na RTV Slovenija in kot člana zabavnega Šaleškega študentskega okteta.

Đurologija – monokomedija, Stand up

Avtorska uspešnica Branka Đurića - Đura je doživela že več kot 300 ponovitev po vsem svetu. Na gostovanjih v ZDA, Kanadi, Avstraliji, Skandinaviji, Nemčiji, Švici, Nizozemski, državah nekdanje Jugoslavije in drugih, se je Đurologiji nasmejalo že več kot 250.000 gledalcev, karizmatični Đuro pa je s svojo karizmo, prepoznavnim bosanskim šarmom, glasbenim talentom in seveda izjemnimi igralskimi izkušnjami v večkrat razprodani Gallusovi dvorani v zadnjih dveh letih navdušil tudi številne Slovence.

Ta (anti)stand up šov, kot ga tudi označuje Đuro, je pravzaprav izbor njegovih razmišljanj, v katerem svojstveno predstavlja, kaj ga v življenju zabava in kaj moti. Ali kot pravi sam: "Na vsaki predstavi se ljudje prepoznajo v situacijah, ki jih obravnavam. Pa če se dotaknem jutranjega tuširanja ali odnosa med spoloma. S tem, ko ljudem pripovedujem o svojih občutjih, razmišljanjih, čustvih in opisujem, kar me nervira, na odru demistificiram sebe."

 Predstava je v Đurovi "materinščini" in ni primerna za gledalce mlajše od 16 let.

Predstava za vsako priložnost – komedija

Rojstni dan. God. Silvestrovo. Božič. Dan žena. Valentinovo. Dekliščina. Poroka. Druga poroka. Obletnica mature. Fotrov abraham. Občinski praznik Male vasi. Sedmina. Osmica. Dan državnosti. Ter 11. obletnica Kovaštva Peterlin.

Vse te praznike Lado Bizovičar redno in z veseljem praznuje in se jih veseli vse leto.

Zakaj in kaj je z njim narobe pa si boste kmalu lahko ogledali v novi predstavi druščine, ki je ustvarila uspešnico Slovenska muska od A do Ž, Jureta Karasa, Gašperja Konca in Lada Bizovičarja.

Tako ti je, mala – komedija

Prvi slovenski ženski stand up muzikal v katerem boste izvedeli vse, kar ste želeli vedeti o klenih Zasavkah, pomehkuženih moških, nespretnih ljubimcih, samovšečnih Balkancih in o Tanji Ribič. Nasmejali se boste zakonskim zdraham in nacionalnim nesporazumom. Drzna, smešna, iskrena izpoved igralsko pevske legende, ki se je prvič odločila stopiti na gledališki oder brez maske in ošiljenim jezikom.

Imate vprašanje?

Na prodajnem mestu partnerja pokažite SPAR plus kartico in zahtevajte popust!

Z eno SPAR plus kartico lahko ugodnosti koristi cela družina.

Za več informacij pokličite 080 82 44 ali nam pišite.

Lokacija ponudnika

O ponudniku

GUSTAV FILM produkcija in storitve d.o.o.

GUSTAV FILM produkcija in storitve d.o.o., Stegne 7, 1000 Ljubljana

Spletna stran Klikni tukaj
Email Klikni tukaj
Telefon 041 940 920
Pišite ponudniku
Brezplačna številka 080 82 44. To je pa res en velik plus.