Dnevni izletiDnevni izleti

Harry Potter v mestu mode in nogometa

16 % popust s SPAR plus kartico

Dnevni izletiDnevni izleti

Harry Potter v mestu mode in nogometa

Milano, Italija

Ogled razstave o čarobnem svetu Herryja Potterja, pred začetkom novega šolskega leta!

V Milanu, prestolnici Lombardije, ki predstavlja sinonim za visoko italijansko kulturo, v mestu s posebnim življenjskim utripom in slogom, kjer si bogata preteklost in vznemirljiva sedanjost podajata roko, letošnje poletje gostuje razstava Harry Potter, ki se je boste razveselili oboževalci tega knjižnega in filmskega junaka.

Razstava se razprostira na 1.400 kvadratnih metrih, kjer boste lahko uživali v dramatičnem prikazu filmskih setov filmov o Harryju Potterju in videli osupljivo izdelovanje kostumov, rekvizitov ter filmskih bitij. Sprehodili se boste lahko skozi najbolj znane lokacije iz filmov, med njimi skupna soba in spalnice Gryffindor™, učilnici za čarobne napoje in rastlinoslovje ter Prepovedani gozd, ki je poln izvirnih rekvizitov, kostumov in bitij, uporabljenih pri snemanju te ikonične serije filmov o Harryju Potterju. Obiskovalci boste lahko vstopili na igrišče Quidditcha™, vrgli ognjeno žogo, v učilnici za rastlinoslovje presadili svojo lastno mandragoro in obiskali Hagridovo kočo, kjer boste lahko sedli v njegov ogromen naslanjač.

Veljavnost: 10. 7. do 2. 9. 2018

Ponudba
Cena s SPAR plus kartico
Popust s SPAR plus kartico Redna cena
Harry Potter in Milano 69,00 EUR 16 % 57,90 EUR

 

 

Ponudba vključuje:

  • 1-dnevni izlet in ogled Milana za 1 osebo;
  • vstopnico za razstavo Harry Potter;
  • prevoz s turističnim avtobusom po programu;
  • zunanji ogledi po programu;
  • osnovno nezgodno zavarovanje;
  • spremstvo, vodenje ter organizacija izleta;
  • vključena prijavnina.

Odhodi:

  • 20. 8. 2018, 
  • 27. 8. 2018,
  • 3. 9. 2018.

Vstopno mesto: Ljubljana iz parkirišča Dolgi most

Program:

Odhod v zgodnjih jutranjih urah z dogovorjenega mesta. Vožnja v smeri Italije mimo Trsta in Benetk čez Padsko nižino, mimo Verone do Milana. Ogled bomo pričeli na veličastnem trgu Piazza Duomo z istoimensko stolnico, ki je največja gotska mojstrovina v Italiji in tretja največja cerkev v Evropi. Po ogledu se bomo sprehodili pod arkadami galerije Vittorio Emanuele, kjer se vrstijo najlepše modne trgovine svetovno znanih blagovnih znamk. Ustavili se bomo v eni izmed pravih kavarn, ker brez kapučina v Milanu ne gre. Sprehodili se bomo do slovite milanske operne hiše – Teatro alla Scala. Po ogledu mesta si bomo privoščili nekaj prostega časa za uživanje v odlični kulinarični ponudbi in nakupih ter se ob dogovorjeni uri zbrali pri milanskem slavoloku - Arco della Pace, od koder se bomo odpravili proti milanskem razstavišču Fabbrica del Vapore, kjer bomo z ogledom razstave Harry Potter skupaj zaključili naše "popotovanje" po Milanu. Sledi nočna vožnja nazaj do Slovenije.

Za več informacij se obrnite neposredno na ponudnika storitev na telefonsko številko 080 62 62 ali pišite na elektronski naslov info@klik2go.si.

Imate vprašanje?

Na prodajnem mestu partnerja pokažite SPAR plus kartico in zahtevajte popust!

Z eno SPAR plus kartico lahko ugodnosti koristi cela družina.

Za več informacij pokličite 080 82 44 ali nam pišite.

Lokacija ponudnika

O ponudniku

www.Klik2go.si
Spletna stran Klikni tukaj
Email Klikni tukaj
Telefon 080 62 62
Pišite ponudniku
Brezplačna številka 080 82 44. To je pa res en velik plus.