PrireditvePrireditve

Gledališče Glej - Ljubljana

1 + 1 gratis s SPAR plus kartico

PrireditvePrireditve

Sparova predstava: Potencialna predstava

Potencialna predstava je opis predstave, ki se nikoli ne zgodi. Sestavljena je iz treh delov: (A) napisanega dela, (B) improviziranega dela in (C) kratkega napisanega zaključka. V (A) performerji nagovarjajo občinstvo, namerno uporabljajo nejasen jezik, izogibajo se rabi spola in tako prevprašujejo predsodke občinstva do določenih družbenih vlog in puščajo prostor, da si lahko občinstvo predstavlja lastno imaginarno resničnost. V (B) občinstvo nagovarja performerke, deli lastne perspektive, izmenjuje različne poglede in jih sopostavlja. Nato (C), kot nadgradnja prvega dela, občinstvu ponudi priložnost za ponoven premislek lastnih miselnih postopkov. Potencialna predstava raziskuje, kako naš um zapolnjuje praznine glede na osebne kontekste, vedenje in okoliščine. Na ta način se razkrijejo kulturni, politični in spolni predsodki, in občinstvo ima možnost, da na novo premisli lastno percepcijo, ki vpliva na to, kako gleda na svet.

Predstava je v angleškem jeziku.

Ponudba Popust s SPAR plus kartico Redna cena
(za Glejeve produkcije)
Potencialna predstava
9. 12. 2017 ob 20.00 uri
1 + 1 GRATIS* Redna cena - 7,00 EUR 
študenti, dijaki in upokojenci - 7,00 EUR

 

 

 

 *1+1 GRATIS velja za vstopnice kupljene po redni ceni, za dijake, študente in upokojence. Ne velja za vstopnice za otroke in za brezposelne. Cena za otroške vstopnice je 5,00 EUR, za brezposelne pa 0 EUR (s potrdilom). 1+1 GRATIS pomeni, da ob nakupu ene vstopnice po redni ceni, drugo vstopnico za isto predstavo prejmete brezplačno. Ob nakupu ene vstopnice prejmete gratis drugo vstopnico iste vrednosti. Popusti se ne seštevajo.Predstave

 

 

Ponudba Popust s SPAR plus kartico
Na vse predstave produkcije Glej   20 %


Ponudbe veljajo izključno za predstave produkcije gledališča Glej ob predložitvi SPAR plus kartice na prodajnem mestu Gledališča Glej. Število vstopnic je omejeno.

 

Aktualni spored predstav >>

Imate vprašanje?

Na prodajnem mestu partnerja pokažite SPAR plus kartico in zahtevajte popust!

Z eno SPAR plus kartico lahko ugodnosti koristi cela družina.

Za več informacij pokličite 080 82 44 ali nam pišite.

Lokacija ponudnika

O ponudniku

Gledališče Glej

Gledališče Glej, Gregorčičeva 3, 1000 Ljubljana

Spletna stran Klikni tukaj
Email Klikni tukaj
Telefon 01 251 66 79
Pišite ponudniku
Brezplačna številka 080 82 44. To je pa res en velik plus.

Želite prejemati kupone s popusti v trgovinah Spar?

Želite prejemati kupone tudi na svoj telefon preko SMS sporočil? Vpišite spodnje podatke in kliknite Pošlji.

Kuponi s popusti, ki jih pošiljamo na vaš elektronski naslov, se lahko razlikujejo od kuponov, ki jih pošiljamo na mobilni telefon. VEČ vaših kontaktnih podatkov bomo imeli, več kuponov vam bomo imeli možnost poslati!