PrireditvePrireditve

Gledališče Glej - Ljubljana

1 + 1 gratis s SPAR plus kartico

PrireditvePrireditve

Sparova predstava: Britev

Britev: duet za performerja in njegov karakter je predstava Boruta Bučinela in koreografa Sebastjana Stariča, ki se prek prepleta plesnega, gledališkega in meta-plesno-gledališkega področja spopada z vprašanjem umestitve pravega moškega v sodobno družbo. Kdo je pravi moški, kakšna je vloga pravega moškega danes, je Borut Bučinel pravi moški, je to mogoče Sebastjan Starič, kaj je potemtakem nepravi moški? Je raziskovanje s pomočjo gledališkega izraza sploh pravi način, kako odgovoriti na ta vprašanja?

Borut Bučinel se s pomočjo fizično zahtevne koreografije prebija prek asociativnega minskega polja moškosti in ob tem neizogibno trči v meje lastne moškosti in karakterja, ki se jih ne da preseči drugače kot s kančkom humorja in samoironije.

Borut Bučinel in Sebastjan Starič sta se prek odra in giba spoznala pred več kot petnajstimi leti v DIC-u v vlogi učenca in mentorja ter v prijateljskem odnosu ostala vse odtlej. Pri predstavi Britev sta se ponovno znašla v podobnem položaju, le da se danes oba poklicno ukvarjata z umetnostjo, sta nekoliko bolj zrela in imata za seboj več življenjskih izkušenj. Pri ustvarjanju se jima je pridružil še dramaturg in režiser Marko Bratuš, ki je predstavi zagotovil tretje, nekoliko nevtralnejše oko.

Ponudba Popust s SPAR plus kartico Redna cena
(za Glejeve produkcije)
Britev
18. 1. 2018 ob 20.00 uri
1 + 1 GRATIS* Redna cena - 7,00 EUR 
študenti, dijaki in upokojenci - 7,00 EUR

 

 

 

 *1+1 GRATIS velja za vstopnice kupljene po redni ceni, za dijake, študente in upokojence. Ne velja za vstopnice za otroke in za brezposelne. Cena za otroške vstopnice je 5,00 EUR, za brezposelne pa 0 EUR (s potrdilom). 1+1 GRATIS pomeni, da ob nakupu ene vstopnice po redni ceni, drugo vstopnico za isto predstavo prejmete brezplačno. Ob nakupu ene vstopnice prejmete gratis drugo vstopnico iste vrednosti. Popusti se ne seštevajo.Predstave

 

 

Ponudba Popust s SPAR plus kartico
Na vse predstave produkcije Glej   20 %


Ponudbe veljajo izključno za predstave produkcije gledališča Glej ob predložitvi SPAR plus kartice na prodajnem mestu Gledališča Glej. Število vstopnic je omejeno.

 

Aktualni spored predstav >>

Imate vprašanje?

Na prodajnem mestu partnerja pokažite SPAR plus kartico in zahtevajte popust!

Z eno SPAR plus kartico lahko ugodnosti koristi cela družina.

Za več informacij pokličite 080 82 44 ali nam pišite.

Lokacija ponudnika

O ponudniku

Gledališče Glej

Gledališče Glej, Gregorčičeva 3, 1000 Ljubljana

Spletna stran Klikni tukaj
Email Klikni tukaj
Telefon 01 251 66 79
Pišite ponudniku
Brezplačna številka 080 82 44. To je pa res en velik plus.

Želite prejemati kupone s popusti v trgovinah Spar?

Želite prejemati kupone tudi na svoj telefon preko SMS sporočil? Vpišite spodnje podatke in kliknite Pošlji.

Kuponi s popusti, ki jih pošiljamo na vaš elektronski naslov, se lahko razlikujejo od kuponov, ki jih pošiljamo na mobilni telefon. VEČ vaših kontaktnih podatkov bomo imeli, več kuponov vam bomo imeli možnost poslati!