Dnevni izletiDnevni izleti

Enodnevna vstopnica za obisk zabaviščnega parka Gardaland!

16 % popust s SPAR plus kartico

Dnevni izletiDnevni izleti

Enodnevna vstopnica za obisk zabaviščnega parka Gardaland!

Gardaland, Italija

V letu 2019 vas čaka čarobna sezona! Odkrijte čarobne novosti in uživajte v čudovitem potovanju! 

Doživite nepozaben dan, poln dogodivščin in adrenalina v zabaviščnem parku, ki so ga zaznamovali svetovno znani Blue tornado, X-Raptor, Oblivion – Black hole, Inferis, Shaman in številne druge atrakcije.

Za najmlajše je poskrbljeno v posebnem delu, imenovanem Fantasy Kingdom, kjer lahko raziskujete drevesno hišo zmaja Peteršiljčka, se zabavate z ostalimi igrali in maskotami parka ali obiščete Kung Fu Panda academy. V letošnjem letu so se Pujsi Pepi v njeni deželi pridružili mlajši bratec Jure, ovčka Olja, ki je ena izmed njenih najboljših prijateljic in pes Peter.

V parku je poskrbljeno tudi za žejne in lačne, tako da potrebujete samo še nekaj dobre volje in zabava se lahko prične! 

Ponudba
Cena s SPAR plus kartico
Popust s SPAR plus kartico Redna cena
Enodnevna vstopnica
za obisk parka Gardaland
  
32,00 EUR 16 % 38,00 EUR

 

 

 

Cena velja za eno osebo. Popusti se med seboj ne seštevajo in se izključujejo z ostalimi morebitnimi akcijami in popusti. 

Ponudba vključuje 1x enodnevno vstopnico za obisk zabaviščnega parka Gardaland.

Otroci do višine 1 m imajo brezplačen vstop.

Ugodnost velja do 3. 11. 2019. 

Pomembno: 

  • Kupon ne velja kot vstopnica!
  • Po nakupu boste na svoj elektronski naslov prejeli voucher; voucher, ki velja kot vstopnica, boste prejeli v roku 2 delovnih dni od nakupa;
  • Vračilo voucherjev (dokument ponudnika, poslan po e-pošti) ni možno.
  • Odpiralni čas Gardalanda: www.gardaland.it/en/useful-info/calendar

Za več informacij pišite na info@klik2go.si ali pokličite na telefonsko številko 041 601 111.

NOVO v letu 2019:

Čarobni gozd: Zlobna čarovnica načrtuje, da bo začarani gozd in vse njegove prebivalce spremenila v kamen - čarovnik Gardaland potrebuje vašo pomoč, da razbije urok in jo ustavi! 

Sequoia magic loop: Vznemerljiva vožnja z vlakcem, ki doseže višino približno 30 m in opravi serijo 180° lupingov, ki vas obračajo na glavo.

Magic show: odkrijte čudovit svet, ki ga je ustvaril čarovnik. Neverjetna predstava združuje neverjetne posebne efekte, akrobacije in plesne sete, ki vas bodo navdušili.

32 adrenalinskih voženj, od tega 7 roller coasterjev in 3 vodne vožnje. Roller coasterji so med bolj priljubljenimi atrakcijami adrenalinskega parka. Blue tornado s hitrostjo supersoničnega leta, vas bo ponesel na misijo, ki vam bo vzela dih, raptor vam bo dal pravo dozo adrenalina s hitro vožnjo, tudi na glavo, in vam vzel dih z navidez nepremagljivimi ovirami med dirko za preživetje, navdušili pa vas bodo tudi Magic Mountain, Sequoia Adventure, Orto Bruco in Mammut

Adrenalinski navdušenci bodo našli užitek v atrakciji Šaman, Space Vertigo, ki vas počasi ponese v vesolje, a padec na trda tla je hiter in nepričakovan, Magic House in glavna atrakcija leta 2016 Oblivion: Črna luknja, ki predstavlja skrivnostno povezavo med našim svetom in tistim, ki je na drugi strani - podajte se na potovanje v vrtoglave višine.

Avanture so vam na voljo v Atlantidi, kjer s čolnom odkrijete izgubljeno mesto Atlantida in njene skrivnosti, Colorado Boat, kjer izkusite dereče vode rek Kolorada in se spuščate po slapovih, Jungle Rapids, Magic Hause, Ramses: II Risveglio, Saltomato, Leteči otok, Transgardaland express, Monorotaia in Ortobruco Tour.

Otroci bodo navdušeni nad Deželo Pujse Pepe! Zabavali pa se bodo lahko tudi v ostalih fantazijskih deželah Petra Pana, Super Baby avanture, Prezzemolo magični vasi, Zabavni ekspres deželi, Otroški piratski deželi, Kung Fu Panda akademiji, Deželi Baby Pilota, Doremi kmetiji in Vola letalu. Lahko se sprehodite tudi po magičnih poteh Fantasy kingdoma kjer je svet glavnega lika Prezzemola oz. Peteršiljčka preprosto prečudovit. 

Imate vprašanje?

Na prodajnem mestu partnerja pokažite SPAR plus kartico in zahtevajte popust!

Z eno SPAR plus kartico lahko ugodnosti koristi cela družina.

Za več informacij pokličite 080 82 44 ali nam pišite.

Lokacija ponudnika

O ponudniku

www.Klik2go.si
Spletna stran Klikni tukaj
Email Klikni tukaj
Telefon 041 601 111
Pišite ponudniku
Brezplačna številka 080 82 44. To je pa res en velik plus.