Večdnevni oddihVečdnevni oddih

Costa Brava in Barcelona

Veljavnost ponudbe od 13. 8. 2018 do 23. 10. 2018

Večdnevni oddihVečdnevni oddih

Krompirjeve počitnice: Costa Brava in Barcelona

Živahnost, stil in šarm

7-dnevni izlet, od 26. 10. do 1. 11. 2018
Ugodnost velja na dan odhoda: 26. 10. 2018

Ponudba Cena s SPAR plus kartico Popust s SPAR plus kartico Redna cena
Krompirjeve počitnice: Costa Brava in Barcelona 249,00 EUR  24 %   329,00 EUR


Ponudba vključuje:

 • 7 dnevni izlet v Barcelono in Costa Bravo za 1 osebo
 • 4x nočitev v dvoposteljni sobi hotela 4* za 1 osebo
 • 4x polni penzion za 1 osebo
 • Prevoz s sodobnim turističnim avtobusom po programu
 • Zunanji ogledi po programu, turistično spremljanje in organizacija izleta
 • Vse cestnine in pristojbine
 • Osnovno nezgodno zavarovanje in DDV
 • Prijavnina vključena v ceno
 • Odhod iz Ljubljane in Sežane

Program:

1. dan  (26. 10.): Ljubljana–Italija–Monako

V zgodnjih popoldanskih urah se bomo zbrali na Dolgem Mostu in od tam krenili proti španski pokrajini Kataloniji. Pot nas bo vodila mimo številnih znanih italijanskih mest, kot so Benetke, Verona in Genova. V večernih urah bomo prečkali italijansko-francosko mejo ter se počasi spustili v Monako. Sledil bo sprehod do Oceanografskega inštituta, katedrale in knežje palače. Z avtobusom se bomo zapeljali po progi Formule 1 in naš postanek v Monaku končali pred slavnim kazinojem, ki vedno na ogled ponudi luksuzna vozila. Sledi nočna vožnja do francosko-španske meje.

2. dan (27. 10.): Francija–Lloret de Mar

V dopoldanskih urah bomo prečkali francosko-špansko mejo in pot nadaljevali proti znanemu katalonskemu letovišču Lloret de Mar. Ob prihodu v hotel nas bo pričakalo kosilo, sledilo bo prosto popoldne, ki ga lahko preživimo na čudoviti lokalni peščeni plaži. Večerja in nočitev.

3. dan (28. 10.): Lloret de Mar–Barcelona–Lloret de Mar

Po zajtrku si bomo ogledali katalonsko prestolnico Barcelono. Pot nas bo za začetek vodila mimo bikoborske arene Monumental, nato pa sledi prvi postanek za zunanji ogled nedokončanega templja svete družine – Sagrada Familia. Sledi avtobusni ogled znamenitosti v središču mesta – Arc de Triuph, Placa de Catalunya, Casa Mila ter Casa Batlo. Pot nas bo nato vodila proti drugemu »templju« Barcelone – stadion Camp Nou. Prosti čas za ogled stadiona (doplačilo). Ogledali si bomo še olimpijski grič Montjuich ter naš ogled sklenili na najbolj znani ulici v Barceloni, slavni La Rambli, na kateri je tudi slovita tržnica Boquerija. Prosti čas za samostojno raziskovanje mesta. Sledi vožnja v hotel. Večerja in nočitev.

4. dan (29. 10.): Monserat in Barcelona

Peti dan se bomo podali na katalonsko sveto goro Monserat (doplačilo), kjer stoji samostan s čudovitimi razgledi na pokrajino, tu pa hranijo kipec črne Marije. Monserat velja za najsvetejši kraj Kataloncev, vsak Katalonec mora vsaj enkrat letno na goro. Popoldan pa bomo namenili za še en skok v Barcelono, kjer boste lahko v prostem času uživali v središču mesta. Pozno popoldan povratek nazaj proti hotelu. Večerja in nočitev.

5. dan (30. 10.): Tossa de Mar-Figueres-Girona

Po zajtrku nas bo pot vodila do majhnega ribiškega mesta Tossa de Mar, kjer se bomo sprehodili do trdnjave, ki se bohoti nad obalo. Sledil bo prosti čas za samostojni sprehod ob obali. Po ogledu se bomo zapeljali do hotela kjer bo čas za kosilo. Po kosilu se bomo odpravili do bližnjega Figueresa (doplačilo), mesta kjer se je rodil in deloval Salvador Dali. Sledil bo ogled muzeja in nekaj prostega časa, da začutite utrip mesteca. Na poti proti hotelu pa se bomo ustavili v  bližnji Gironi (doplačilo). Mesto velja za španske Benetke, prav tako pa vse goste navduši mogočna gorska katedrala Matere Božje iz 11. stoletja. Kratek sprehod bomo zaključili na trgu neodvisnosti v središču mesta. Sledil bo prosti čas za samostojno raziskovanje mesta. Povratek v hotel in večerja.

6. dan (31. 10.): Lloret de Mar–Cannes

Po zajtrku se bomo odpravili proti domu, vendar pot ne bo minila brez postankov. Za začetek se bomo ustavili v mestecu Grass, kjer si bomo ogledali eno izmed slavnih parfumerij v mestu, kjer vam bodo lokalni mojstri pokazali način priprave parfuma, seveda pa boste imeli možnost nakupa francoskih dišav. Sledil bo še skok v mondeno mesto Cannes, ki je znano po filmskem festivalu. Ob Azurni obali se bomo sprehodili do festivalne palače, nato sledi malo prostega časa. Povratek na avtobus in nočna vožnja proti domu.

7. dan (1. 11.): Francija–Italija–Slovenija     

Nočna vožnja proti Sloveniji. Prihod v Ljubljano v zgodnjih dopoldanskih urah. 

Vstopna mesta:

 • Ljubljana parkirišče pri obračališču mestnega prometa Dolgi most ob 15.00 uri
 • Sežana izpred hotela Safir ob 16.00 uri

Odhod: 26. 10. 2018

Imate vprašanje?

Na prodajnem mestu partnerja pokažite SPAR plus kartico in zahtevajte popust!

Z eno SPAR plus kartico lahko ugodnosti koristi cela družina.

Za več informacij pokličite 080 82 44 ali nam pišite.

Lokacija ponudnika

O ponudniku

www.Klik2go.si
Spletna stran Klikni tukaj
Email Klikni tukaj
Telefon 080 62 62
Pišite ponudniku
Brezplačna številka 080 82 44. To je pa res en velik plus.