Večdnevni oddihVečdnevni oddih

Center fizioterapije hotela Zdravilišče Laško

20 % popust s SPAR plus kartico

Večdnevni oddihVečdnevni oddih

Fizioterapija v Thermani Laško, hotel Zdravilišče Laško 

Z izvajanjem fizioterapije v Zdravilišču Laško so pričeli leta 1953, ko je bil ustanovljen Zavod za medicinsko rehabilitacijo Laško. Nadaljnji razvoj terapije je sledil predvsem potrebam zdravstvene službe in je bil v veliki meri plod sodelovanja z ortopedsko, kasneje nevrološko, travmatološko in nevrokirurško kliniko v Ljubljani, regionalnimi bolnišnicami in zdravstvenimi domovi po vsej Sloveniji.

Po letu 1981 se je v okviru sporazuma slovenskih zdravilišč in zdravstva nadaljevala strokovna obravnava bolnikov, predvsem z obolenji gibal s področja ortopedije, travmatologije, nevrologije in nevrokirurgije.

Danes fizikalno terapijo zagotavljajo pacientom, ki k njim prihajajo na stacionarno zdraviliško zdravljenje, na ambulantno zdraviliško zdravljenje, na ambulantno fizioterapijo, na obnovitveno rehabilitacijo in vsem ostalim gostom. Njihovim pacientom nudijo zdravljenje z ustreznimi metodami in tehnikami fizikalne terapije. Izvajajo vse postopke kinezioterapije, elektroterapije, termoterapije, hidroterapije, magnetoterapije, hipobarične terapije in masaže. Pri postopkih balneoterapije s pridom izkoriščajo naravni dejavnik njihove akratotermalne vode s temperaturo 32 - 35°C. V vodi izvajajo strokovno vodeno skupinsko terapevtsko vadbo, ki je prilagojena posameznikom. Izvajajo tudi individualna razgibavanja v Hubbardovi banji, podvodne masaže ter lokalne in ohlajevalne kopeli. 

Fizioterapevti se redno udeležujejo strokovnih izobraževanj, tečajev in delavnic, ki jim dajejo možnost učenja specialnih tehnik in pridobivanja novega znanja, predvsem na področju manualne terapije.

Imetniki Spar plus kartice lahko tokrat koristijo ugodnost za storitev  Bownove terapije in Terapije z udarnimi valovi.

Bownova terapija

Bownova terapija je nežna manualna terapija, namenjena fizični in energijski stimulaciji telesa. Spodbudi procese samozdravljenja, zmanjšuje bolečino in sprošča. Terapija se izvaja z rokami na golo kožo (brez olj) ali prek tanjših oblačil na različnih delih telesa.

Učinkovita je pri odpravljanju limfnih zastojev, težavah s komolcem ali kolenom (bolečine, poškodba, teniški komolec), je del rehabilitacijskega programa po kapi, lajša nosečniške težave, kot so bolečine v križu, otekanje nog, slabost. Učinkovitost metode je izredno široka. Bownova terapija se vse pogosteje uporablja pri lajšanju simptomov Parkinsonove bolezni, multiple skleroze, sindromu kronične utrujenosti in drugih sistemskih obolenjih. 

Ugodno vpliva na avtonomni živčni sistem, zato velikokrat izboljša prebavo,  poveča psihično umirjenost, izboljša koncentracijo. Na blage poteze se zelo dobro odzivajo tudi dojenčki in otroci. Terapija lahko ublaži krče pri dojenčkih, zmanjša nemir, sprošča mišično napetost.

Ponudba velja v terminu od 7. 1. do 31. 3. 2019.

Ponudba Cena s SPAR plus kartico Popust s SPAR plus kartico Redna cena
Bownova terapija (55 min) 37,60 EUR 20 % 47,00 EUR

 

 

 

Ugodnosti se ne seštevajo in ne veljajo skupaj z drugimi morebitnimi akcijami in popusti.

Terapija z udarnimi valovi (1 obravnava)

Gre za NOVO metodo zdravljenja, terapijo z udarnimi valovi, ki si zaradi dobrih rezultatov z veliko hitrostjo utira pot na področju zdravljenja akutnih in kroničnih bolečin. Gre za visoko tehnološko dovršeno in neinvazivno terapijo, pri kateri se uporabljajo udarni valovi, ti pa v tkivu vzpostavljajo in okrepijo procese celjenja ter omogočijo kakovostno regeneracijo. Terapija je zelo učinkovita pri različnih motnjah mišično skeletnega sistema.

Torej … Imate bolečine v rami? Ahilovi tetivi? Vas morda pesti trn v peti ali teniški komolec? Se želite znebiti bolečih točk v mišicah? Potem preizkusite terapijo z udarnimi valovi in morda končno najdete rešitev za vaše težave ...

Ponudba velja v terminu od 1.4. do 11. 7. 2019.

Ponudba Cena s SPAR plus kartico Popust s SPAR plus kartico Redna cena
Terapija z udarnimi valovi (1 obravnava) 40,00 EUR 20 % 50,00 EUR

 

 

 

Ugodnosti se ne seštevajo in ne veljajo skupaj z drugimi morebitnimi akcijami in popusti.

Dodatne informacije in rezervacije: 03 734 5150 ali fizioterapija.info@thermana.si , od ponedeljka do petka med 7.00 – 14.00 uro, ob sobotah od 8.00 do 12.00 ure.

 

Imate vprašanje?

Na prodajnem mestu partnerja pokažite SPAR plus kartico in zahtevajte popust!

Z eno SPAR plus kartico lahko ugodnosti koristi cela družina.

Za več informacij pokličite 080 82 44 ali nam pišite.

Lokacija ponudnika

O ponudniku

Thermana d.d.

Thermana d.d., Zdraviliška cesta 6, 3270 Laško

Spletna stran Klikni tukaj
Email Klikni tukaj
Telefon 03 423 22 00
Facebook Klikni tukaj
Twitter Klikni tukaj
Pišite ponudniku
Brezplačna številka 080 82 44. To je pa res en velik plus.