Večdnevni oddihVečdnevni oddih

Bivanje v Apartmajih Triglav, Bohinj in smučanje na najboljših smučiščih Julijskih Alp

do 34 % popust s SPAR plus kartico

Večdnevni oddihVečdnevni oddih

Bivanje v Apartmajih Triglav, Bohinj in smučanje na najboljših smučiščih Julijskih Alp

Popolnoma prenovljeni Apartmaji Triglav so svoja vrata odprli v zadnjem tednu meseca julija 2019. S prenovo je zavzeta ekipa objekt odela v novo podobo ter ustvarila čudovit občutek domačnosti in gostoljubja.

Apartmaji Triglav ležijo na robu polja Bohinjskega jezera v Stari Fužini, od koder se lahko odpravite na krajši sprehod do jezera. Mirna lega, čudoviti razgledi na jezero in okoliško hribovje bo navdušilo vse, ki si želite mir in tesen stik z naravo.

Za goste je na voljo 27 različnih apartmajev, od manjših do večjih apartmajev za družine. Vsi apartmaji imajo balkon. Opremljeni so s kuhinjo, kopalnico, satelitsko televizijo in brezplačnim brezžičnim dostopom do interneta. Gostom je na razpolago tudi restavracija z veliko teraso in pogledom na jezero, kjer lahko uživate v dovršenih gurmanskih stvaritvah, s poudarkom na slovensko in lokalno kulinariko. 

Do smučišč Vogel in Soriška Planina je na voljo brezplačen smučarski avtobus, izpred Apartmajev Triglav. 

Ponudba velja od 3. 1. 2020 do 31. 3. 2020 oz. do zaključka smučarske sezone.

Ponudba
Cena s SPAR plus kartico
Popust s SPAR plus kartico Redna cena
1x nočitev s polpenzionom + 2-dnevna smučarska karta za eno osebo (odrasli) 118,00 EUR 29 % od 167,00 EUR
1x nočitev s polpenzionom + 2-dnevna smučarska karta za eno osebo (otroci) 55,00 EUR 34 % od 83,00 EUR

 

 

 

*Ugodnosti se ne seštevajo in ne veljajo skupaj z drugimi morebitnimi akcijami in popusti.

 

 

Ponudba vključuje:

 • 1x nočitev s polpenzionom za eno osebo;
 • 2-dnevna smučarska karta za smučišče Vogel ALI 2-dnevna smučarska karta Julijske Alpe (smučarski karti se med seboj izključujeta)*;
 • smučarski avtobus izpred Apartmajev Triglav do smučišča Vogel ali Soriška Planina;
 • brezplačna uporaba WIFI;
 • brezplačno zunanje parkirišče ob hotelu. 

Ponudba vključuje Ski pass VOGEL ALI v primeru slabih vremenskih razmer se lahko odločite za Ski pass Julijske Alpe, ki omogoča smučanje v kar 3 različnih državah, na 14 smučiščih**.

Ugodnosti za otroke:

 • otroci do 6. leta v sobi z dvema odraslima: BREZPLAČNO.

Doplačila:

 • turistična taksa 2,00 EUR na osebo, na noč;
 • hišni ljubljenčki (pes) 10,00 EUR na noč.

Opombe:

* Pri več dnevnem bivanju (4 noči ali več) je možno kombinirati obe karti (2 dni smučanja na Voglu, 2 dni smučanja na drugih smučiščih).

**Ski pass Julijske Alpe omogoča smučanje na naslednjih smučiščih:

 • Slovenija: Soriška Planina (oddaljenost: 25 km), Kranjska Gora (oddaljenost: 65 km), Krvavec (78 km), Cerkno, Kanin/Sella Nevea
 • Italija: Tarvisio, Sella Nevea/Kanin, Zoncolan, Piancavallo, Forni di Sopra, Sauris
 • Avstrija: 3Laendereck, Innerkrems, Goldeck

Za več informacij pišite na info@alpinia-group.si  ali pokličite +386 51 328 082.

Namigi za izlete, predlogi za oglede znamenitosti in spoznavanje Bohinja z okolico

Slap Savica - Slap Savica je eden izmed najbolj znanih slovenskih slapov. Običajna pot do njega je izpred parkirišča pri domu Savica, od koder vas loči do slapa le 20 minut prijetne hoje. Posebnosti poti k slapu Savica so kamnite stopnice, ki jih je natanko 553. Pot vodi navzgor po lepo urejeni in vzdrževani stezi. Slap Savica je po tipu dvopramenski slap. Levi pramen je visok 78 m, desni, ki je nižji pa 25 m. Največ pretoka je spomladi in jeseni.

Korita Mostnice in dolina Voje – dva kilometra dolga in slikovita korita, polna zanimivih dokazov o ustvarjalnosti narave. Mostnica je alpska rekla s koriti in slapovi, ki skozi dolino Voje in vse do Stare Fužine ponujajo na ogled zanimivo ustvarjalnost narave. Raziščite čudoviti svet, ki se vam ponuja na dosegu rok in si privoščite sprehod po dišečem gozdu v družbi ptičjega petja in žuborenja gorske rečice. Raziskovanje začnete v Stari Fužini (vse poti so označene), od cerkve sv. Pavla, iz središča vasi mimo Zoisove graščine ali od parkirišča na Vorančkovci.

Vogel – na Vogel se odpeljete na panoramsko vožnjo z gondolo in uživate v fantastičnem razgledu na Julijske Alpe in Bohinj. Vogel je idealno izhodišče za krajše in daljše pohodniške ture (več kot 1000 metrov nad Bohinjskim jezerom, možen najem vodnika) ter zimska doživetja. Pozimi se Vogel prelevi v cenjeno visokogorsko smučarsko središče z naravnim snegom in prekrasnim razgledom. Ponujajo vam pester nabor zimskih aktivnosti za vsak okus (smučanje, deskanje na snegu, turna smuka, free ski, tek na smučeh, sankanje, airboarding, zimski polet z jadralnim padalom) in za različne nivoje znanja. Malčkom je ves čas na voljo brezplačen otroški park, ljubiteljem drznih akrobacij pa snežni park.

Bohinjsko jezero - leži v ledeniško izoblikovani jezerski skledi in premore skoraj 100 milijonov kubičnih metrov vode. Po stari bohinjski šali le za en »škaf«, če je ta zadosti velik. Jezerska kotanja, ki se strmo spušča, je nerazčlenjena in brez plitvin. Pretočno jezero se poleti na površini segreje do 22°C, pozimi pa pogosto tudi zamrzne. Gladina vode se ob močnem deževju zviša za 2 do 3 m. Bohinjsko jezero je za ljubitelje vodnih aktivnosti primerno v vseh letnih časih. V toplejših mesecih lahko v njem plavate, se vozite s čolnom, srfom, kajakom ali kanujem, lovite ribe in se potapljate. Privoščite si lahko čudovito panoramsko vožnjo s turistično ladjo ali pa samo sproščujoč sprehod ob njegovi obali.

Cerkev sv. Janeza Krstnika - prek 700 let stara cerkev spada med najlepše primerke slovenskega srednjeveškega stavbarstva in stenskega slikarstva. v cerkvi in pred njo najdemo ene najstarejših fresk na slovenskem. Predstavlja slogovno časovno potovanje od romantike do baroka; je svetovno pomemben spomeniško varovan kulturno zgodovinski spomenik Bohinja; zagotovo se je prostor zdel zanimiv tudi prvim prebivalcem Bohinjske doline, saj so ob cerkvi našli arheološke najdbe od 1. do 5. stoletja našega štetja.

Zlatorogova pravljična pot – zabavna, izobraževalna in ustvarjalna tematska pot za otroke, od maja do oktobra; krožna pot, kjer obiščete 9 bohinjskih pravljičnih junakov. Po poti zbirate žige v knjižico, prebirate pravljice, opazujete naravo in preizkušate gibalne sposobnosti.

Imate vprašanje?

Na prodajnem mestu partnerja pokažite SPAR plus kartico in zahtevajte popust!

Z eno SPAR plus kartico lahko ugodnosti koristi cela družina.

Za več informacij pokličite 080 82 44 ali nam pišite.

Lokacija ponudnika

O ponudniku

Alpinia, Turistično podjetje, d.o.o., Ukanc 132, 4265 Bohinjsko Jezero

Spletna stran Klikni tukaj
Email Klikni tukaj
Facebook Klikni tukaj
Pišite ponudniku
Brezplačna številka 080 82 44. To je pa res en velik plus.