Večdnevni oddihVečdnevni oddih

Apartmaji Triglav, Bohinj

do 54 % popust s SPAR plus kartico

Večdnevni oddihVečdnevni oddih

Apartmaji Triglav, Bohinj

Popolnoma prenovljena Apartmajska hiša je svoja vrata odprl v zadnjem tednu meseca julija 2019. S prenovo je zavzeta ekipa objekt odela v novo podobo ter ustvarila čudovit občutek domačnosti in gostoljubja.

Apartmajska hiša leži na robu polja Bohinjskega jezera v Stari Fužini, od koder se lahko odpravite na krajši sprehod do jezera. Mirna lega, čudoviti razgledi na jezero in okoliško hribovje bo navdušilo vse, ki si želite mir in tesen stik z naravo.

V aparthotelu je na voljo 27 različnih apartmajev, od manjših do večjih apartmajev za družine. Vsi apartmaji imajo balkon. Opremljeni so s kuhinjo, kopalnico, satelitsko televizijo in brezplačnim brezžičnim dostopom do interneta. Gostom je na razpolago tudi restavracija z veliko teraso in pogledom na jezero, kjer lahko uživate v dovršenih gurmanskih stvaritvah, s poudarkom na slovensko in lokalno kulinariko. 

Ponudba velja od 30. 10. 2019 do 29. 2. 2020.

Ponudba
Cena s SPAR plus kartico
Popust s SPAR plus kartico Redna cena
1x nočitev za 2 osebi z vključenim zajtrkom 65,00 EUR

od 46 %

do 54 %

od 120,00 EUR

do 140,00 EUR
2x nočitev za 2 osebi z vključenim zajtrkom in
1x gurmanska večerja s tremi hodi za dve osebi v času bivanja
168,00 EUR

od 46 %

do 49 %

od 310,00 EUR

do 330,00 EUR

 

 

 

*Ugodnosti se ne seštevajo in ne veljajo skupaj z drugimi morebitnimi akcijami in popusti.

 

 

Ponudba vključuje:

 • izbrano storitev po ponudbi: 1x nočitev za 2 osebi z vključenim zajtrkom ALI 2x nočitev za 2 osebi z vključenim zajtrkom in 1x gurmanska večerja s tremi hodi za dve osebi v času bivanja;
 • nastanitev v enem izmed apartmajev;
 • bogat zajtrk v restavraciji hotela;
 • 20 % popust na karto za kopanje v Vodnem parku Bohinj;
 • brezplačna uporaba WIFI;
 • brezplačno parkirišče ob hotelu.

Cena za otroke, ki spijo skupaj s starši v istem prostoru:

 • otroci od 4. do 12. leta 9,00 EUR pri ponudbi 1x nočitev za 2 osebi z vključenim zajtrkom
 • otroci od 4. do 12. leta 18,00 EUR pri ponudbi 2x nočitev za 2 osebi z vključenim zajtrkom in 1x gurmanska večerja s tremi hodi za dve osebi v času bivanja;
 • otroci do 3,99. leta bivajo BREZPLAČNO.

BREZPLAČNO je na voljo tudi otroška posteljica.

Doplačila:

 • turistična taksa 2,00 EUR na osebo, na noč;
 • hišni ljubljenčki (pes) 10,00 EUR na noč.

Za več informacij pišite na info@alpinia-group.si  ali pokličite +386 51 328 082.

Namigi za izlete, predlogi za oglede znamenitosti in spoznavanje Bohinja z okolico

Slap Savica - Slap Savica je eden izmed najbolj znanih slovenskih slapov. Običajna pot do njega je izpred parkirišča pri domu Savica, od koder vas loči do slapa le 20 minut prijetne hoje. Posebnosti poti k slapu Savica so kamnite stopnice, ki jih je natanko 553. Pot vodi navzgor po lepo urejeni in vzdrževani stezi. Slap Savica je po tipu dvopramenski slap. Levi pramen je visok 78 m, desni, ki je nižji pa 25 m. Največ pretoka je spomladi in jeseni.

Korita Mostnice in dolina Voje – dva kilometra dolga in slikovita korita, polna zanimivih dokazov o ustvarjalnosti narave. Mostnica je alpska rekla s koriti in slapovi, ki skozi dolino Voje in vse do Stare Fužine ponujajo na ogled zanimivo ustvarjalnost narave. Raziščite čudoviti svet, ki se vam ponuja na dosegu rok in si privoščite sprehod po dišečem gozdu v družbi ptičjega petja in žuborenja gorske rečice. Raziskovanje začnete v Stari Fužini (vse poti so označene), od cerkve sv. Pavla, iz središča vasi mimo Zoisove graščine ali od parkirišča na Vorančkovci.

Vogel – na Vogel se odpeljete na panoramsko vožnjo z gondolo in uživate v fantastičnem razgledu na Julijske Alpe in Bohinj. Vogel je idealno izhodišče za krajše in daljše pohodniške ture (več kot 1000 metrov nad Bohinjskim jezerom, možen najem vodnika) ter zimska doživetja. Pozimi se Vogel prelevi v cenjeno visokogorsko smučarsko središče z naravnim snegom in prekrasnim razgledom. Ponujajo vam pester nabor zimskih aktivnosti za vsak okus (smučanje, deskanje na snegu, turna smuka, free ski, tek na smučeh, sankanje, airboarding, zimski polet z jadralnim padalom) in za različne nivoje znanja. Malčkom je ves čas na voljo brezplačen otroški park, ljubiteljem drznih akrobacij pa snežni park.

Bohinjsko jezero - leži v ledeniško izoblikovani jezerski skledi in premore skoraj 100 milijonov kubičnih metrov vode. Po stari bohinjski šali le za en »škaf«, če je ta zadosti velik. Jezerska kotanja, ki se strmo spušča, je nerazčlenjena in brez plitvin. Pretočno jezero se poleti na površini segreje do 22°C, pozimi pa pogosto tudi zamrzne. Gladina vode se ob močnem deževju zviša za 2 do 3 m. Bohinjsko jezero je za ljubitelje vodnih aktivnosti primerno v vseh letnih časih. V toplejših mesecih lahko v njem plavate, se vozite s čolnom, srfom, kajakom ali kanujem, lovite ribe in se potapljate. Privoščite si lahko čudovito panoramsko vožnjo s turistično ladjo ali pa samo sproščujoč sprehod ob njegovi obali.

Cerkev sv. Janeza Krstnika - prek 700 let stara cerkev spada med najlepše primerke slovenskega srednjeveškega stavbarstva in stenskega slikarstva. v cerkvi in pred njo najdemo ene najstarejših fresk na slovenskem. Predstavlja slogovno časovno potovanje od romantike do baroka; je svetovno pomemben spomeniško varovan kulturno zgodovinski spomenik Bohinja; zagotovo se je prostor zdel zanimiv tudi prvim prebivalcem Bohinjske doline, saj so ob cerkvi našli arheološke najdbe od 1. do 5. stoletja našega štetja.

Zlatorogova pravljična pot – zabavna, izobraževalna in ustvarjalna tematska pot za otroke, od maja do oktobra; krožna pot, kjer obiščete 9 bohinjskih pravljičnih junakov. Po poti zbirate žige v knjižico, prebirate pravljice, opazujete naravo in preizkušate gibalne sposobnosti.

Imate vprašanje?

Na prodajnem mestu partnerja pokažite SPAR plus kartico in zahtevajte popust!

Z eno SPAR plus kartico lahko ugodnosti koristi cela družina.

Za več informacij pokličite 080 82 44 ali nam pišite.

Lokacija ponudnika

O ponudniku

Alpinia, Turistično podjetje, d.o.o., Ukanc 132, 4265 Bohinjsko Jezero

Spletna stran Klikni tukaj
Email Klikni tukaj
Facebook Klikni tukaj
Pišite ponudniku
Brezplačna številka 080 82 44. To je pa res en velik plus.