Večdnevni oddihVečdnevni oddih

5-dnevni paket za seniorje v Termah Dobrna!

10 % popust s SPAR plus kartico

Večdnevni oddihVečdnevni oddih

Terme Dobrna, oddih v objemu narave!

Naj vas v jutru vašega oddiha prebudi svežina bližnjih gozdov in vas pospremi v dan poln sprostitve, termalnih užitkov in kulinaričnih razvajanj.

Ne spreglejte SENIOR BONUSOV:

 • BREZPLAČEN PREVOZ po vsej Sloveniji* brez omejitve kilometrov:
  - Vsako nedeljo (prihod) in petek (odhod) pri 5-dnevnem bivanju,
 • brez doplačila za enoposteljno sobo.

 

 

 

*Rezervacijo brezplačnega prevoza je potrebno sporočiti ob rezervaciji paketa. V kolikor prevoza ne želite koristiti, o tem obvestite ponudnika storitev. Prevoze so na voljo le v okviru navedenega urnika, prevozi izven urnika v okviru programa niso možni.

Depandansa Vila Higiea ****

Vila Higiea je bila zgrajena leta 1855 in je ohranila nostalgičnost in pridih bogate tradicije. V letu 2020 je bila v celoti obnovljena in poleg moderno opremljenih hotelskih sob ponuja tudi romantično zajtrkovalnico ter prijetno zunanjo teraso. Udobnost bivanja dopolnjujejo pogledi na gozdove in zdraviliški park. Tukaj boste umirili misli in obnovili dobro počutje. Vila Higiea je približno 50 metrov oddaljena od hotela Vita. Pod Vilo Higieo se v prenovljenem ambientu nahaja nova restavracija Steak & Burger Dobrna, kjer vam postrežemo slastne 100% goveje burgerje, sočne zorjene ramsteke, T-bone in Tomahawk zrezke ter hrustljave BBQ perutničke.

Opremljenost sob: TV, telefon, sef, kopalnica (kad/tuš, WC), sušilnik za lase. V sobah je na voljo tudi brezplačen brezžični dostop do interneta.

Depandansa Hotel Park Dobrna ****

Hotel je primeren za vse, ki si želijo preživljati prosti čas v zelenem in čistem kraju, ob izrednem okolju Zdraviliškega parka in sosednjih gozdov. Poskrbijo tudi za sprostitev in trenutke v dvoje v VIP savni Park, za kulinariko v Restavraciji Park, za užitke in umiritev duha pa v poletnih mesecih ob izvrstni kavi na sončni terasi hotela Park s pogledi na zelen Zdraviliški park. V Depandansi Hotel Park so dobrodošli tudi hišni ljubljenčki (omejeno število sob, vstop malim hišnim ljubljenčkom v restavracijo hotela ni dovoljen).

Opremljenost sob: TV, telefon, sef, kopalnica (tuš, WC), sušilnik za lase, sobe v mansardi so klimatizirane. V sobah je na voljo tudi brezplačen brezžični dostop do interneta.

Ponudba:

 • recepcija se za vse goste nahaja v Hotelu Vita in je odprta 24 ur;
 • gostom hotela Park sta v Restavraciji Park na voljo zajtrk in večerja, kosilo pa v restavraciji Vita (obroki so samopostrežni), gostom v vili Higiea je zajtrk na voljo zajtrkovalnici, večerja pa v hotelu Vita; 
 • VIP savna Park – možen zakup individualne savne za razvajanje v dvoje ob penini in sadju ali razvajanje s prijatelji (do 4 osebe);
 • brezplačen brezžični dostop do interneta;
 • brezplačno parkirišče;
 • bazenski kompleks, Dežela savn, masažno-lepotni center La Vita in Medicinski center Dobrna se nahajajo v hotelu Vita (oddaljenost ca. 300 m od hotela Park oz. 50 m od vile Higiea).

Dobrodošli v Terme Dobrna, kjer se združujejo bogata tradicija, naravni zdravilni dejavniki, čarobnost neokrnjene narave ter izbrana butična ponudba, kar jih uvršča v sam vrh slovenskega turizma.

5-dnevni oddih za seniorje v Termah Dobrna

Ponudba velja od 1. 7. do 6. 11. 2022, ob minimalnem bivanju 2 noči.

Ponudba Cena s SPAR plus kartico
5 x polpenzion
Popust s SPAR plus kartico
5 x polpenzion
Redna cena
Depandansa Vila Higiea **** 274,50 EUR 10 % 305,00 EUR
Depandansa hotel Park**** 261,00 EUR 10 % 290,00 EUR 

 

 

 

Cene vključujejo DDV in veljajo po osebi v eno ali dvoposteljni sobi, s polpenzionom za 5 dni. Turistična taksa in enkratna prijavnina nista vključeni. Doplačila po rednem ceniku 2022. Popusti se med seboj ne seštevajo in se izključujejo z ostalimi morebitnimi popusti in akcijami. Ponudba velja le za upokojence. 

 

Ponudba vključuje:

 • 5x polpenzion (samopostrežni obroki),
 • 1x bioptron (10 min) ali termo/crio obloga (10 min)*,

*svetlobna terapija bioptron omogoča svetlobi, da prodre v globlja tkiva. Uporablja se lahko kot dodatna terapija pri promociji celjenja ran, lajšanju bolečine ali zmanjševanju njene moči, dermatoloških motnjah ali težavah s kožo. Termo/crio obloga je hladna ali topla obloga, ki učinkuje na stimulacijo in prekrvavitev mišic.

 • 1x parafinska obloga za roke (10 min)*,

*obloga, ki neguje roke in s pomočjo toplotnega učinka parafina lajša težave s sklepi.

 • uporaba kopalnega plašča v času bivanja,
 • kopanje v termalnih bazenih v hotelu Vita,
 • možnost aktivnega oddiha v naravi (sprehodi, pohodi, obisk energijskih točk),
 • brezplačen Wi-Fi dostop in parkirišče v bližini hotela.

Doplačila po osebi na dan:

 • turistična taksa odrasli 2,50 EUR/dan,
 • enkratna prijavnina 1,50 EUR,
 • polni penzion (na ceno polpenziona) 15,00 EUR.

Ostala doplačila: po rednem ceniku 2022.

POSEBNA UGODNOST SAMO ZA SENIORJE: 30-minutna masaža*: 30 EUR namesto 40 EUR!

Ponudba se nanaša na omejeno število sob in je informativna. Pridržujemo si pravico do ustavitve sprejema rezervacij, spremembe cen in vsebine programa brez predhodnega obvestila. Za dejanski izračun cene aranžmaja se obrnite na rezervacijsko službo. Akcije in popusti se ne seštevajo in jih ni mogoče kombinirati. Akontacija se ob odpovedi rezervacije ne vrača. 

Za koriščenje ugodnosti je obvezna predhodna rezervacija po SPAR plus klub ponudbi. Več informacij in rezervacije na info@terme-dobrna.si ali 03 780 81 10.

Fotografije in video so objavljeni z dovoljenjem ponudnika.

Imate vprašanje?

Za več informacij pokličite 080 82 44 ali nam pišite.

Lokacija ponudnika

O ponudniku

Terme Dobrna d.d.

Terme Dobrna d.d., Dobrna 50, 3204 Dobrna

Spletna stran Klikni tukaj
Email Klikni tukaj
Telefon 080 22 10
Facebook Klikni tukaj
Twitter Klikni tukaj
Pišite ponudniku
Brezplačna številka 080 82 44. To je pa res en velik plus.