Večdnevni oddihVečdnevni oddih

5-dnevni oddih za seniorje v Termah Dobrna!
Edina ponudba v Sloveniji z BREZPLAČNIM prevozom

10 % popust s SPAR plus kartico

Večdnevni oddihVečdnevni oddih

Dobrna, oddih v objemu narave! 

Naj vas v jutru vašega oddiha prebudi svežina bližnjih gozdov in vas pospremi v dan poln sprostitve, termalnih užitkov in kulinaričnih razvajanj.

Ne spreglejte SENIOR BONUSOV:

 • BREZPLAČEN PREVOZ po vsej Sloveniji* brez omejitve kilometrov: Vsako nedeljo PRIHOD in petek ODHOD.
 • Brez doplačila za enoposteljno sobo.

*Rezervacijo brezplačnega prevoza je potrebno sporočiti ob rezervaciji paketa. V kolikor prevoza ne želite koristiti, o tem obvestite ponudnika storitev. Prevozi so na voljo le v okviru navedenega urnika, prevozi izven urnika v okviru programa niso možni.

Vila Higiea ****

se nahaja skoraj v osrčju Zdraviliškega parka Term Dobrna, ca. 50 m od hotela Vita. Leta 2020 v celoti obnovljena Vila Higiea je bila zgrajena leta 1855 in je kljub prenovam ohranila nostalgičnost in pridih bogate tradicije, udobnost bivanja pa dopolnjujejo pogledi na gozdove in Zdraviliški park. Tukaj boste umirili misli in povrnili dobro počutje. Hotel je opremljen z dvigalom in nudi namestitev v enoposteljnih, dvoposteljnih (twin) sobah ter hotelskem apartmaju (suiti). Sobe so opremljene s TV, telefonom, sefom, minibarom, ogrevanjem z osebno prilagoditvijo, delovno mizo, kopalnico (tuš in WC) ter sušilnikom za lase. Gostom hotela je na voljo brezplačno parkirišče ter wi-fi dostop. V hotelu se nahaja restavracija Steak & Burger Dobrna z letno teraso, ki ponuja slastne hamburgerje in vrhunske zrezke. V hotelu Vita so gostom na voljo hotelska recepcija, notranji in zunanji termalni bazeni, Arbora SPA (savna, jacuzzi, relaxation area), LaVita masažno-lepotni center, a la carte Restavracija Kamin, kavarna Vita, samopostrežna restavracija Vita, Dobrna Medical, fitnes in hotelska trgovina LaVita.

Check in: 13.00
Check out: 10.00
Prijava in odjava sta na recepciji v hotelu Vita (24 ur).

Hotel Švicarija****

V letu 2023 celovito obnovljen hotel izvira iz leta 1872, zlate dobe zdraviliškega turizma in je kljub večkratnim obnovam vse do danes ohranil svojo prvotno podobo. Bil je eden lepših v Avstro-Ogrskem cesarstvu in ponos štajerske dežele. Hotel obsega skupno 43 moderno opremljenih sob v treh nadstropjih: 8 enoposteljnih sob, 27 dvoposteljnih sob »king«, 3 dvoposteljne sobe »queen« s kavčem, 1 dvoposteljna soba »queen« ter 4 superior »twin« dvoposteljne sobe.
Hotel je opremljen z dvigalom, ki pelje do drugega nadstropja, od koder v tretje nadstropje vodijo stopnice. Moderne sobe so opremljene s kopalnico (WC, tuš), sušilnikom za lase, hlajenjem/gretjem, talnim gretjem v kopalnici in predsobi, TV, mini barom, sefom, kuhalnikom vode. V hotelu se nahaja recepcija, restavracija Švicarija s ponudbo samopostrežnega zajtrka in večerje, kavarna Švicarija, fitnes, Sauna Spa (finska in turška savna, počivalnica, zunanja termalna prha, kneipp čeber) ter business room. Švicarija je od hotela Vita oddaljena ca. 250m.
Parkirišče za goste se nahaja v neposredni bližin hotela in je brezplačno. V hotelu so ob predhodni najavi dobrodošli tudi kužki.

Check in: 14.00 Check out: 11.00 Prijava in odjava sta na recepciji v hotelu Švicarija od 7.00 do 19.00, kasneje je gostom na voljo recepcija v hotelu Vita.

Ponudba:

 • gostom hotela Švicarija sta v restavraciji Švicarija na voljo zajtrk in večerja, kosilo pa v restavraciji Vita, gostom Vile Higiea so obroki na voljo v restavraciji Vita, v hotelu Vita« (vsi obroki so samopostrežni),
 • pitnik termalne vode v Zdraviliškem parku,
 • restavracija Steak&Burger Dobrna v hotelu Vila Higiea.

V hotelu Vita je gostom na voljo:

 • bazenski kompleks v 3.nadstopju hotela Vita (notranji in zunanji termalni bazeni);
 • Arbora SPA (sauna, jacuzzi, relaxation area) - proti doplačilu,
 • La Vita masažno-lepotni center,
 • fitnes,
 • a la carte Restavracija Kamin,
 • kavarna Vita;
 • samopostrežna restavracija Vita,
 • medicinski center Dobrna Medical z ekskluzivno ponudbo vitaminskih koktajlov,
 • hotelska trgovina s ponudbo butične kozmetične linije na osnovi edinstvene termalne vode Dobrna Essential.

Dobrodošli v Terme Dobrna, kjer se združujejo bogata tradicija, naravni zdravilni dejavniki, čarobnost neokrnjene narave ter izbrana butična ponudba, kar jih uvršča v sam vrh slovenskega turizma.

5-dnevni oddih za seniorje v Termah Dobrna 

Ponudba velja od 3.9. do 1.12.2023.

Cena po osebi, 5x polpenzion Cena s SPAR plus kartico Popust s SPAR plus kartico Redna cena
Depandansa Vila Higiea**** 292,50 EUR 10 % 325,00 EUR
Hotel Švicarija**** 355,50 EUR 10 % 395,00 EUR

 

 

 

Cene vključujejo DDV in veljajo po osebi v eno ali dvoposteljni sobi, s polpenzionom za 5 dni. Turistična taksa in enkratna prijavnina nista vključeni. Doplačila po rednem ceniku 2023. Popusti se med seboj ne seštevajo in se izključujejo z ostalimi morebitnimi popusti in akcijami. Ponudba velja le za upokojence. 

Ponudba vključuje:

 • 5x polpenzion (samopostrežni obroki) pri 5-dnevnem paketu oz.
 • 1x bioptron (10 min) ali termo/crio obloga (10 min)*;
  *svetlobna terapija bioptron omogoča svetlobi, da prodre v globlja tkiva. Uporablja se lahko kot dodatna terapija pri promociji celjenja ran, lajšanju bolečine ali zmanjševanju njene moči, dermatoloških motnjah ali težavah s kožo. Termo/crio obloga je hladna ali topla obloga, ki učinkuje na stimulacijo in prekrvavitev mišic.
 • 1x parafinska obloga za roke (10 min)*,
  *obloga, ki neguje roke in s pomočjo toplotnega učinka parafina lajša težave s sklepi.
 • uporaba kopalnega plašča v času bivanja,
 • kopanje v termalnih bazenih v hotelu Vita, tudi na dan odhoda,
 • brezplačen Wi-Fi dostop in parkirišče v bližini hotela.

Doplačila po osebi na dan:

 • turistična taksa odrasli 2,50 EUR/dan,
 • enkratna prijavnina 2,00 EUR,
 • polni penzion (na ceno polpenziona) 15,00 EUR,
 • balkon (Švicarija)/sobo 7,00 EUR.

Ostala doplačila: po rednem ceniku 2023.

Ponudba se nanaša na omejeno število sob in je informativna. Terme si pridružujejo pravico do ustavitve sprejema rezervacij, spremembe cen in vsebine programa brez predhodnega obvestila. Za dejanski izračun cene aranžmaja se obrnite na rezervacijsko službo. Akcije in popusti se ne seštevajo in jih ni mogoče kombinirati. Akontacija se ob odpovedi rezervacije ne vrača. Ponudnik storitve si pridržuje pravico do prilagojenega poslovanja v času omejitvenih ukrepov.

Za koriščenje ugodnosti je obvezna predhodna rezervacija po SPAR plus klub ponudbi. Več informacij in rezervacije na info@terme-dobrna.si ali 03 7808 110.

Fotografije so objavljene z dovoljenjem ponudnika.

Imate vprašanje?

Za več informacij pokličite 080 82 44 ali nam pišite.

Lokacija ponudnika

O ponudniku

Terme Dobrna d.d.

Terme Dobrna d.d., Dobrna 50, 3204 Dobrna

Spletna stran Klikni tukaj
Email Klikni tukaj
Telefon 080 22 10
Facebook Klikni tukaj
Twitter Klikni tukaj
Pišite ponudniku
Brezplačna številka 080 82 44. To je pa res en velik plus.