Večdnevni oddihVečdnevni oddih

5-dnevni ali 7-dnevni paket za seniorje v Termah Dobrna!

10 % popust s SPAR plus kartico

Večdnevni oddihVečdnevni oddih

5-dnevni ali 7-dnevni paket za seniorje v Termah Dobrna! Edina ponudba v Sloveniji z BREZPLAČNIM prevozom.

Dobrna, oddih v objemu narave!

Naj vas v jutru vašega oddiha prebudi svežina bližnjih gozdov in vas pospremi v dan poln sprostitve, termalnih užitkov in kulinaričnih razvajanj.

Ne spreglejte SENIOR BONUSOV:

 • BREZPLAČEN PREVOZ po vsej Sloveniji* brez omejitve kilometrov:
  - Vsako nedeljo (prihod) in petek (odhod) pri 5-dnevnem bivanju,
  - Vsak ponedeljek (prihod) in ponedeljek (odhod) pri 7-dnevnem bivanju,
 • brez doplačila za enoposteljno sobo.

*Rezervacijo brezplačnega prevoza je potrebno sporočiti ob rezervaciji paketa. V kolikor prevoza ne želite koristiti, o tem obvestite ponudnika storitev. Prevozi so na voljo le v okviru navedenega urnika, prevozi izven urnika v okviru programa niso možni.

Vila Higiea ****

se nahaja skoraj v osrčju zdraviliškega parka Term Dobrna, v neposredni bližini Hotela Vita. Vila Higiea je bila zgrajena leta 1855 in je kljub prenovam ohranila nostalgičnost in pridih bogate tradicije, udobnost bivanja pa dopolnjujejo pogledi na gozdove in zdraviliški park. Vila Higiea je bila v letu 2020 v celoti obnovljena in poleg moderno opremljenih hotelskih sob ponuja tudi romantično zajtrkovalnico ter prijetno zunanjo teraso. V hotelu se nahaja restavracija Steak & Burger Dobrna s ponudbo slastnih hamburgerjev in vrhunskih zrezkov. Udobnost bivanja dopolnjujejo pogledi na gozdove in zdraviliški park. Tukaj boste umirili misli in obnovili dobro počutje. Hotel je opremljen z dvigalom in nudi namestitev v enoposteljnih, dvoposteljnih (twin) sobah ter hotelskem apartmaju (suiti). Sobe so opremljene s TV, telefonom, sefom, minibarom, ogrevanjem z osebno prilagoditvijo, delovno mizo, kopalnico (tuš in WC), sušilnikom za lase ter možnost uporabe kopalnega plašča. Gostom hotela je na voljo brezplačno parkirišče ter wi-fi dostop. Vila Higiea se nahaja 50 metrov od Hotela Vita, kjer so gostom na voljo hotelska recepcija, notranji in zunanji termalni bazen, Arbora SPA (savna, jacuzzi, relaxation area), LaVita masažno-lepotni center, a la carte Restavracija Kamin, kavarna Vita, samopostrežna restavracija Vita, Dobrna Medical, fitnes in hotelska trgovina LaVita.
Check in: 13.00
Check out: 10.00
Prijava in odjava sta na recepciji v hotelu Vita.

Hotel Švicarija****

Hotel izvira iz leta 1872, zlate dobe zdraviliškega turizma in je kljub večkratnim obnovam vse do danes ohranil svojo prvotno podobo. Bil je eden lepših v Avstro-Ogrskem cesarstvu in ponos štajerske dežele. V letu 2023 je bil deležen celovite obnove, tako obsega skupno 43 moderno opremljenih sob v treh nadstropjih: 8 enoposteljnih sob, 27 dvoposteljnih sob »king«, 4 dvoposteljne sobe »queen« s kavčem, 1 dvoposteljna soba »queen« ter tri superior »twin« dvoposteljne sobe.

Hotel je opremljen z dvigalom, ki pelje do drugega nadstropja, od koder v tretje nadstropje vodijo stopnice. Moderne sobe so opremljene s kopalnico (WC, tuš), sušilnikom za lase, hlajenjem/gretjem, talnim gretjem v kopalnici in predsobi, TV, mini barom, sefom, kuhalnikom vode. V hotelu je še recepcija (7.00 – 19.00), restavracija s ponudbo samopostrežnega zajtrka in večerje ter kavarna Švicarija.

Za vse aktivne goste je na voljo fitnes, za sprostitev in regeneracijo pa Sauna Spa s finsko in turško savno, počivalnico, zunanjo termalno prho ter kneipp čebrom. Za vse poslovne priložnosti je na voljo business room opremljen z računalnikom, tiskalnikom, televizijo ter omizjem za sestanke. Parkirišče za goste se nahaja v neposredni bližin hotela in je brezplačno.
V hotelu so ob predhodni najavi dobrodošli tudi kužki.

Check in: 14.00
Check out: 11.00
Prijava in odjava sta na recepciji v hotelu Švicarija od 7.00 do 19.00

Boutique Hotel Dobrna****

je edinstven štirizvezdični hotel, ki zaradi svoje avtentičnosti, edinstvenega karakterja in lege nudi popolno udobje in intimnost bivanja za še tako izoblikovane okuse. Hotel izvira iz leta 1862, popolno obnovo pa je doživel leta 2020. Skozi desetletja je gostil eminentno gospodo, ki je v Dobrno prihajala iz cele Evrope. Od Hotela Vita je oddaljen 250 metrov. Hotel nudi namestitev v 13 ekskluzivni superior, deluxe in premium sobah. Sobe so opremljene s TV, telefonom, sefom, minibarom, ogrevanjem/hlajenjem z osebno prilagoditvijo, delovno mizo, kopalnico (tuš, WC), sušilnikom za lase, počivalnikom (deluxe, premium), kuhalnikom vode za topel napitek. V hotelu se nahaja tudi zajtrkovalnica Boutique bar, vsa ostala dodatna ponudba pa je gostom na voljo v Hotelu Vita, kjer se nahajajo hotelska recepcija, notranji in zunanji termalni bazen, Arbora SPA (savna, jacuzzi, relaxation area), LaVita masažno-lepotni center, a la carte Restavracija Kamin, kavarna Vita, samopostrežna restavracija Vita, Dobrna Medical, fitnes in hotelska trgovina LaVita. Zaradi svoje lokacije so Terme Dobrna odlična izhodiščna točka za izlete in potepanja po okolici : knežje mesto Celje, Velenje, Žalec in Pivska Fontana, center vesoljskih tehnologij Nordung, Rogla in Pot med krošnjami itd. Okolica Term Dobrna nudi številne možnosti preživljanja prostega časa v naravi. Gostom je na voljo gozdna trim steza in tenis igrišče, kot tudi številne pohodne in kolesarske poti, najmlajše goste pa v parku pričakujejo številna igrala.
Check in: 14.00
Check out: 11.00
Prijava in odjava sta na recepciji v hotelu Švicarija od 7.00 do 19.00

Ponudba:

 • NOVO! Arbora SPA (sauna, jacuzzi, relaxation area) v hotelu Vita; proti doplačilu;
 • NOVO! Pitnik termalne vode v Zdraviliškem parku;
 • recepcija za goste hotela Švicarija in Boutique Hotela Dobrna se nahaja v hotelu Švicarija (obratovalni čas 07:00-19:00), recepcija za goste hotela Depandansa Vila Higiea se nahaja v Hotelu Vita (obratuje 24 ur)«;
 • gostom hotela Švicarija sta v Restavraciji Švicarija na voljo zajtrk in večerja, kosilo pa v Restavraciji Vita (obroki so samopostrežni), gostom Vile Higiea so samopostrežni obroki na voljo v Restavraciji Vita, v hotelu Vita«;
 • brezplačen brezžični dostop do interneta;
 • brezplačno parkirišče;
 • bazenski kompleks, Arbora Spa, a la carte Restavracija Kamin, masažno-lepotni center La Vita, kavarna Vita z živo glasbo do 4x tedensko in Dobrna Medical se nahajajo v hotelu Vita (oddaljenost ca. 300 m od hotela Švicarija oz. 50 m od vile Higiea).

Dobrodošli v Terme Dobrna, kjer se združujejo bogata tradicija, naravni zdravilni dejavniki, čarobnost neokrnjene narave ter izbrana butična ponudba, kar jih uvršča v sam vrh slovenskega turizma.

5-dnevni ali 7-dnevni oddih za seniorje v Termah Dobrna

Ponudba velja od 12. 4. do 3. 9. 2023.

Cena po osebi, 5x polpenzion Cena s SPAR plus kartico Popust s SPAR plus kartico Redna cena
Vila Higiea**** 292,50 EUR 10 % 325,00 EUR
Hotel Švicarija**** 355,50 EUR 10 % 395,00 EUR 
Boutique hotel Dobrna**** 373,50 EUR 10 % 415,00 EUR

 

 

 

Cene vključujejo DDV in veljajo po osebi v eno ali dvoposteljni sobi, s polpenzionom za 5 dni. Turistična taksa in enkratna prijavnina nista vključeni. Doplačila po rednem ceniku 2023. Popusti se med seboj ne seštevajo in se izključujejo z ostalimi morebitnimi popusti in akcijami. Ponudba velja le za upokojence.

Cena po osebi, 7x polpenzion Cena s SPAR plus kartico Popust s SPAR plus kartico Redna cena
Vila Higiea**** 403,20 EUR 10 % 448,00 EUR

 

 

 

Cene vključujejo DDV in veljajo po osebi v eno ali dvoposteljni sobi, s polpenzionom za 7 dni. Turistična taksa in enkratna prijavnina nista vključeni. Doplačila po rednem ceniku 2023. Popusti se med seboj ne seštevajo in se izključujejo z ostalimi morebitnimi popusti in akcijami. Ponudba velja le za upokojence.

Ponudba vključuje:

 • 5x polpenzion (samopostrežni obroki) pri 5-dnevnem paketu oz.
 • 7x polpenzion (samopostrežni obroki) pri 7-dnevnem paketu,
 • 1x bioptron (10 min) ali termo/crio obloga (10 min)*; pri 7 in 11-dnevnem bivanju 2x,
  *svetlobna terapija bioptron omogoča svetlobi, da prodre v globlja tkiva. Uporablja se lahko kot dodatna terapija pri promociji celjenja ran, lajšanju bolečine ali zmanjševanju njene moči, dermatoloških motnjah ali težavah s kožo. Termo/crio obloga je hladna ali topla obloga, ki učinkuje na stimulacijo in prekrvavitev mišic.
 • 1x parafinska obloga za roke (10 min)*,
  *obloga, ki neguje roke in s pomočjo toplotnega učinka parafina lajša težave s sklepi.
 • uporaba kopalnega plašča v času bivanja,
 • kopanje v termalnih bazenih v hotelu Vita na dan prihoda in na dan odhoda,
 • brezplačen Wi-Fi dostop in parkirišče v bližini hotela.

Doplačila po osebi na dan:

 • turistična taksa odrasli 2,50 EUR/dan,
 • enkratna prijavnina 2,00 EUR,
 • polni penzion (na ceno polpenziona) 15,00 EUR,
 • single use 35,00 EUR,
 • balkon (Švicarija)/sobo 7,00 EUR,
 • balkon (BHD) 15,00 EUR.

Ostala doplačila: po rednem ceniku 2023.

Ponudba se nanaša na omejeno število sob in je informativna. Terme si pridružujejo pravico do ustavitve sprejema rezervacij, spremembe cen in vsebine programa brez predhodnega obvestila. Za dejanski izračun cene aranžmaja se obrnite na rezervacijsko službo. Akcije in popusti se ne seštevajo in jih ni mogoče kombinirati. Akontacija se ob odpovedi rezervacije ne vrača. Ponudnik storitve si pridržuje pravico do prilagojenega poslovanja v času omejitvenih ukrepov.

Za koriščenje ugodnosti je obvezna predhodna rezervacija po SPAR plus klub ponudbi. Več informacij in rezervacije na info@terme-dobrna.si  ali 03 7808 110.

Fotografije so objavljene z dovoljenjem ponudnika.

 

Imate vprašanje?

Za več informacij pokličite 080 82 44 ali nam pišite.

Lokacija ponudnika

O ponudniku

Terme Dobrna d.d.

Terme Dobrna d.d., Dobrna 50, 3204 Dobrna

Spletna stran Klikni tukaj
Email Klikni tukaj
Telefon 080 22 10
Facebook Klikni tukaj
Twitter Klikni tukaj
Pišite ponudniku
Brezplačna številka 080 82 44. To je pa res en velik plus.