WELLNESS RAZVAJANJE V DVOJE V TERMAH DOBRNA - 2018

V ceno je vključeno :

V MASAŽNO-LEPOTNEM CENTRU LA VITA SPA & BEAUTY vas bomo popeljali v svet ugodja in razvajanja. Edinstveno razvajanje, nege telesa in obraza, omamne dišave, prijetna svetloba in skrbne roke terapevtov bodo postali nepogrešljivi sopotniki vašega razvajanja in zadovoljstva. Za vaš mladosten videz smo pripravili programe za oblikovanje, ki zagotavljajo hitro in enostavno pot do popolne postave!

BAZENI
Kopanje v bazenih s termalno vodo vas bo navdahnilo s pozitivno energijo. Podvodne masaže in whirpooli poživili. Vodni užitki v notranjih in zunanjih bazenih pa ostanejo v spominu vsem, malčkom in odraslim. Bazenski kompleks se nahaja v III. nadstropju v hotelu Vita in zajema:

Temperatura vode
Bazeni z zdravilno termalno vodo v hotelu Vita:

CAFE & RESTAURANT MAY
Eleganten ambient in čudovit pogled na lepote kraja, zelenje bližnjih gozdov vas bodo popeljali v svet druženja in kulinaričnega uživanja. Bogata izbira okusov naših gastronomskih specialitet, izbranih in pripravljenih po tradicionalnih receptih, h katerim bodo postregli najkakovostnejša slovenska vina, vas bo navdušila.
Cafe & Restaurant je namenjen tudi prijetnim druženjem ob pestrem večernem programu. Petki in sobote so namenjeni predvsem živi plesni glasbi.